Tamam o zaman bildirirsiniz kaptanımBayramda muhtemel tatil olacak canım.
MantıklıAlacağımızı bu hafta verelim de
Oo ne planlar var şimdiden, piknikler, geziler senin üç gün bizim 1 hafta sürerKız niye söz veremezsin. Gündüz ye akşam yemeyi bırak. Azcık spor. Büyük ihtimal sabit gelirsin.
Evet kesinlikle aslımda modeller aynı.Sanki kumaşlar ucuz, elinden geliyorsa deneyebilirsin, hem istediğin model olur
Bol bol eğlenin gezin az yiyin kilo almayın inşallah.Mantıklı
Oo ne planlar var şimdiden, piknikler, geziler senin üç gün bizim 1 hafta sürer
Sorma. Siz seversiniz deyip şimdiden hazırlık yapıyor annemMantıklı
Oo ne planlar var şimdiden, piknikler, geziler senin üç gün bizim 1 hafta sürer
Umut etmek güzelBol bol eğlenin gezin az yiyin kilo almayın inşallah.
Benim bayramlığım da yok. Ne guzel heyecanlardi öyle çocukkenPazardan çok güzel elbise buldum aldımartık hazirim bayrama
Tamam kaptanim zorunlu Masterfit yapiyoruzAlmazsınız 3 günde. Ben güveniyorum size.
Bayramda zorunlu masterfit yapalımZipzip- yoksa kızlar +3 gelecek gibi konuşuyor.
Güle güle giy canimPazardan çok güzel elbise buldum aldımartık hazirim bayrama
Bayramın ikinci gününden itibaren oruç tutuluyordu değil mi? Kazalarımızı tutalım bari. Ancak öyle kazasız geçiririz bu tatiliTamam kaptanim zorunlu Masterfit yapiyoruz
Bildiğim kadariyla tutuluyor canimBayramın ikinci gününden itibaren oruç tutuluyordu değil mi? Kazalarımızı tutalım bari. Ancak öyle kazasız geçiririz bu tatili
Eyvah kötü olmuş,sular gelince devam edersin olmazsa,yada yarına kalırSular gitti yarom kaldı benimkiler
Afiyetler olsun.Cuma 67.7
Ctesi 67.0
Pazar 67.3
Pazartesi 66.5
Umarım gerçektir tartıdaki rakamkorkuyorum umarım bozuk degildir tartım
Zipzip-
Cordelia
HanimKelesimiGetir ablacım nickinin anlamı nedir
Sapol teşekkürler.Kolay gelsin
Yok yok yapalim kaptanım. Hatta bayramda artı gelenlere 1 ay günlük 20.000 adım cezası verelim.Bildiğim kadariyla tutuluyor canim
Bildirimler devam eder ama Masterfit yapmayiz o hafta diye düşünüyorum
Degil mii ben bayramlari çok severim şimdi bayram kalmadiBenim bayramlığım da yok. Ne guzel heyecanlardi öyle çocukken
Ben girmiyimYok yok yapalim kaptanım. Hatta bayramda artı gelenlere 1 ay günlük 20.000 adım cezası verelim.
Kuzu bayramda ne olacak peki günlük menü filan adımlar sporlar,bayramda bari free takılsak olurmuBildiğim kadariyla tutuluyor canim
Bildirimler devam eder ama Masterfit yapmayiz o hafta diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?