Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Çoğu lafi bana soylemissin . Kaptan sen ne yaptın dedin çikolata yeyince. Adimlarin eksikti birsey demedim bile cihaz sıfırlanmış deyince. Bende de bu yaşta sana harcayacak enerji yok.

Yapma ama bende seni çok sevmiştim boza cım ve ben burada ben dahil hiç kimsenin seni salak yerine koyduğunu düşünmüyorum hepimiz insanız hatada yaparız konuşmalarımızı yanlışda anlayabiliriz bu çok normal sen şu anda çok hassas bir dönemden geçiyorsun zaman zaman hepimiz geçeriz böyle dönemlerden biraz dinlen tedavini ol bizi kendinden habersiz bırakma canım

Menümü yazayım
Sabah
Bol maydanoz ve deteotuyla iki yumurtadan omlet
Domates ve salatalık
Peynir ve zeytin
Şekersiz çay

Öğle
Bir tabak ciğer sote
Salata

Ara
Tarçınlı Türk kahvesi
Çiğ kuruyemiş (kaju fındık kuru erik)

Akşam
Bir tabak kabak yemeği
İki üç kaşık yoğurt

Su 3.5 litre spor yok 12597 adım

Zipzip- Cordelia

Afiyet olsun kaptanim

Afiyet olsun maviş kaptanım

Şansınıza havada güzel nasılsa,yeğenle buluşma der vakti kolay gelsin şimdiden.
Süper olmuş sandaletlerde hazırmış rahat olur yürürkende.
sağol ablacım getirdiklerimize sevindiler futbol oynadık evde yemek ödev filan akşam oldu
Ayneen yarın gicez kısmet olursa

Arkadaşımın ablası 33 yaşında, dün sabah birden kalp krizi geçirip vefat etmiş, cenazesinden geliyoruz. 3 yaşında ve 4 aylık iki çocuğu var offf off
Ayyyy Allah rahmet eylesin çok üzücü bir durum

Aynen cnm ama dersleri iyi inşallah güzel yer kazanır

Varmışsınız iyi,kadıköy'demi kalacaksınız.
Evet ablamın evi Validebağ a yakın siz hangi semtteziniz

Hayatını tekrar kurman çok güzel yuvan hep huzurlu olsun
Teşekkür ederim canım Aminn
Rabb'im hayırlısını nasip etsin inşallah canım

fesang başınız sağolsun canım
Çok sağol canım

Çocuklara bahsetmen gerekecek ama bu durumdan. Ya sonuçlandığında velayet babaya verilirse o zaman şoklanmasınlar Tempus ? Ne yapacaksın?
Küçük değiller ve olayların farkındalar, tabi daha çok kızım farkında canım. Hatta kızım defalarca babasına davadan vazgeçmesini söyledi, ben derslerime bile odaklanamıyorum bu dava yüzünden dedi ağladı kaç defa kızcağız. Babası Nuh diyor peygamber demiyor istediğin kadar konuş sonuna kadar gidicem davanın demiş :)

Hadi gel de bu babaya emanet et çocukları cidden deliriyorum bazen düşününce..

İyi eğlenceler canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…