- 20 Mart 2008
- 142.081
- 214.225
- 1.423
- 60
Ödem için etoks sularıda fayda ediyor.Aşırı ödemliyim ondan galibadiyetin ilk günü normal böyle gitmesi bence
Oo super canimBu cuma bende listeye girmek istiyorum
Benim de en sıkıntılı yerim bacaklarÜstüm hiç değişmedi ,ama tüm kiloyu bacakta aldım. Bacaklarım aşırı fena durumda ya. Orantılı alsam daha iyiydi olculerim filan çok artmış bacakta 5er cm
Bu benim en sakn halim birde,eskiden saygımı hiç bozmadan yazardım,sanırım yaşlılık sakinleştirdi beni:)) yoksa dalardım bende.Mesleki deformasyon ahaha o kadar çok kişiye doğru şekilde izah etmeye calisa çalışa sakinlesmeyi öğrendim :) yoksa saçını basoni yolasim geldi :)
Sen ne güzel 58 olmuşsun ölçü aliyor musunBenim de en sıkıntılı yerim bacaklar
Hii ahaha :)Bizim rehberlikci erkek
Valla öyle oluyor eşim fırçalıyor arada tamam diyor:))Eriyorsun abla
Korkudan almıyorum yine şiş hissediyorumSen ne güzel 58 olmuşsun ölçü aliyor musun
Rüyada sümüklü böcek görmek , fit bir vücuda sahip olunacağınin göstergesiRüyamda mutfak dolabında yemekler kalıyordu
O yemekler yüzünden dolapları hep sümüklü böcek basmıştı yüzlerce sümüklü böcek vardı hala onun etkisindeyim inşallah kötü bir anlamı yoktur
DeliRüyada sümüklü böcek görmek , fit bir vücuda sahip olunacağınin göstergesi
Ahahahahahha alemsn varyaaRüyada sümüklü böcek görmek , fit bir vücuda sahip olunacağınin göstergesi
69,9Migi kac kilo oldun
Teşekürler kaptanımSupersin canim cumaya 60 lar gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?