Cuma günü bildirimini bekliyoruz canimGünaydın kaptanım. Bn şimdi listeye alındım mı ?fotoğraflı tartı bildirimi yapacak mıyım? Birde adım yarışı var ya bnm bebeğim daha küçük yürüyüş yapamıyorum evde leslie yapabiliyorum sadece bebeğim durduğu zamanlarda . şimdi bn mavi veya kırmızı takıma girsem grubun ortalamasını da düşürürüm kimsenin hakkınada girmek istemiyorum ama burdada durmak istiyorum çok özledim buraları napsak ki
Doğru gördün kuzum yeni rekorum geldi,spor adım derken bu rakam oldu çok yordu cidden bugün olmaz bu kadar .
Çok sağol kuzum teşekkürler,yürümeyi çok sevdiğim için birde.
Yaa cok sevindim canimSelam selam seeeelaaammmmm
Pedagog geldi ve gitti aşırı güzel geçtiğini düşünüyorum
Herşey yolunda çocuklarım harika yanıtlar vermişler hür iradeleri ile, onlarla gurur duydum
2953 te bende var
Günaydın zeynepcim sana hayırlı kandiller olsun
Hayırlı kandiller abla.hepimiz zayiflayacagiz inşallahTakımımızda artık kendiside
Rabbim bugünün hürmetine gönlüne göre versin inşallah canımSelam selam seeeelaaammmmm
Herşey yolunda çocuklarım harika yanıtlar vermişler hür iradeleri ile, onlarla gurur duydum
Selam hoş geldiniz,çok güzel bir haber verdiniz bizlereSelam selam seeeelaaammmmm
Cuma günü bildirimini bekliyoruz canim
Burda kal canim insallah hedefine birlikte ulasacagiz
Cix cix kaptansin sen yürü bakalım.asla psikolojik baskı yapmiyorum2953 te bende var
Geçmişten cikamadim adim atamıyorum
Sen gene iyiymişsin bende iş yok bugün bacaklarım sırtım pert bugün2953 te bende var
Geçmişten cikamadim adim atamıyorum
Günaydın fulyacim
Günaydın fesangimGünaydın canlarım
Günaydın kaptanim hayırlı kandillerGünaydın
Kadir gecemiz mübarek olsun.
Hayırlı kandiller pastelfitimHanımlar Kadir gecemiz mübarek olsun. Bütün dualarımız kabul olsun inşallah
Sağol canısı,aaynen zayıflamak bizim işimizHayırlı kandiller abla.hepimiz zayiflayacagiz inşallah
Daha erken iftara kadar ne kadar yürürsem o kadar iyiCix cix kaptansin sen yürü bakalım.asla psikolojik baskı yapmiyorum
Yorma kendini ablacimSen gene iyiymişsin bende iş yok bugün bacaklarım sırtım pert bugünrelaks haldeyim
Yormam bugün olduğu kadarıyla artıkYorma kendini ablacim
İki gündür bende hep çarşı da yürüdüm.cok hamlamisim.ooff off yiyip içip bir güzel zayiflasak kilo almasakDaha erken iftara kadar ne kadar yürürsem o kadar iyi
İftardan sonra adim atamıyorum
Günaydın canim hayirli kandillerGünaydın kadir gecemiz mübarek olsun Allah dualarımızı hayır ise versin
Keskeİki gündür bende hep çarşı da yürüdüm.cok hamlamisim.ooff off yiyip içip bir güzel zayiflasak kilo almasak
Magazin muduru olunca normal konusmanHep ölüm haberleri yazıyorlar
Enes arıkana da öldü denmiş adam çıktı yuhh artık demiş hemen hukuki işlemlere başlattı
Enes arıkanı tanju gürsuya çok benzetiyorum ama estetik yaptrıyormış yakışıklı olabilmek için zatem yakışıklı da başrol vermiyolar en yakışıklılara gidiyor başrollar
Edip tepeli yıllardır oyuncu ama ilk defa başrol aldı oyunculugu mükemmel
Yakışıklı degil de perfomans daha önemli diye düşünüyorum
Neyse çok konuştum
Günaydın kaptanim hayırlı kandillerGünaydın Kadir Geceniz Mübarek Olsun
Tekrarını nasip etsin inşallah
Afiyet olsun kaptanimDünün menüsü
Sahur
1 yumurta
1 dlm ekmek
Peynir
Yeşillik
İftar
5yk bulgur
Salata
1 kepçe domates çorbası
1 minik fındıklı baklava
Su:1.5Zipzip-
Günaydın canim hayirli kandillerHerkese günaydınhayırlı kandiller.rabbim dualarımızı kabul etsin günahlarımızı affetsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?