Ev isleriyle mi uğrasiyorsun canimyoruldum
Bendeyoruldum
Ch yazinca cikiyormus bende deBenimde c yazinca cikolata cikiyor
Sanki magazin izliyorum dur bakayım Cordelia hanım ne cevap vermiş Az sonraPeki biraz sürecten bahsettiniz, spor neler yaptiniz, pes ettiginiz zamanlar oldu mu?
Erik dalı oynayak gel .süslü tavuk gibi mubarek valla bacaklarım agrır
Sunucu gibi sormuş @Zeynebim2020Sanki magazin izliyorum dur bakayım Cordelia hanım ne cevap vermiş Az sonra
Sağol kaptanım bugün böyle geçecek anlasilan gece duramadim buz falan koydum kafa migren tuttu geneGecmis olsun canim dinlenince gecer inşallah
Kolay gelsin ablamKahvaltiya büyük görümcem gelecek
Yakındaki markete gidip biseyler alip gelecem
Ogleden sonra 2 de de bi randevum var 2 saat sürecek
Bugün yinede son günü iyi degerlendirip fazla adim atmaya calisacam
Arkada kalça önde göbek çıkıntılar birbirini tamamlıyorİnceliyor canım merak etme. Benimde üstüm yok bütün kilo basen bacak kalça alt karında. 68lere düştüğümde çok güzel incelmişti hem bacaklarım hem basenlerim ama sonra kilo aldığımda ilk oralar şişti üste bişey gelmedi
Pes etme canım benimbebek hiç emmediği için hormonlar aktifleşmiyormuş didi bana hemşire kaptanım
tabi psikolojide önemliymiş
işe başladıktan sonra hiç bir kıyafetm olmadı ve stres yaptım
hayatımda hiç bu kadar kilo almamıştım
Ateş ediyorsun vallahiBu da yeni halim.
MAVİ TAKIM'IN AZİMLİ KIZÇELERİ
Bugün son gün önde gidiyoruz kızlar bugün biraz zorlasaniz olmaz mı kiyamamiyorum ama cuma kupayı kaldırmak istiyorsak elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışalım son günü iyi değerlendirin canlar hadiiiiii bakalım Tabanlara kuvvet
@Ayyulduz
@fantastikaaa
@klbk33
@bluegreeneyes
@Mefkurem
@Elhan
askrhpozitif
Zipzip-
F Frozen01
Kucak dolusu sevgiler
Senin gibi bizde o mertebeye edebilsek9-10 ayda 33 kilo verdim. Hatta 35 verdim. 95 kilo idim ilk başladığımda.
Hep burada 6. Takımda idim. Filiz , Elif ve bütün takımın desteği ile zayıfladım. Hızlı kilo vermedim. Sağlıklı beslendim. Klasik kahvalti ekmeksiz. Salata sebze et kuru baklagil yedim. Makarna börek pilav nerdeyse hiç yemedim. Cuma günleri sütlü tatlı yedim ödül olarak.
Haftada 5-6 gün günlük 2 saat spor yaptim.
Canım benim bir sürü sıkıntım var çok stresli bir insanım. Ama şunu kabul ettim herkesin hayatında stres var. Herşeyi olduğu gibi kabul etmeliyim. Ve moralim bozuldu diye yemek yemeyi bırakmalıyım. Yemek beni çok mutsuz ediyor m AVM lerde ağladım. Bir davet olsa hiç birşey olmuyor diye uzuldum vs. Beynimi değiştirdim. Yine de zayıflamamın en büyük destekçileri 6. Takım oldu. E Elif_EylulZipzip- ve tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.
@Zeynebim2020
Kesinlikle canım sıkilasma şart porsumus balona döndümÇok güzel canım göbek deliğinden ölçersem belim 98
Öyle abartacak ölçülerimiz yok benceama sıkılaşmamız lazım
Sağol canımGecmis olsun
Çok pahalı canım ben yıllık 1600 e yazıldım gidiyormuyun orası muammaaslında birtane spor salonu var diyetisyen eşliğinde birebir sağlıklı kilo verdiriyor ama aylık 1.000 tl istediler
dedm ben 1.000 tly versem stresten zaten zayıflarm
Dkat etmek lazım ibre bizede gelmesin DiyeElif olmasa arada ben onkere herkesi şeyetmiştim
Merhaba canımMrb arkadaslarim sonunda gelebildim. Hepinizi özledim
Bayıldım bu karşılamaya
Orkestra tamam.
E Elif_Eylul orkestra süsler hazır kırmızı halıyı serdim kaptanım.
