Bölgeselde dikkat et canım daha çok yeni amelliyat olmuşsun.Canim ben 90kg hamile kaldim 104 ile doğum yaptim dogumdan 15 gün sonra 86 ya düştüm sonra yine 91 oldum. valla emzirirken kilo vermek kolay deniyor ama ben zorlaniyorum. Çünkü süt olsun diye herseyden yemek zorunda kaliyorum. Şuanda 89kg yum. Ben 9 temmuzda sezeryanla dogum yaptim. Spor olarak yürüyüş ve hafif bölgesel yapiyorum sadece.
Heyecanla seni beklicim tatlımZipzip- kaptanım ve sıkı bir diyet yapamam haliyle ama spora başlayacam kasımın ilk haftası
Takıma o zamanmı geleyim?
Meşgul etmiyim kmseyi boşa
Bölgeselde dikkat et canım daha çok yeni amelliyat olmuşsun.
Bendede cor yazinca çıkıyorsunAaa Cordeliaa çıkmıyor mu?
Ay ben şok
Evet ya cocugun kilosuna kadar sordular vereceklerdi arkadasta bugun aliriz diye sevinmisti yutkunamiyor bademcik amaliyati oldu dedim fitil vereceklerdi onun icin tekrar ev doktorunu aramasi lazim dedi vermedi ay sinir oldumAaa ne değişikmis ilac sistemi orda
Ay bende isterimki böyle karşılama
Orkestra tamam.
E Elif_Eylul orkestra süsler hazır kırmızı halıyı serdim kaptanım.
Eki Görüntüle 2928217
Allah sifa versinEvet ya cocugun kilosuna kadar sordular vereceklerdi arkadasta bugun aliriz diye sevinmisti yutkunamiyor bademcik amaliyati oldu dedim fitil vereceklerdi onun icin tekrar ev doktorunu aramasi lazim dedi vermedi ay sinir oldum
Benim ki de bidi bidi yapıyor verdik gitmiyorsun diye1.000 TL versem eşim beni kovalar her türlü tığ gibi olurum.
Herkesin canı cekti valla canımAy bende isterimki böyle karşılama
Sinir bozucu olmuş gerçekten rabbim şifa versin inşallahEvet ya cocugun kilosuna kadar sordular vereceklerdi arkadasta bugun aliriz diye sevinmisti yutkunamiyor bademcik amaliyati oldu dedim fitil vereceklerdi onun icin tekrar ev doktorunu aramasi lazim dedi vermedi ay sinir oldum
Rabbim şifa versinBilemiyormki cnm malesef. Siyami Erkek e yolladik bebegi. Ameliyat olacakti dün. Olmustur sanirim. Aile bebehi sariligi var diye poliklinige getirmis. Bizim doktor solunumu iyi deil diye birde kardiyoloji görsün demis. Kardiyaloji bakinca sok oldu zaten. Hemen yolladik ameliyat icin. Annesi zavalli kadincagiz kapida cok agladi ögrendikten sonra
Sagol canim inşallahSinir bozucu olmuş gerçekten rabbim şifa versin inşallah
inşallah canim sağolAllah sifa versin
Sen vermeden verdin eva zayıflattı seni1.000 TL versem eşim beni kovalar her türlü tığ gibi olurum.
Bu hafta ekmegi azaltamadim Allah ne verdiyseSunucu gibi sormuş @Zeynebim2020
Ben de aplaa şimdi ben az yedim biliyon mu modunda cevap verdim.
F Frozen01 ekmeği azalttım.
Senin incir sezonu kapanmadi mi canim
Bugun sonunda bitti şükürSenin incir sezonu kapanmadi mi canim
Bende mira diye etiketliyorum niye cikniyir ya diyorum sonra heee diyom
KurtuldunBugun sondu bitti şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?