Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Teşekkürler balımmmm

Çok güzeller

Şakaaa sen cansın valla ben bi ödül yapmayayım mı şimdi kendime cumartesi kendimi bi ödüllendireyim ay çok heyecanlandım
Biz Anzelha ya gidiyorduk, oranın kebaplar falan güzeldi . Ama nasıl cennet çamuru yapmazlar anlayamadım

Biz Anzelha ya gidiyorduk, oranın kebaplar falan güzeldi . Ama nasıl cennet çamuru yapmazlar anlayamadım
Anzelha güzeldir ya bizde gidiyorduk ben diyete başlayana kadar buraya geldiğimden beri hiç daha gitmedim ama içim gidiyor bir gidesim var kebapları süper oluyor

Dolunay günlerini takip ediyorum
Gittiğim 1 kuaför var, Onu da her seferinde denk getiremiyorum.
Zaten senede 3 sefer Tr ye gidince burda gitmeme gerek kalmıyor, arada tarihler gelince evde ucundan kendim alıyorum.
Dolunay gününde ne oluyor onu çakamadım şimdi.
Bazen bende yapıyorum vuruyorum makası ucundan.
İç gene ihmal etme bence ilaçlarını.
Menapoz durumları yok daha demi senin.
Harikaaa ne güzeller öyle
Tebrikler gayet güzel vermişsin kilonu.

Saçımıda boyadım bugün
Güle güle kullan ablacim
Canım sen aylardır yoruldun iyice, iyi gelecek sana ve cordişime @Cordelia

Afiyet olsun canim
Yoruldun sende kuzu,cordişte öyle kolay değil yani yazılanları takip etmek not almak.
En azından dinlen sende biraz kzum

Ben corona olunca bir de kısa süreliğine kk dan ayrıldığımda ara verdim. Zipzip- e 41 kere maşallah hep buradaydı.

@fesang saçlarımı sormuştun. Bugün boyattim yine.
Güle güle kullan kaptanim

erenmothers pizza yemek istersen de 5.etap metro yakınında bir pizzacı var. Doğa kolejinin yanında. Bifteklisini tavsiye ederim
5 m Migros’un yanında ki mi canım burger ve cafelere gittim ama pizzacıya uğramamıştım bak onuda deneyeyim biz kaşmir center pizzacı var pizza il forno ona gidiyorduk daha önce ama senın pizzacıyı da bi deneyeyim
Kız sen beni 80 kilo mu yapıcan yine

Ay büyürken saçların daha gür ve sağlıklı olması için, bazı burçlarda saç kesimi yapılıyor.
Ay küçülürken istenmeyen tüylerin temizliği yapılıyor.
Kardeşim takip edip paylaşıyor, ben de ona uyuyorum

Henüz menapoza girmedim, yaklaşmış olabilirim

Migros’a yakın ama yanında değil. Simitçi var, yola bakıyor. Onun yanında hemen . Venice pizza mıydı neydi . Uzun zamandır gitmiyorum ben , kapatılmış da olabilir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…