- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Çoğu lafi bana soylemissin . Kaptan sen ne yaptın dedin çikolata yeyince. Adimlarin eksikti birsey demedim bile cihaz sıfırlanmış deyince. Bende de bu yaşta sana harcayacak enerji yok.Canım ikizim, senin bildirimine tıkladım. Bi Sürü bildirim ama Hiç halim yok.moral olur diye sana tıkladım. Kimse yle konuşmak istemiyorum. Biraz yoğun olunca işler, panik ve stres yaptım ve ufacık şeyleri takan takıntılı bir insanım. Onlar küçük küçük birikip patlıyor. Halbuki sağlığım sihatim yerinde. Sevdiklerim yanımda. Borcum harcım yok. İşte Kısa sürdü ama kendimi kontrol altına alamadım. Ne Zaman biseyi biraz düşünsem....Yıllardır var ama inanır mısın senede iki üç kez oluyordu, şimdi ayda bire düştü panik anı. Kalbim hizli hızlı çarptı ve kontrol altına alamadım. Ağzım kesildi bıçak gibi. kurudu.Herkes salak görüyor, şakayla karışık dalga geçiyor. Konu bu diil ama sinirleniyorum. Bugün marketten avokado alacaktım, BBM ugrasma öyle şeylerle, fasafiso der diye alamadim. Hani her meyvede vitamin var yaaa....Laf duyacak zerre halim yok. Bu hastalığı yenmek çok zor ve çok gerginim. Cok korkuyorum.tamamen yeneni görmedim. Geçen gün işyerinde espiri yapıyorduk, dozunu kaçırdım, arkadaş diyor ki burası kreş diil . Ben naaptim, çok kırıcı oluyorsun diyip wcye gittim, anlıyorlar ağladığımi.sorsan seni çok seviyoruz, iyiliğin için. Böyle iyilik olmasın, sevmeyin beni ya, şaklaban gibi. İnsanım ben ya insan. Benim çocuksu,naif olmam kimseye böyle davranma hakkı vermiyor. Bıktım şu salak bozadan.saf Bozadan
Bıktım böyle yaşamaktan.Burada bile , sarı takıma girdim hayatımda bir kez, menü yine de bildirsem daha iyiymiş. Nasıl olsa salak boza,her yerde salaktir. Nedense bı ben. Çünkü salagim diyorum ya. Bakıyorum kaç kişi adım tamamlamamış , yazıp geçiyor. En iyisi de bu cidden. Ben tamamlamadigimda gece tamamlamam isteniyor. Çikolata yiyorum,sanki yemeyip 2 kilomu vericem. Kâbus gördüm diye upuzun mesaj atıyorum, biraz az kilo vericem, sağlığım önemli diyip,açıklamalarla menü yazıyorum,hâlâ, "sen naaptin"... böyle yemesen iyi vb. Ya mazeret bildirdim mazeret.Cidden tüm samimiyetimle söylüyorum. Salak her yerde salaktir .bunlara izin veren istemeden de olsa benim. Umudum çok çok az ama tedavi gorucem. (Seni sevmiştim ikizim) Hoşçakalın
Yapma ama bende seni çok sevmiştim boza cım ve ben burada ben dahil hiç kimsenin seni salak yerine koyduğunu düşünmüyorum hepimiz insanız hatada yaparız konuşmalarımızı yanlışda anlayabiliriz bu çok normal sen şu anda çok hassas bir dönemden geçiyorsun zaman zaman hepimiz geçeriz böyle dönemlerden biraz dinlen tedavini ol bizi kendinden habersiz bırakma canımCanım ikizim, senin bildirimine tıkladım. Bi Sürü bildirim ama Hiç halim yok.moral olur diye sana tıkladım. Kimse yle konuşmak istemiyorum. Biraz yoğun olunca işler, panik ve stres yaptım ve ufacık şeyleri takan takıntılı bir insanım. Onlar küçük küçük birikip patlıyor. Halbuki sağlığım sihatim yerinde. Sevdiklerim yanımda. Borcum harcım yok. İşte Kısa sürdü ama kendimi kontrol altına alamadım. Ne Zaman biseyi biraz düşünsem....Yıllardır var ama inanır mısın senede iki üç kez oluyordu, şimdi ayda bire düştü panik anı. Kalbim hizli hızlı çarptı ve kontrol altına alamadım. Ağzım kesildi bıçak gibi. kurudu.Herkes salak görüyor, şakayla karışık dalga geçiyor. Konu bu diil ama sinirleniyorum. Bugün marketten avokado alacaktım, BBM ugrasma öyle şeylerle, fasafiso der diye alamadim. Hani her meyvede vitamin var yaaa....Laf duyacak zerre halim yok. Bu hastalığı yenmek çok zor ve çok gerginim. Cok korkuyorum.tamamen yeneni görmedim. Geçen gün işyerinde espiri yapıyorduk, dozunu kaçırdım, arkadaş diyor ki burası kreş diil . Ben naaptim, çok kırıcı oluyorsun diyip wcye gittim, anlıyorlar ağladığımi.sorsan seni çok seviyoruz, iyiliğin için. Böyle iyilik olmasın, sevmeyin beni ya, şaklaban gibi. İnsanım ben ya insan. Benim çocuksu,naif olmam kimseye böyle davranma hakkı vermiyor. Bıktım şu salak bozadan.saf Bozadan
