Tamamdır kaptişimTamam canim bayram.nedeniyle bu hafta ara vereceğiz
Sonra ilk haftada ekleriz senide
Şu anda çok sağlıklı degerlendiremiyor maalesef çok haklısınSonra çalacak kapiyi giderken kimsenin yüzüne carpmayacaksin. Farklı nickle geleceğine yemin edebilirim ama ispatlayamam
Tamamdır kaptanım eline saglik
Bide kız o benim telefon bide diyorsa bidedir
Hemen atıyorum canim
Laktik asit artıyor, yorulunca vücudumuz çatlamamak için sinyal gönderiyor heyt yoruldun diyor . Hemen kılcal damarlar harekete geçip sıvı sıkıntısıyla bacaklara kollara yöneltiyor . Mesela atlarda yok bu özellik. O sebepten çatlayarak ölebilirler
Süpersiniz canim tebrikler
Hepinizin Kadir Gecesi mübarek olsun
Çok geçmiş olsun kaptanımCanım iftarda çok kötü oldum su içtim, sonra çıkardım maalesef. Baş agrisindan ölüyordum. Neden olduğunu bilmiyorum. Bu saate kadar uyudum. Şimdi iyiyim çok şükür. Yeni iftar yapıyorum.
Bugun ne yaptı bilmiyorum ama evet hikmet kalbi kötü bi insan. En azından öyle gözüküyor.
Gökhan yerine evrim gitmeliydi evrimi hiç sevmedimGokhan gitmiş.
Allah eşine ailesine çocuklarına sabır versin çok zor bir durumSağol prenses, rahatsızlığı yokmuş ya bir anda kalp krizi geçirmiş.
Kadını babası bulmuşbabası kadın çalışırken çocuklara bakmak için eve geliyor, büyük çocuk dedesine annem uyanmiyor demiş.. adam içeri bir giriyor kızının cansız bedeni..
Geçmiş olsun kaptanım kan şekerinmi oynadı acaba yada migrenin varmıCanım iftarda çok kötü oldum su içtim, sonra çıkardım maalesef. Baş agrisindan ölüyordum. Neden olduğunu bilmiyorum. Bu saate kadar uyudum. Şimdi iyiyim çok şükür. Yeni iftar yapıyorum.
Bugun ne yaptı bilmiyorum ama evet hikmet kalbi kötü bi insan. En azından öyle gözüküyor.
Bende uzun sayılmam kuzum 1.58 boyumBirazcık mutlu olmayı hak ettik sanırım.
" Kısa boylu hatunlar üzülmeyin e mi
Rabbim bizleri yaratırken şöyle bir bakmıştır bunlar zaten mükemmel oldu uzatmaya gerek yok demiştir."
@pastelfitZipzip- @Elhan
Var mı başka mikemmel
Troid den diyecem ama deyil.Neden öyle oluyoruz acava
Ay bu çok güzelmişBide dersen olmazsın, pide dersen suçlusun.
Gece kutlayacaktım, tel elimde uyuyakalmışım, sahura kalkınca da unutmusum.Hafta sonu avantajını aldığımız için kendimi ve takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum harikasınız kızlar şimdi sırada cuma etabı var onuda kazanacağımıza inanıyorum ve size güveniyorum hepinizi çok seviyorum
@pastelfit
@yildiz4kc
@dolunaydagel
@Aomine Daiki
@She-Raa
Wilma11
Teşekkür ederim canım
Allah bağışlasın canım analı babalı büyütsün RabbimErkek canımevet baya bekledik baya tedavi gördüm ama tedavisiz şekilde kendiliğinden88o hamile olduğumu öğrendik
Afiyet olsun canımSalı menüsü
Kahvaltı 06.30
2 haşlanmış yumurta
2 dilim ekşi mayalı ekmek
1 YK labne
Ara 10.00
1 avuç kuru üzüm
Öğle 12.00
Yarım çay bardağı ince bulgur ve 3 YK zeytinyağı ile yapılmış bol yeşillikli kısır
Ara 16.00
1 kase lebeniye çorbası
1 fındıklı bisküvi
Akşam 19.30
5 parça patatesli sulu etli yemek
2 yk pirinç pilavı
2 kase çoban salata
Su 3lt dün de 3 lt yaptım oruç olmayınca suyu tamamlıyorum
Zipzip-
Cordelia
sara_28
Afiyet olsun canım adımlar muhteşem
Afiyet olsun canım adımlar muhteşem
Ayaklarına sağlık canım
Teşekkür ederim canım benimGece kutlayacaktım, tel elimde uyuyakalmışım, sahura kalkınca da unutmusum.
Tebrik ederim saracığım seni ve kızları
Ahh bu nick değiştirip gelenler.Önceden de gelmiş miydi
Cordelia ve Zipzip tan kacamiyorlar amaAhh bu nick değiştirip gelenler.
Gördüm bu haberiCordelia
HanimKelesimiGetir
Kadir doğulunun bir eşi daha varmiş
Nesihan atagülü aldatıyormuş hele kız hamileymiş ne kadar doğru bilmiyorum
Sürekli yalanlıyolar
Amin canım.Günaydın kadir gecemiz mübarek olsun Allah dualarımızı hayır ise versin
Afiyet olsun.Dünün menüsü
Sahur
1 yumurta
1 dlm ekmek
Peynir
Yeşillik
İftar
5yk bulgur
Salata
1 kepçe domates çorbası
1 minik fındıklı baklava
Su:1.5Zipzip-
Günaydın canım.aynen öyle. Herkesin derdi var ama bazıları tek kendileri dert sahibi gibi davranıp hep karşısındakini suçluyor. Hep anlayış istiyor. Ben ağlayarak yazıyorum ama gülücük halay emojisi koyuyorum bazen. Tabi ki dertlerimizi paylaşacağız ama benim dertlerimin suçlusu buradakiler değil. Bunu bilmek lazım. Acısı bizden çıkmamalı.Günaydın kızlar, konuyu bilmiyorum ama hayatımızdan negatif olan kişileri çıkarmalıyız. Yoksa bizim tüm pozitifliğimizi alıyorlar. Güzel bir gün diliyorum.
Günaydın canım bebeğim.Günaydın herkese
Amin canim. Allah dualarımızı kabul etsin.Es Selamun Aleyküm Kadir Gecemiz Mübarek Olsun Selam ve Dua İle Dualarınızda Benide Unutmayın İnsAllah Canlar
Bayramdan sonra zaten diyete ve spora başlıyorum abla
Hatta bayramdan sonraCordelia ile mavi ve Kırmızı kaptanlik yarısı yapacağız
Günaydın amin canım.Herkese günaydınhayırlı kandiller.rabbim dualarımızı kabul etsin günahlarımızı affetsin inşallah
Selam selam seeeelaaammmmm
Pedagog geldi ve gitti aşırı güzel geçtiğini düşünüyorum
Herşey yolunda çocuklarım harika yanıtlar vermişler hür iradeleri ile, onlarla gurur duydum
Gecmisi bitirdim sonunda
Çok geçmiş olsun kaptanım
Gökhan elenirlen gülüyor sonra ağlıyor. Tamam kendi gitmedi sevinebilir de ne bilim itici oldu biraz.Gökhan yerine evrim gitmeliydi evrimi hiç sevmedim
Babasi acuna mesaj atmiş kızımı eleyin demiş acun bu mesaja dikkate almadi galiba
AaaaaaCordelia
HanimKelesimiGetir
Kadir doğulunun bir eşi daha varmiş
Nesihan atagülü aldatıyormuş hele kız hamileymiş ne kadar doğru bilmiyorum
Sürekli yalanlıyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?