- 20 Mart 2008
- 142.081
- 214.225
- 1.423
- 60
Gördüm şimdi üyelik iptali yapmış.19 temmuzun dunku mesajı abla gormedin sanirim
Günaydın canim❤Günaydın kızlar, konuyu bilmiyorum ama hayatımızdan negatif olan kişileri çıkarmalıyız. Yoksa bizim tüm pozitifliğimizi alıyorlar. Güzel bir gün diliyorum.
Afiyet olsun canım ne kadar az yemissin❤İyi akşamlar
@sara_28Zipzip- @Cordelia
15 e kadar cay-kahve
15: Karnıyarık, cacık ve çeyrek yufka
18: 1 dilim karpuz
Su 3 litre
Eki Görüntüle 3056222
Gece görmedim ya ben bunu cok gecmis olsun kaptanimCanım iftarda çok kötü oldum su içtim, sonra çıkardım maalesef. Baş agrisindan ölüyordum. Neden olduğunu bilmiyorum. Bu saate kadar uyudum. Şimdi iyiyim çok şükür. Yeni iftar yapıyorum.
Bugun ne yaptı bilmiyorum ama evet hikmet kalbi kötü bi insan. En azından öyle gözüküyor.
Afiyet olsun canim❤Menü
Sahur
1 dilim tam buğday ekmek
1 kase deniz börülcesi salatası
İftar 4 yemek kaşığı püre
4 yemek kaşığı et sote
1 kase salata
Ara 1 bardak çay - 1 dilimin yarısı revani
Zipzip- @Cordelia @North River
İnşallah bugunn niyetliyimGünaydınlar yeşil takımımson 2 günümüz dikkat ediyoruz yediklerimize arada kaçamaklar yapabiliyoruz olsun o kadar demi nikahı basabiliyoruz gofretlere (yemedim valla) bol eksileri görelim canlar
@Chedarice @Ytmz @L u c i a @balpamuk @s i d e l y a @Kendinin en iyi hali olLavinia_98
Birazcık mutlu olmayı hak ettik sanırım.
" Kısa boylu hatunlar üzülmeyin e mi
Rabbim bizleri yaratırken şöyle bir bakmıştır bunlar zaten mükemmel oldu uzatmaya gerek yok demiştir."
@pastelfitZipzip- @Elhan
Var mı başka mikemmel
Afiyetler olsun şimdiden,kabak var bende yapayım bugün olmazsa son 2 günümüz artıkİnşallah bugunn niyetliyimyarında kabak detox yaparım belki
ben nie yokumBirazcık mutlu olmayı hak ettik sanırım.
" Kısa boylu hatunlar üzülmeyin e mi
Rabbim bizleri yaratırken şöyle bir bakmıştır bunlar zaten mükemmel oldu uzatmaya gerek yok demiştir."
@pastelfitZipzip- @Elhan
Var mı başka mikemmel
Uzun zamandir kavga gürültü yoktu arada çıkıyor isteyine bişiler olmuş ya
arkadaş bu topiği okutup üfletecem
tescilli beladan kurtuluyor topik
sonra yan dallarına takılıyor
Kisa değilsin demek kiben nie yokum
abla dedik bağrımıza bastık
İki gün yap 52 yi görürsünAfiyetler olsun şimdiden,kabak var bende yapayım bugün olmazsa son 2 günümüz artık
Sen bekle azcık ben bile yokum yaniiiii hıııııı küstüm vallaaa oynamam artık gidiyorummm byyyben nie yokum
abla dedik bağrımıza bastık
göz var kaptanım göz...Uzun zamandir kavga gürültü yoktu arada çıkıyor iste
Sen yine okutup üflet Bal0ncukum
yerle bi yürüyorum hepsi buKisa değilsin demek ki
Günaydın canim❤Günaydın herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?