- 17 Ekim 2021
- 11.443
- 38.011
- 548
- 39
TamamOruclu olacaksan yarinda bildirebilirsin
Bu hafta ortalamaya seni dahil etmeyelim
Takima haksizlik olmasin
Adimlarin yoktu,menulerin eksik
Yeni haftada takimlara ekleriz
1 hafta ara vereceğiz zaten
Unutkanlık da var da halsizlik canımı sıkıyor, takviye vitamin filan da alıyorum yine yok yine yok.İhmal etmemek lazım kesinlikle kan değerlerine baktır canımbenimde inşallah Bayramdan sonra bi hastane ziyaretim olacak bende de bi unutkanlık hali başladı
Teşekkür ederimmm
Aynen vücut resmen kitliyor tamam diyor bir süre böyle gidip herhalde sonrasına yer açıyor.Bazen zor gidiyor abla benim ramazanın ilk iki haftası az yemem kaynaklı 500-700 gr arası gidiyordu gerçekten vücut kendini kilitliyor demek ki bu hafta biraz yedim tek salataya bağlamadım kendimi daha fazla verdim bünyeyi şaşırtmak gerekiyor demek
Evet kendiö boyadım bide röfle var bende tekrar yağılması lazım epeydir gitmedim kuaföre.Kendin mi boyadın?
Ben kızımı bekliyorum, kendim hiç denemedim
Kan değerlerine baktır olmazsa,belki kansızlık filanda olabilir.selam kızlar
Bugün çok geç uyandım, çok yorgun ve halsizim.
Hemen yatakları toplayıp ertelediğim ütünün başına geçtim. Dinlene dinlene ütüyü bitirdim, anca mesajları okudum.
Biraz dinlenip yürüyüşe çıkmak istiyorum, tabi halim olursa.
Sürekli yorgunum ve üşüyorum.
Artık ertelemek yok
Bayramdan sonra dr yolu bana göründü
Yoksa hayat bana çekilmez gelecek
MaşallahAynen vücut resmen kitliyor tamam diyor bir süre böyle gidip herhalde sonrasına yer açıyor.
Belkide yanlış yapıyoruz yememekle ben öyle yapıyorum midem küçüldü artık biraz yesem şişiyorum anında.
Evet kendiö boyadım bide röfle var bende tekrar yağılması lazım epeydir gitmedim kuaföre.
Kansızlık hep varKan değerlerine baktır olmazsa,belki kansızlık filanda olabilir.
Temiz bir sayfa diyorsun.
Niye orada gitmiyorsun ki kuaföre,hiç bekleme bile zamanı geldimi kestir hemen saçınıda.Maşallah
Bende kuaföre anca Türkiye'de gidiyorum
Burda evde kendim kesiyorum, boyayı da kızıma yaptırıyorum
İlaç takviyesi filan alıyormusun hiç.Kansızlık hep var
Son 2 senedir hiç olmadığım kadar yorgunum
Hoş bulduk@19Temmuzda69um , hoşgeldin canım
EvetTemiz bir sayfa diyorsun.
Hoşgeldin bozaHoş bulduk
Dolunay günlerini takip ediyorumNiye orada gitmiyorsun ki kuaföre,hiç bekleme bile zamanı geldimi kestir hemen saçınıda.
Bende boyucam abla ama koyu sarı yapıcam acicı alcam bideKendin mi boyadın?
Ben kızımı bekliyorum, kendim hiç denemedim
Aynen hehe
Bi de siz hiç ara vermediniz vallaCordelia ile
Ücret bile almıyorsunuz ama o istek,sorumluluk duygusu içten geliyor kızlar
Diyetisyen ve uyguladığın program ise yaradi demek ki cok sevindim canimAaa çok sevindim kaptanım. Valla siz ara vermesenizdr ben izne çıköayı düşünüyordumama çok güzel inceldim şu 15 günde çok mutluyum emeğinize sağlık
Gercekten 2-3 gündür cok sicakAyy valla bu haftadan beri çok sıcak 2 gündürde dilim damağıma yapışıyor. Akşam maden suyu içe içe davul oldum bugünde aynısıyım galiba
SagolasinKolay gelsin
Çok vitamin alıyorum, kansızlık için ilaç aldım, kilo yapar diyeyatarken içiyordum, epeydir onu da unuttum, içmiyorum.İlaç takviyesi filan alıyormusun hiç.
Görüntüsü harika abla inşallah nasip olursa tadına da bakarız
Tebrik ederim canım çok güzel bir eksiGeçen perşembe 71,50
Bugün 70,25
-1,25 kg
Zipzip- Cordelia @North River
@yildiz4kc 6 lara düşemedim kuşum
Güle güle kullan canımBende boyucam abla ama koyu sarı yapıcam acicı alcam bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?