Eki Görüntüle 2928217
Bilemiyormki cnm malesef. Siyami Erkek e yolladik bebegi. Ameliyat olacakti dün. Olmustur sanirim. Aile bebehi sariligi var diye poliklinige getirmis. Bizim doktor solunumu iyi deil diye birde kardiyoloji görsün demis. Kardiyaloji bakinca sok oldu zaten. Hemen yolladik ameliyat icin. Annesi zavalli kadincagiz kapida cok agladi ögrendikten sonra
Xiaomi mi 2 kullanıyorum canımPeki ben herkese bişey sormak istiyorum
A101 yada Bime gelen elektronik tartılardan memnun olan varmı?
Tartı almak istiorm önereceğiniz tartı?
Senin maşallahın var canım rekorlar kraliçesiBeni zorlamadi. Ayrıca yürümeyin sanki zorunlu gibi yürüyüp şikayet ediyorsunuz.
İllahi adaletHee illa yenicen kırmızı takımı? Spor yapın diye yalvarıyordum ses yoktu şimdi ağlaya ağlaya yürüyor takım.
Geçmiş olsun canım inşallah iyi sonuçlar cikarSelam. Büyüğü okula bırakıp yine hastaneye gittik minikle idrar tahlili verdik. Eve dönüyoruz
Kaptanım kaç tartı var sendeBende almistim 2 yil once tefal hatta madamla ayni tarti :))
Bunda benim ayaklar birbirine dolaşır kesinAteş etrafında falan yapıyorlar ya filmlerde
Depoda mazot kalmadı ablaSen hiç merak etme kaptancim yapabildigimin en iyisini yapicam
Hadi mavişler bu kadar yaklaşmışken burdan maçı döndürmiyelim
Madem öndeyiz, önde bitirip yüzde 2 yi alalim
Hayırdır ablaşimdi beden ölçüsü alıp nehir i mi etiketliyoruz hepimiz
1 günlük yasımı tuttum duyguları serbest bıraktım geldim :)
3 senedir. Ben neden kel kalmıyorumyaaKızlar saçı dökülen varmi ya
Ben kalçanın en büyük yerini kalça olarak olcuyorum. Kalçanın bittiği bacağın başladığı yeri basen olarak olcuyorum. Sen de seç bir yer ölç.Bi karar versenizde bende ölçsem
Simdi 2 tane aktif kullanılan varKaptanım kaç tartı var sende
Koleksiyon yapmışsınSimdi 2 tane aktif kullanılan var
1 ini kardesim konyaya götürdü
1 ini bu yil köye götürdüm:)
1 tane de calismayan var ama neden atilmiyor bilmiyorum
Iste en son xiaomi aldim artik tarti almam bozulana kadarKoleksiyon yapmışsın
Ay ben şok@Rokoko_ canim sende kararini ver ona göre nerde devam etmek istiyorsun burda yazarken 13 takima gidip katilmak istiyorum demissin öyle bisey olamaz
2-3 sene oldu heralde ben alalı o zaman 70tl idi sonra tekrar geldiğini de gördüm ama fiyatı artmıştıO may gat... Bime tefalin tartısımı geldi
Keşke bdaha gelse
Ev isleriyle mi uğrasiyorsun canim
En güzeli ev canımyaa. Parana yazık. Aramızda spor salonu işleten falan yok dimii??aslında birtane spor salonu var diyetisyen eşliğinde birebir sağlıklı kilo verdiriyor ama aylık 1.000 tl istediler
Aaa Cordeliaa çıkmıyor mu?Benimde c yazinca cikolata cikiyor
Aaa ne değişikmis ilac sistemi ordaSabahta ehliyet kirilmis onu degistirmeye gittim ordan direk eczaneye gectim
dün arkadasin oglu amaliyat olmus evden cikamiyorum ilaci alirmisin dedi 1 bucuk saat eczanede bekledim ilaci alamadim
Once doktor hastanenin eczenesine gondermis uzak diye kadin burdaki eczaneye istemis burdaki eczaneye gelmemis dediler 1 bucuk saat bekledim cocuklari okukdan aldim geri gittim ilac gelmis mi diye sormak için cocuklar eczanenin kapisinin onunde iceride gelmiyor bir yandan cocuklara bakiyorum bi yere gitmesinler diye bir yandan ilaci almaya ugrastim vermediler
Esimde aradi konusamadim eve geldim aradim
Görüntulu aradim ses gitmiyor oda cocuklari yanliz birakma diye kizdi ses gitmiyor kapat dedi.
Yemekte yapmadim disari isine koşacam diye evlede ilgilenemiyorumki
1.000 TL versem eşim beni kovalar her türlü tığ gibi olurum.aslında birtane spor salonu var diyetisyen eşliğinde birebir sağlıklı kilo verdiriyor ama aylık 1.000 tl istediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?