Hayyy ağzın bal yiye ne güzel konusuyor ağzından baklava şerbeti damlıyor kaptan dediğin böyle olur canın yiyim seninGünaydın
di mi ne gerek var kilo vermeye aksam iftarda oturup saglam yiyeyim
Bayramda da her gun 30 ar baklava
Afiyet olsun canımSalı menüsü
Kahvaltı 06.30
2 haşlanmış yumurta
2 dilim ekşi mayalı ekmek
1 YK labne
Ara 10.00
1 avuç kuru üzüm
Öğle 12.00
Yarım çay bardağı ince bulgur ve 3 YK zeytinyağı ile yapılmış bol yeşillikli kısır
Ara 16.00
1 kase lebeniye çorbası
1 fındıklı bisküvi
Akşam 19.30
5 parça patatesli sulu etli yemek
2 yk pirinç pilavı
2 kase çoban salata
Su 3lt dün de 3 lt yaptım oruç olmayınca suyu tamamlıyorum
Zipzip-
Cordelia
@sara_28
Günaydın ablacimGünaydınlar şekerler
Afiyet olsun canim ❤
Afiyet olsun canim❤
Hayyy ağzın bal yiye ne güzel konusuyor ağzından baklava şerbeti damlıyor kaptan dediğin böyle olur canın yiyim senin
Aleyküm selam canim hayirli kandillerEs Selamun Aleyküm Kadir Gecemiz Mübarek Olsun Selam ve Dua İle Dualarınızda Benide Unutmayın İnsAllah Canlar
Buna söz verememağlamamak şartıyla
Demi yaniii yiyelim güzelleşelim sjskjskjk sonra yürürüz nasılsaaa tabana kuvvet sahi yiyecenmi baklava geneGünaydın
di mi ne gerek var kilo vermeye aksam iftarda oturup saglam yiyeyim
Bayramda da her gun 30 ar baklava
Gümnaydınlar kuzucanımAfiyet olsun canım
Günaydın ablacim
Afiyet olsun canim ❤
Afiyet olsun canim❤
Annen şimdi baklavada yapar demiBuna söz veremem
Yerim sonra yedim diye aglarim
Yerimde abla 30 olmazDemi yaniii yiyelim güzelleşelim sjskjskjk sonra yürürüz nasılsaaa tabana kuvvet sahi yiyecenmi baklava gene
Gecen hafta yapti abla ama sadece 3 tane yedimAnnen şimdi baklavada yapar demine gömersin şimdi onları mideye
Daha az olur diyon yaniYerimde abla 30 olmaz
Wayyy çok iyiymiş hemde 3 tane bravo sanaGecen hafta yapti abla ama sadece 3 tane yedim
Bayramdan sonra zaten diyete ve spora başlıyorum ablaDaha az olur diyon yani
Serbetli tatli cok sevmem normalde ablaWayyy çok iyiymiş hemde 3 tane bravo sana
Başla cidden iyi geliyor hemde,bende bile selülit azaldı bacakta çok fark etti hemen.Bayramdan sonra zaten diyete ve spora başlıyorum abla
Hatta bayramdan sonraCordelia ile mavi ve Kırmızı kaptanlik yarısı yapacağız
Bende çok sevmem şerbetli tatlıyı,1,5 aydır eşim yemeye başladı hazır alıyoruz yemiyorum diye trip atıyor bana kızıyor ucundan az bir bişi çatallıyom.Serbetli tatli cok sevmem normalde abla
Dun sekerpare yapmis gondermis halam 1 tane yedim oda tadina bakmak icin sonrasında yemek istemedim
Sen getir ben yerim kendimi feda ederim baklava için ay aman senin içinBuna söz veremem
Yerim sonra yedim diye aglarim
Günaydın canım tamam o zaman yeşil gruptayım teşekkür ederimGünaydın,yeşil takıma gelin o zaman,menü yazma zorunlu sadece,sporda isteğe bağlı.
Bende az yiyince babam trip atiyorBende çok sevmem şerbetli tatlıyı,1,5 aydır eşim yemeye başladı hazır alıyoruz yemiyorum diye trip atıyor bana kızıyor ucundan az bir bişi çatallıyom.
Sütlü tatlıysa yarım yiyorum onuda.
1 tane bile yemen çok iyi
Ablamdan giderken göndereyimSen getir ben yerim kendimi feda ederim baklava için ay aman senin için
Sen nerdesinkiAblamdan giderken göndereyim
Takimlar arasinda cok fark yok canim.ortak amacimiz kilo vermekGünaydın canım tamam o zaman yeşil gruptayım teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?