Zorunlu amaBen girmiyim
Kaptan sen benim temmuza kadar olan rezervasyonu iptal etYok yok yapalim kaptanım. Hatta bayramda artı gelenlere 1 ay günlük 20.000 adım cezası verelim.
20.000 cok degil miYok yok yapalim kaptanım. Hatta bayramda artı gelenlere 1 ay günlük 20.000 adım cezası verelim.
Rezervasyon iptali yok
Bizim ekip için normal. Artı gelmesinler çoksa.20.000 cok degil mi
Cuma 67.7
Ctesi 67.0
Pazar 67.3
Pazartesi 66.5
Umarım gerçektir tartıdaki rakamkorkuyorum umarım bozuk degildir tartım
Zipzip-
Cordelia
@HanimKelesimiGetirablacım nickinin anlamı nedir
Niyetliyim kuzum 2 den sonra atarım kaptanım valla aldım mı verdim mi bilmiyorum bu sefer perşembeden beri tartılmadım bakalım ne çıkacak@19Temmuzda69um
@Kinoalihatun
@60kiloyum
erenmothers
Benim bebikler hep niyetli dimi ? Henüz hiçbir tarto yok kizlar rakip fena geliyor haberiniz olsun daha ptesiden -1 gelmiş
20000 bin adım diyor bu cordisRezervasyon iptali yok
Migimi nasil bulcam bilecikteÖyle bir şey yok. Elif Ankarada gelir bulur seni.
20.000 adimi ben bile atamam20000 bin adım diyor bu cordis
O Ankarada degil mi?Migimi nasil bulcam bilecikte
Bayramda takip etmem zor abla muhtemelen biraz free olacağızKuzu bayramda ne olacak peki günlük menü filan adımlar sporlar,bayramda bari free takılsak olurmu
Yok degilO Ankarada degil mi?
Artı gelmeyin tatlım. 20.000 adım caydırıcı olsun diye. 10.000 desem sorun değil dersiniz.20000 bin adım diyor bu cordis
Dogru diyorsun canimBizim ekip için normal. Artı gelmesinler çoksa.
Bilecik ben de o zaman.Yok degil
Baklavalar sarmalarrr offf bak yiyecekler bayramdaBizim ekip için normal. Artı gelmesinler çoksa.
Baklava sarma diyorsunuz da ramazanda hergun tatli yediniz nerdeyseBaklavalar sarmalarrr offf bak yiyecekler bayramda
( Allah affetsin orucluyım canım çekti)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?