Bıktım böyle yaşamaktan.Burada bile , sarı takıma girdim hayatımda bir kez, menü yine de bildirsem daha iyiymiş. Nasıl olsa salak boza,her yerde salaktir. Nedense bı ben. Çünkü salagim diyorum ya. Bakıyorum kaç kişi adım tamamlamamış , yazıp geçiyor. En iyisi de bu cidden. Ben tamamlamadigimda gece tamamlamam isteniyor. Çikolata yiyorum,sanki yemeyip 2 kilomu vericem. Kâbus gördüm diye upuzun mesaj atıyorum, biraz az kilo vericem, sağlığım önemli diyip,açıklamalarla menü yazıyorum,hâlâ, "sen naaptin"... böyle yemesen iyi vb. Ya mazeret bildirdim mazeret.Cidden tüm samimiyetimle söylüyorum. Salak her yerde salaktir .bunlara izin veren istemeden de olsa benim. Umudum çok çok az ama tedavi gorucem. (Seni sevmiştim ikizim) Hoşçakalın
Sağol canimcimAdimlari atmissin kaptanim menu yazmis misin diye bakarken gordum
Afiyet olsun
Afiyet olsun kaptanimMenümü yazayım
Sabah
Bol maydanoz ve deteotuyla iki yumurtadan omlet
Domates ve salatalık
Peynir ve zeytin
Şekersiz çay
Öğle
Bir tabak ciğer sote
Salata
Ara
Tarçınlı Türk kahvesi
Çiğ kuruyemiş (kaju fındık kuru erik)
Akşam
Bir tabak kabak yemeği
İki üç kaşık yoğurt
Su 3.5 litre spor yok 12597 adım
Zipzip- Cordelia
Eki Görüntüle 3056087
Afiyet olsun maviş kaptanımMenümü yazayım
Sabah
Bol maydanoz ve deteotuyla iki yumurtadan omlet
Domates ve salatalık
Peynir ve zeytin
Şekersiz çay
Öğle
Bir tabak ciğer sote
Salata
Ara
Tarçınlı Türk kahvesi
Çiğ kuruyemiş (kaju fındık kuru erik)
Akşam
Bir tabak kabak yemeği
İki üç kaşık yoğurt
Su 3.5 litre spor yok 12597 adım
Zipzip- Cordelia
Eki Görüntüle 3056087
Where are you my darlingGünaydın hanımlar biz de yola çıktık
Teşekkür ederim kırmızı kaptanımAfiyet olsun maviş kaptanım
Dikkat et kendine canim havalarda cok değişikBugün çok halsizim yapacak bir sürü işim var ama hiç takatim yok üşüyorumda hasta olmasam bari bayram üstü hemde
C vitaminimi alayım canım iyi hatırlattın havalar bir soğuk bir sıcak nasıl giyineceğimizide şaşırdıkDikkat et kendine canim havalarda cok değişik
Varsa ihlamur ic vitaminlerini al iyi gelir
Biber varsa biber ye canim. Yarın yagmurluymusC vitaminimi alayım canım iyi hatırlattın havalar bir soğuk bir sıcak nasıl giyineceğimizide şaşırdık
Allah kalanların sabir versin . Genç ölümü çok zorArkadaşımın ablası 33 yaşında, dün sabah birden kalp krizi geçirip vefat etmiş, cenazesinden geliyoruz. 3 yaşında ve 4 aylık iki çocuğu var offf off
Şansınıza havada güzel nasılsa,yeğenle buluşma der vakti kolay gelsin şimdiden.
Süper olmuş sandaletlerde hazırmış rahat olur yürürkende.
AyyyyArkadaşımın ablası 33 yaşında, dün sabah birden kalp krizi geçirip vefat etmiş, cenazesinden geliyoruz. 3 yaşında ve 4 aylık iki çocuğu var offf off
Aynen cnm ama dersleri iyi inşallah güzel yer kazanırOyy lgszede
Evet ablamın evi Validebağ a yakınVarmışsınız iyi,kadıköy'demi kalacaksınız.
Teşekkür ederim canımHayatını tekrar kurman çok güzelyuvan hep huzurlu olsun
Çok sağol canım
Tempus ’cum nasılsın ? Hoşgeldin, seni yeniden görmek ne güzel…
Eski eşin mevzusunu da okudum hakikaten “pesss” diyorum. Ama çocukların çok küçük değildi gibi hatırlıyorum? Bir şey çıkar mı bu davadan yoksa amaç seninle uğraşmak, stres yaşatmak mı?
Küçük değiller ve olayların farkındalar, tabi daha çok kızım farkında canım. Hatta kızım defalarca babasına davadan vazgeçmesini söyledi, ben derslerime bile odaklanamıyorum bu dava yüzünden dedi ağladı kaç defa kızcağız. Babası Nuh diyor peygamber demiyor istediğin kadar konuş sonuna kadar gidicem davanın demiş :)Çocuklara bahsetmen gerekecek ama bu durumdan. Ya sonuçlandığında velayet babaya verilirse o zaman şoklanmasınlarTempus ? Ne yapacaksın?
İyi eğlenceler canimsağol ablacım getirdiklerimize sevindiler futbol oynadık evde yemek ödev filan akşam oldu
Ayneen yarın gicez kısmet olursa
AyyyyAllah rahmet eylesin çok üzücü bir durum
Aynen cnm ama dersleri iyi inşallah güzel yer kazanır
Evet ablamın evi Validebağ a yakınsiz hangi semtteziniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?