benim de birkaç gündür aşırı halsizliğim var. yerimden kalkacak halim yok.Bugün çok halsizim yapacak bir sürü işim var ama hiç takatim yok üşüyorumda hasta olmasam bari bayram üstü hemde
Arkadaşımın ablası 33 yaşında, dün sabah birden kalp krizi geçirip vefat etmiş, cenazesinden geliyoruz. 3 yaşında ve 4 aylık iki çocuğu var offf off
Hiç önemli değil anlıyorum seni, umarım gönlüne göre sonuçlanır ve rahata erersin bir an önce…balpamuk bu arada hoş buldum kuzum biraz gerildim sanırım vakit yaklaştıkça direkt konuya daldım kusura bakma
Amin inşallah tempuscumKötü ihtimali hiç düşünmedim desem yeridir. DÜŞÜNMEK İSTEMİYORUM
Sırf bunun için psikolojik tedavi oluyor um gerçektenAh fesangcım çok geçmiş olsun ne kadar üzücü küçük çocukları varmış nirde
Yalnız aşıdan veya covidden sonra kalp çarpıntısı olan çok insan var. Hatta bende de var aşırı kalp çarpıntısı. İnan dün bir ara herhalde kalp krizi geçiriyorum dedim. Neden böyle bilmiyorum. Ekg de bir şey çıkmadı. Ama herkesten duyuyorum bu çarpıntı olayını.
Allah geri kalanlara sabır versin yavrularına da…Başınız sağolsun…
Geçmiş olsun canımbenim de birkaç gündür aşırı halsizliğim var. yerimden kalkacak halim yok.
Bazen D vitamini ve Demir eksikliği de aşırı halsizlik yapıyor arkadaşlar, kan değerlerinize baktırsınız mı hiç yakın zamanda?benim de birkaç gündür aşırı halsizliğim var. yerimden kalkacak halim yok.
İyi düşün iyi olsun canım Rabbim çocuklarından ayırmasınKötü ihtimali hiç düşünmedim desem yeridir. DÜŞÜNMEK İSTEMİYORUM
Üç ay önce baktırmıştım canım normal seviyedeydi vitaminlerimBazen D vitamini ve Demir eksikliği de aşırı halsizlik yapıyor arkadaşlar, kan değerlerinize baktırsınız mı hiç yakın zamanda?
Kimle konuşsam panikatak olduğumdan şüpheleniyorum diyor. Kesinlikle panikatak olmam için bir sebep yok ve asla o kıvama gelecek durumda da değilim. Hepimizin kendince sıkıntıları elbette var ama hayır bende panikatak yaratacak bir durum yok ve bu zamana kadar da hiç yaşamadım böyle bir şeyi. Kesinlikle aşıdan sonra başladı çarpıntım. Ama 3. Aşıdan sonra, bunu da belirteyim…Sırf bunun için psikolojik tedavi oluyor um gerçekten
O zaman dönemsel yorgunluktur. Biraz vitamin takviyesi alırsan bir iki günde toparlanırsın. Uykuna da dikkat et. Bazen dinlenmek gerekiyor, enerjimiz tükeniyor. Kadınların işi ve yükü her zamna çok.Üç ay önce baktırmıştım canım normal seviyedeydi vitaminlerim
Biber varda mideme dokunuyor canım evet yarın hava yağmurluymuş bayramda güzel olsa bariBiber varsa biber ye canim. Yarın yagmurluymus
Bunu da taaa öğlen almıştım14.000
Geçmiş olsun canımBugün çok halsizim yapacak bir sürü işim var ama hiç takatim yok üşüyorumda hasta olmasam bari bayram üstü hemde
Düşünme canım, iyi düşün iyi olsun.Kötü ihtimali hiç düşünmedim desem yeridir. DÜŞÜNMEK İSTEMİYORUM
Olurmu öyle şey insan bazen hiç tanımadığı birine dertlerini anlatınca iyi hissediyor bunun içinde en güzel yer burası burada birbirimizi gerçekte hiç tanımasakta birbirimizin dertleriyle üzülüp mutluluklarıyla sevindiğimiz tuhaf ama çok güzel bir yer bu yüzden kendi adıma hakkım varsa helal olsunÇok sağolun kızlar bugün baya başınızı ağrıttım. Hakkınızı helal edin
Teşekkür ederim canım
Evet evet her yere uzak asdf hoşgeldiniz keyfini çıkarın
VayyyyVelayet bende evet, babaları sadece evlendim diye almak istiyor. Amacı beni üzmek yani :)
Benim çocuklarım da benden yana gibi duruyor çok üstelemiyorum :) kızım 11 oğlum 7 yaşında canım.
Kuzum 3 sene oldu boşanalıevlendiğimi duyduğu an açtı davayı. :))
BaşlaaSporu bir yıldır yapmıyorum
Kadıköy my loveWhere are you my darling
Cnm çok adım yok bugün yol geldik
Bayramda da 5 derece filan düşüyor sıcaklık şimdilik öyle gösteriyorBiber varda mideme dokunuyor canım evet yarın hava yağmurluymuş bayramda güzel olsa bari
Sağol canım benimBunu da taaa öğlen almıştımşimdi kaç oldun zıpzıpcım
Geçmiş olsun canım
Düşünme canım, iyi düşün iyi olsun.
Gerçekten keyif kaçırmaya yönelik olduğu çok açık. Bari çocuklarını düşünse, rahat bıraksa sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?