Canım benim de karıştı. Favorim yok. Kadın olduğu ve en başarılı olduğu için bu defa nagehan kazansın istiyorum. Survivor da Nihat vardi. Onu gercekten çok beğeniyorum oy bile attim. Onun dışında ciddi bir favorim olmadı.Bugün panoramaya denk geldim. Takımlar karışmış. Kim nerde ne olmuş takip edemiyorum artık. Favorin var mı?
Örtmenim survivor var çok gereksiz bir konu. Bosver.İlk paragraftan bir şey anlamadım.Baris kim , niye kavga oldu
Sanki biri daha mı huzur seviyem arttı demişti cnm sen hatırlıyor musun?Ben durduk yere ortada kavga yok sorun yok niye barış böyle konuştu anlamadım. Şimdi benim eltimle aram iyi değil. Ama karşılaşınca iyi ki konuşmuyoruz huzurlu oldum demem. Ne alaka denmez mi bana. Kaldı ki bu TV programı. Zaten gittiler. Sana bir şey dedikleri yok. Konu yok.
Gördüm canım. ❤❤❤İsmin çok uzun her text olmuyor maalesef.
Ahaa Barış gitti adayaCanım benim de karıştı. Favorim yok. Kadın olduğu ve en başarılı olduğu için bu defa nagehan kazansın istiyorum. Survivor da Nihat vardi. Onu gercekten çok beğeniyorum oy bile attim. Onun dışında ciddi bir favorim olmadı.
Ya çok korktumÖrtmenim survivor var çok gereksiz bir konu. Bosver.
Ateşte yakamiyor kıyamam. Kizlar gitsin Ateş yaksın ısınsın çocuk.Ahaa Barış gitti adaya
Ademde atladı o demiş olabilir.Sanki biri daha mı huzur seviyem arttı demişti cnm sen hatırlıyor musun?
Aynen durup durup bişeylerannelerimiz tartıştıktan sonra söylenir biz susarız sonra bitti heralde deriz ama birkaç saat sonra dejavu
Onun gibi bişi
Teşekkür ederim aşkitomAfiyet olsun tatlımkuru et nasıl oluyor midemize oturmuyor mu
Olsada yesek..Teşekkür ederim aşkitomkuru et, boşnak etidir. Pastırma gibi, ama baharatsız, is ile kurutuluyor. Hiç oturmuyor mideye
Ya da corc yaksınAteşte yakamiyor kıyamam. Kizlar gitsin Ateş yaksın ısınsın çocuk.
Olabilir canımAdemde atladı o demiş olabilir.
Hayatım asıl o isli olan hası yok ki. Olsa da yesekOlsada yesek..
Kayınpederim hasını biliyo alıyo, bi mahallesi var. Bizim buralarda yok.Olsada yesek..
Cordelia ben deeeeee en çok Nihat Altınkaya'yı sevmiştim en iyisi oydu çok karakterli ve başarılıydı, ayrıca mütevazı yolu bahtı açık olsun
Hiç anlamıyorum izlemediğim için . Eskiden izliyodum ne güzelİyi geceler canlarım benim
Teşekkür ederim aşkitomkuru et, boşnak etidir. Pastırma gibi, ama baharatsız, is ile kurutuluyor. Hiç oturmuyor mideye
Evet, pastırma çok baharatlı. Kuruet susatma ve koku yapmıyo.fesang Boşnak böreği ye dur sen bak kuru et varmış pastirmadan daha havaliymis. Ramazan'da hadi sofraya buyur edeyim dedim pastırmayi ertesi güne iftara kadar boğazım kuruyor susuzluktan bir daha da yemedim. Benim tek lüksüm bu oldu o da hüsran...
Gerçekten eşim, abim olsun bu karakterde olsun demişimdir izlerken.Cordelia ben deeeeee en çok Nihat Altınkaya'yı sevmiştim en iyisi oydu çok karakterli ve başarılıydı, ayrıca mütevazı yolu bahtı açık olsun
Kesinlikle pastırmadan havalı.fesang Boşnak böreği ye dur sen bak kuru et varmış pastirmadan daha havaliymis. Ramazan'da hadi sofraya buyur edeyim dedim pastırmayi ertesi güne iftara kadar boğazım kuruyor susuzluktan bir daha da yemedim. Benim tek lüksüm bu oldu o da hüsran...
Bir ara bakarız tadınaEvet, pastırma çok baharatlı. Kuruet susatma ve koku yapmıyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?