Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

İhmal etmemek lazım kesinlikle kan değerlerine baktır canım benimde inşallah Bayramdan sonra bi hastane ziyaretim olacak bende de bi unutkanlık hali başladı

Teşekkür ederimmm
Unutkanlık da var da halsizlik canımı sıkıyor, takviye vitamin filan da alıyorum yine yok yine yok.
Aşı beni mahfetti

Aynen vücut resmen kitliyor tamam diyor bir süre böyle gidip herhalde sonrasına yer açıyor.
Belkide yanlış yapıyoruz yememekle ben öyle yapıyorum midem küçüldü artık biraz yesem şişiyorum anında.
Kendin mi boyadın?
Ben kızımı bekliyorum, kendim hiç denemedim
Evet kendiö boyadım bide röfle var bende tekrar yağılması lazım epeydir gitmedim kuaföre.

Kan değerlerine baktır olmazsa,belki kansızlık filanda olabilir.

Maşallah
Bende kuaföre anca Türkiye'de gidiyorum
Burda evde kendim kesiyorum, boyayı da kızıma yaptırıyorum

Niye orada gitmiyorsun ki kuaföre,hiç bekleme bile zamanı geldimi kestir hemen saçınıda.
Dolunay günlerini takip ediyorum
Gittiğim 1 kuaför var, Onu da her seferinde denk getiremiyorum.
Zaten senede 3 sefer Tr ye gidince burda gitmeme gerek kalmıyor, arada tarihler gelince evde ucundan kendim alıyorum.

Aynen hehe
Bi de siz hiç ara vermediniz valla Cordelia ile
Ücret bile almıyorsunuz ama o istek,sorumluluk duygusu içten geliyor kızlar

Aaa çok sevindim kaptanım. Valla siz ara vermesenizdr ben izne çıköayı düşünüyordum ama çok güzel inceldim şu 15 günde çok mutluyum emeğinize sağlık
Diyetisyen ve uyguladığın program ise yaradi demek ki cok sevindim canim
Bayramda bizde bayram yapalim listelerle bogusmayalim dedik
Ayy valla bu haftadan beri çok sıcak 2 gündürde dilim damağıma yapışıyor. Akşam maden suyu içe içe davul oldum bugünde aynısıyım galiba
Gercekten 2-3 gündür cok sicak
Sagolasin

İlaç takviyesi filan alıyormusun hiç.
Çok vitamin alıyorum, kansızlık için ilaç aldım, kilo yapar diyeyatarken içiyordum, epeydir onu da unuttum, içmiyorum.
Bizim ev doktoru, kan ilacını regl günlerinde kullanma diyor du, bu ay 2 kez geldi zaten fazla kullanamazmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…