Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Arkadaşımın ablası 33 yaşında, dün sabah birden kalp krizi geçirip vefat etmiş, cenazesinden geliyoruz. 3 yaşında ve 4 aylık iki çocuğu var offf off

balpamuk bu arada hoş buldum kuzum biraz gerildim sanırım vakit yaklaştıkça direkt konuya daldım kusura bakma
Hiç önemli değil anlıyorum seni, umarım gönlüne göre sonuçlanır ve rahata erersin bir an önce…
Kötü ihtimali hiç düşünmedim desem yeridir. DÜŞÜNMEK İSTEMİYORUM
Amin inşallah tempuscum

Sırf bunun için psikolojik tedavi oluyor um gerçekten

Sırf bunun için psikolojik tedavi oluyor um gerçekten
Kimle konuşsam panikatak olduğumdan şüpheleniyorum diyor. Kesinlikle panikatak olmam için bir sebep yok ve asla o kıvama gelecek durumda da değilim. Hepimizin kendince sıkıntıları elbette var ama hayır bende panikatak yaratacak bir durum yok ve bu zamana kadar da hiç yaşamadım böyle bir şeyi. Kesinlikle aşıdan sonra başladı çarpıntım. Ama 3. Aşıdan sonra, bunu da belirteyim…

Üç ay önce baktırmıştım canım normal seviyedeydi vitaminlerim
O zaman dönemsel yorgunluktur. Biraz vitamin takviyesi alırsan bir iki günde toparlanırsın. Uykuna da dikkat et. Bazen dinlenmek gerekiyor, enerjimiz tükeniyor. Kadınların işi ve yükü her zamna çok.

Bunu da taaa öğlen almıştımşimdi kaç oldun zıpzıpcım
Bugün çok halsizim yapacak bir sürü işim var ama hiç takatim yok üşüyorumda hasta olmasam bari bayram üstü hemde
Geçmiş olsun canım
Kötü ihtimali hiç düşünmedim desem yeridir. DÜŞÜNMEK İSTEMİYORUM
Düşünme canım, iyi düşün iyi olsun.
Gerçekten keyif kaçırmaya yönelik olduğu çok açık. Bari çocuklarını düşünse, rahat bıraksa sizi

Menümü de paylaşayım.

Sabah:
-1 dilim beyaz peynir
-1 haşlanmış yumurta
-3 zeytin
-salatalık, domates, maydonoz, dereotu

Ara:
-tarçınlı türk kahvesi
-1.5 tk fıstık ezmesi

Öğle:
-5 yk etli patlıcan yemeği
-3 yk yoğurt
-turp-havuç salatası

Ara:
-2 mesine hurması
-1 tk fıstık ezmesi

Akşam:
-zeytinyağlı sebze aote
-yoğurt

Ara:
-1 kare bitter çikolata
-türk kahvesi

Adım: 7.174 adım + 1 saat online pilates Cordelia

Son düzenleme:
Çok sağolun kızlar bugün baya başınızı ağrıttım. Hakkınızı helal edin
Olurmu öyle şey insan bazen hiç tanımadığı birine dertlerini anlatınca iyi hissediyor bunun içinde en güzel yer burası burada birbirimizi gerçekte hiç tanımasakta birbirimizin dertleriyle üzülüp mutluluklarıyla sevindiğimiz tuhaf ama çok güzel bir yer bu yüzden kendi adıma hakkım varsa helal olsun

Hedef60kgolmak hayırlı yolculuklar canım iyi tatiller
Teşekkür ederim canım

Evet evet her yere uzak asdf hoşgeldiniz keyfini çıkarın
inşallah cnm

Vayyyy

Sporu bir yıldır yapmıyorum
Başlaa

Where are you my darling
Kadıköy my love

Cnm çok adım yok bugün yol geldik ama 5 bin yaparım
Sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…