- 11 Şubat 2021
- 1.484
- 5.651
- 88
Ne güzel.eksilerCuma 67.7
Ctesi 67.0
Pazar 67.3
Pazartesi 66.5
Umarım gerçektir tartıdaki rakamkorkuyorum umarım bozuk degildir tartım
Zipzip-
Cordelia
HanimKelesimiGetir ablacım nickinin anlamı nedir
Guzel eksi tebrik ederim canimCuma 67.7
Ctesi 67.0
Pazar 67.3
Pazartesi 66.5
Umarım gerçektir tartıdaki rakamkorkuyorum umarım bozuk degildir tartım
Zipzip-
Cordelia
HanimKelesimiGetir ablacım nickinin anlamı nedir
Dedim ama ben -2 getireceğim inşallah diye. Kaptırmayacaktın başta@19Temmuzda69um
Kinoalihatun
60kiloyum
erenmothers
Benim bebikler hep niyetli dimi ? Henüz hiçbir tarto yok kizlar rakip fena geliyor haberiniz olsun daha ptesiden -1 gelmiş
Teşekkür ederim birtanecik zıpzıpım bir kaç gündür spor yapıyorum biraz onun etkisi var galibaGuzel eksi tebrik ederim canim
Rakibim akıllı çıktıDedim ama ben -2 getireceğim inşallah diye. Kaptırmayacaktın başta
Kaç kilosun canım?Üstüm hiç değişmedi ,ama tüm kiloyu bacakta aldım. Bacaklarım aşırı fena durumda ya. Orantılı alsam daha iyiydi olculerim filan çok artmış bacakta 5er cm
Umut her zaman lazım tabiRakibim akıllı çıktıyapacak birsey yok kazanmakta kaybetmekte sonuna kadar devam ne biliyim belki ödem filan tutarsın cumaya
Zira bu böcekler fitness salonlarından çıkmıyor.Rüyada sümüklü böcek görmek , fit bir vücuda sahip olunacağınin göstergesi
Şuan 3 üyede eksi geldi sizden takip edebildiğimUmut her zaman lazım tabiTakım işi ama bu. Bir kişiyle ne kaybedilir ne kazanılır. Hepimiz eksiyle girelim de bayrama. Dönüşte sabit gelene helal olsun diyeceğim
Teşekkür ederim canım
Sağol canımKolay gelsin
Alacağımızı bu hafta verelim deŞuan 3 üyede eksi geldi sizden takip edebildiğimbayram tehlikeli söz veremem
Kız niye söz veremezsin. Gündüz ye akşam yemeyi bırak. Azcık spor. Büyük ihtimal sabit gelirsin.Şuan 3 üyede eksi geldi sizden takip edebildiğimbayram tehlikeli söz veremem
Sanki kumaşlar ucuz, elinden geliyorsa deneyebilirsin, hem istediğin model olurValla abla güzel bişi bulamiyorum gerçi begendiklerim 300-400Bide taşlı felan
Herade bu gidişle dikiş makinası alıp elbiselerimi kendim dikicem artık
Almazsınız 3 günde. Ben güveniyorum size.Alacağımızı bu hafta verelim de
Kolay gelsinBen kaçtım işlerimihalledeyim hemen görüşürüz
Ne 3 günü kaptanım. Cuma öğleden sonra çıkacağız biz. Diğer haftasonu geliriz kısmetseAlmazsınız 3 günde. Ben güveniyorum size.
Bayramda zorunlu masterfit yapalımZipzip- yoksa kızlar +3 gelecek gibi konuşuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?