Valla abla güzel bişi bulamiyorum gerçi begendiklerim 300-400Malesef herşeye zam gelmiş, burası da öyle, zaten burda bulması da mesele
Thank youHarika tebrikler
Şu anda bile iyisin aslında,ileri yaşlarda kilo olmazın menopoz durumları filanThank youdaha var abla daha artılar i yicez
Canım ben kilomla barıştım barışınca iştahım biraz azaldıkaç yıldır yazlık kışlık giysileri değiştirirken, giyemediğim kıyafetlere hasretle bakmaktan çok yoruldumşu anki kiloma uygun bazı kazak ve hırkalarım, yazlık bluzlerim eskidi. yeni almak dahi istemiyorum. içimden gelmiyor... zayıflayıp dolaptakileri giymek istiyorum
her dönem tamam başlıyorum diyorum. bunları giyeceğim artık diyorum ama sonra yarım kalıyor. diyete başladım ama kaç aydır 80 lerden kurtulamadımbir 5 kilo bile çok şey farkettirecek. belim ortaya çıkacak. üst beden basen incelecek. şekle girecek. 10 kilo olsa süper olacak. bayramdan sonra yeniden bismillah diyeceğim
Selam kızlar
Dün 92,95
Bugün 91,45
Dünden bu güne 1,5 kg gitmiş
Bu hafta hedefim 1,5 kg vermek, genel hedefim 67
Ayyy ay ayyyBu cuma bende listeye girmek istiyorum
Ay ben de üst bacak basenden aldımÜstüm hiç değişmedi ,ama tüm kiloyu bacakta aldım. Bacaklarım aşırı fena durumda ya. Orantılı alsam daha iyiydi olculerim filan çok artmış bacakta 5er cm
Fayda etti miÖdem için etoks sularıda fayda ediyor.
Benim deeBenim de en sıkıntılı yerim bacaklar
Biraz dolaptan uzak durman gerekiyor olabilirRüyamda mutfak dolabında yemekler kalıyordu
O yemekler yüzünden dolapları hep sümüklü böcek basmıştı yüzlerce sümüklü böcek vardı hala onun etkisindeyim inşallah kötü bir anlamı yoktur
Ediyor tabiki içtikçe idrar çıkartıyor.Canım ben kilomla barıştım barışınca iştahım biraz azaldı
Daralan kıyafetleri de bağışlamayı düşünüyorum fazlalık sonuçta
Canım önce böyle sevmeli kabul etmeliyiz diye düşünüyorum yoksa hayatı hep erteliyoruz ,kendine uygun yeni kıyafetler al bi alışverişe çık :) pahalı geliyorsa 2 yerine 1 :)
Not: kilo verme derdim kalmadığı için iştahım biraz azaldı gibi bakalım uzun vadede nasıl olacak
Ayyy ay ayyy
Ay ben de üst bacak basenden aldımama güzel görünüyo
Fayda etti mi
Benim deeama güzel görünüyo ya azcık spor bile yetiyor cnm bnm
Biraz dolaptan uzak durman gerekiyor olabilir
Günaydın ablaGünaydnlar zeynepcim
Günaydın canımGünaydın canim ❤
Günaydın canısıGünaydın abla
Günaydın canım
Çarşamba yapacağım canım Allah nasip ederseKabakları rende yapıp az zeytinyağı nda soteliyorum. Bir tabak yoğurda ekleyip pulbiber Karabiber tuz ekliyorum ben böyle seviyorum güzel oluyor ama afiyet olsun
Kolay gelsin ablacim❤Ben kaçtım işlerimihalledeyim hemen görüşürüz
Günaydın kaptanim ❤Günaydın kızlar, oğlumu alıp geleyim tartışacağım
Sular gitti yarom kaldı benimkilerBen kaçtım işlerimihalledeyim hemen görüşürüz
Günaydın kaptanım 1Günaydın kaptanim ❤
Afiyet olsun canım24 Nisan menüm
Sahur:
2 kk süzme peynir
4 zeytin
1tk bal
2 dilim ekmek
İftar:
1kepçe sehriye
4yk tavuk göğsü sote
1tabak ıspanak
Sarımsaklı yoğurt
Karpuz
4hurma
2 dilim ekmek
Su:2 litre
Spor:Eki Görüntüle 3054917
Zipzip- Cordelia North River
İyiyim canimcimTeşekkürler canim kaptanım sen nasılsın?
Guzel eksi tebrik ederim yıldızcım
Maalesef benimdeBenim de en sıkıntılı yerim bacaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?