- 1 Ocak 2020
- 4.303
- 22.554
- 308
Hiç kıskanmadım ki, bende hollanda dakine gideceemm
Kolay gelsin kaptanimKızlar eve geçince tartılacağım bayram alışverişine çıktık daha dönemedim
Oraya baya yeni cafeler dükkanlar açıldı canım venice vardı evet ben yine bakayım zaten yakın oturuyorum o tarafa gidersem foto atarımMigros’a yakın ama yanında değil. Simitçi var, yola bakıyor. Onun yanında hemen . Venice pizza mıydı neydi . Uzun zamandır gitmiyorum ben , kapatılmış da olabilir canım
Bayramdan sonra zipzip ve cordelia saclarinizdan tutup birbirine bağlayacak5 m Migros’un yanında ki mi canım burger ve cafelere gittim ama pizzacıya uğramamıştım bak onuda deneyeyim biz kaşmir center pizzacı var pizza il forno ona gidiyorduk daha önce ama senın pizzacıyı da bi deneyeyim
Kız sen beni 80 kilo mu yapıcan yine
Eksin cok guzel tebrik ederim canimGeçen perşembe 71,50
Bugün 70,25
-1,25 kg
Zipzip- @Cordelia @North River
@yildiz4kc 6 lara düşemedim kuşum
Evet galiba o gitmiş ti.
Bayramdan sonra zipzip ve cordelia saclarinizdan tutup birbirine bağlayacaksonrada uçurumdan pizzaciya doğru atacak.
Hadi gidin yiyin
Saol bitanemmm çok teşekkür ederimEksin cok guzel tebrik ederim canim
Az kaldi 6 li rakamlara
Hoş buldukHoşgeldin boza
Selam gezegencim geçmiş olsunselam kızlar
Bugün çok geç uyandım, çok yorgun ve halsizim.
Hemen yatakları toplayıp ertelediğim ütünün başına geçtim. Dinlene dinlene ütüyü bitirdim, anca mesajları okudum.
Biraz dinlenip yürüyüşe çıkmak istiyorum, tabi halim olursa.
Sürekli yorgunum ve üşüyorum.
Artık ertelemek yok
Bayramdan sonra dr yolu bana göründü
Yoksa hayat bana çekilmez gelecek
Allah şifa versin kuzum.iki saatten fazladır carpintim var. Eşim çıktı geliyor hastaneye gideceğiz dua edin kızlar
Kıyamam kuzuma geçmiş olsun dualarım seninle bitanem rabbim şifa versin iyi ol gel hemen kuzumiki saatten fazladır carpintim var. Eşim çıktı geliyor hastaneye gideceğiz dua edin kızlar
Sağol kuzumSelam gezegencim geçmiş olsun
Hakettin kuzum ödülüTeşekkürler balımmmm
Çok güzeller
Şakaaa sen cansın vallaben bi ödül yapmayayım mı şimdi kendime cumartesi kendimi bi ödüllendireyim ay çok heyecanlandım
Cok güzeller
Eksin cok guzel tebrik ederim canim
Sen cansın, gerisi heyecan
Sonra bizi masterfitten şuttungenShe-Raa eryaman gel şeker Göksu’nun orda kaşmirde cumhuriyet kebapçısı var lahmacun içine Adana kebap sarıyorlar böyle bir lezzet yok ama çok aç gitmemiz lazım yoksa bitiremeyiz yemişken tam yiyelim tamam mı
Yaa cok güldümBayramdan sonra zipzip ve cordelia saclarinizdan tutup birbirine bağlayacaksonrada uçurumdan pizzaciya doğru atacak.
Hadi gidin yiyin
He valla abla, ama ben saçlarımı kestirdim. Bağlanmıyor bileBayramdan sonra zipzip ve cordelia saclarinizdan tutup birbirine bağlayacaksonrada uçurumdan pizzaciya doğru atacak.
Hadi gidin yiyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?