İki gündür bende hep çarşı da yürüdüm.cok hamlamisim.ooff off yiyip içip bir güzel zayiflasak kilo almasak
Hayırlı kandiller canımGünaydın canim hayirli kandiller
Evrene mesaj yollayalim olur belki yaa umut dünyasıolsa keşke
Yağmur geliyormuş haberin olsun canımBen azar azar cam silmeye başlıyorum
Hiç sevmiyorum yaa offffff
Bütün gün yan gelip yatsak ne güzel olur
Kolay gelsin pastelfitimBen azar azar cam silmeye başlıyorum
Baktım, Cumartesi biraz yağacakmış. Çok yağmur almayanları sileyim bariYağmur geliyormuş haberin olsun canım
Teşekkür ederim canımKolay gelsin pastelfitim
Allah sabır versin canım cidden çok zor ve çocukları bir seye ikna etmek çok zor . Deneme sınavı yapıyoruz lütfen çözün diye 2 gündür yalvarıyorum . Okumadan işaretleyip geçiyorlarHarika
İyi uykular canım
Günaydın
Amaan ders çalışmak yok, laf dinlemek yok, okula gitmiycekmiş kız, ders işlemiyorlarmış bilmem ne, lafımı sözümü dinlemek zaten yok, oğlan ayrı bi alemde aklı fikri futbolda. Yaa 5 Haziranda sınav var, 3 senedir uğraşıyorum, çalışmadığım ders kalmadı. Yok yok yok, ne yaparsan yap çocuk istemeyince olmuyo. Bi de ikiz oldukları için hep bi taklit var, ama asla iyi yönleri değil. Gereksiz lüzumsuz şeyleri, o yapıyosa öbürkü de yapacak. Yaw ben bu çocukları yapmak için 8 sene uğraştım, sonuç ergenlik. Kimse bana büyüyüp ergen olcaklarını söylememiştineyse sağlıklı olsunlar da ergenlik geçer elbet. Sonra ben akıl hastanesine yatış
Günaydın canım
Netler ne alemde canım, yeni nesil cozebiliyorlar mi ?Canım biz elendik siz yeğeninle devam edinBu sınav yarım akla göre değil. Biz üniversite sınavına odaklanırız artık. Yeğenine başarılar dilerim
Bence açıklaman bana çok mantıklı geldiBaktım, Cumartesi biraz yağacakmış. Çok yağmur almayanları sileyim bariişten kaytarma seviyem
Teşekkür ederim canım
Bu iki gunluk yaptığımızda sinir yok canimKızlar adım yarışmasında sinir kaç bin
Geçen hafta sildim ertesi gün yapmur yağdıBen azar azar cam silmeye başlıyorum
Sınır yok istediğin kadar adım var.Kızlar adım yarışmasında sinir kaç bin
Göztepe 60.yıl parkıymış canımYoğurtçu parkı herhalde dediğin yer ,keyfini çıkarın bugün
Bilmiyorum orayı,yoğutçu parkı adı ünlüdür çünkü.Göztepe 60.yıl parkıymış canımçok çok sağol sana da torunlarınla eşinle bütün ailenle çok güzel bir gün dilerim
Var canim sari takimListeye girneyip sadece yürüyüşle destek olma var mı eskisi gibivarsa ben de girmek istiyorum
O zaman beni ona al kaptanım bir dahakineVar canim sari takim
Tamam canim bayram.nedeniyle bu hafta ara vereceğizO zaman beni ona al kaptanım bir dahakine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?