Baktım sa şimdi Eryamanda kaymaklava diye bir yer yapıyor cennet çamurunuGörüntüsü harika abla inşallah nasip olursa tadına da bakarız
Teşekkürler balımmmmTebrik ederim canım çok güzel bir eksi
Çok güzeller
Şakaaa sen cansın vallaBaktım sa şimdi Eryamanda kaymaklava diye bir yer yapıyor cennet çamurunu
Saçlarının rengi çok güzel olmuş canım, güle güle kullan@fesang saçlarımı sormuştun. Bugün boyattim yine.
Tebrikler bebişimmm
Sensin güzelllTeşekkürler balımmmm
Çok güzeller
Şakaaa sen cansın vallaben bi ödül yapmayayım mı şimdi kendime cumartesi kendimi bi ödüllendireyim ay çok heyecanlandım
Biz Anzelha ya gidiyorduk, oranın kebaplar falan güzeldi . Ama nasıl cennet çamuru yapmazlar anlayamadımTeşekkürler balımmmm
Çok güzeller
Şakaaa sen cansın vallaben bi ödül yapmayayım mı şimdi kendime cumartesi kendimi bi ödüllendireyim ay çok heyecanlandım
Anzelha güzeldir ya bizde gidiyorduk ben diyete başlayana kadarBiz Anzelha ya gidiyorduk, oranın kebaplar falan güzeldi . Ama nasıl cennet çamuru yapmazlar anlayamadım
Urfa kebapları yapıyorlar. Lezzeti güzelAnzelha güzeldir ya bizde gidiyorduk ben diyete başlayana kadarburaya geldiğimden beri hiç daha gitmedim ama içim gidiyor bir gidesim var kebapları süper oluyor
Dolunay gününde ne oluyor onu çakamadım şimdi.Dolunay günlerini takip ediyorum
Gittiğim 1 kuaför var, Onu da her seferinde denk getiremiyorum.
Zaten senede 3 sefer Tr ye gidince burda gitmeme gerek kalmıyor, arada tarihler gelince evde ucundan kendim alıyorum.
İç gene ihmal etme bence ilaçlarını.Çok vitamin alıyorum, kansızlık için ilaç aldım, kilo yapar diyeyatarken içiyordum, epeydir onu da unuttum, içmiyorum.
Bizim ev doktoru, kan ilacını regl günlerinde kullanma diyor du, bu ay 2 kez geldi zaten fazla kullanamazmışım
Harikaaa ne güzeller öyle
Tebrikler gayet güzel vermişsin kilonu.
Güle güle kullan ablacimSaçımıda boyadım bugün
Canım sen aylardır yoruldun iyice, iyi gelecek sana ve cordişime @Cordelia
Afiyet olsun canimDünün menüsünü paylaşıyorum
27 Nisan Çarşamba
Kahvaltı 06.00
2 haşlanmış yumurta
2 dilim tam buğday ekmeği
Ara 10.30
1 avuç kuru üzüm
Öğle 12.00
1 tabak ıspanak yemeği
3 dilim çörekotlu ince galeta
Ara 16.00
1 avuç yer fıstığı
1 maden suyu
Akşam 19.30
1 kase mercimek çorbası
2 yk pirinç pilavı 5 yk tavuk döner
1 kase salata bol yeşillik
Su 3 lt
Zipzip- @Cordelia @sara_28
Yoruldun sende kuzu,cordişte öyle kolay değil yani yazılanları takip etmek not almak.
En azından dinlen sende biraz kzum
Ben corona olunca bir de kısa süreliğine kk dan ayrıldığımda ara verdim.Zipzip- e 41 kere maşallah hep buradaydı.
Güle güle kullan kaptanim@fesang saçlarımı sormuştun. Bugün boyattim yine.
Süper
5 m Migros’un yanında ki mi canım burger ve cafelere gittim ama pizzacıya uğramamıştım bak onuda deneyeyim biz kaşmir center pizzacı var pizza il forno ona gidiyorduk daha önce ama senın pizzacıyı da bi deneyeyimerenmothers pizza yemek istersen de 5.etap metro yakınında bir pizzacı var. Doğa kolejinin yanında. Bifteklisini tavsiye ederim
Sağol kuzum teşekkürlerGüle güle kullan ablacim
Afiyet olsun canim
Güle güle kullan kaptanim
Ay büyürken saçların daha gür ve sağlıklı olması için, bazı burçlarda saç kesimi yapılıyor.Dolunay gününde ne oluyor onu çakamadım şimdi.
Bazen bende yapıyorum vuruyorum makası ucundan.
İç gene ihmal etme bence ilaçlarını.
Menapoz durumları yok daha demi senin.
Harikaaa ne güzeller öyle
Tebrikler gayet güzel vermişsin kilonu.
Burda olmak iyi geliyorGeçmiş olsun cnm hafif geçti inşallah
Aynen nasıl dayanıyor bilmiyorum
Migros’a yakın ama yanında değil. Simitçi var, yola bakıyor. Onun yanında hemen . Venice pizza mıydı neydi . Uzun zamandır gitmiyorum ben , kapatılmış da olabilir canım5 m Migros’un yanında ki mi canım burger ve cafelere gittim ama pizzacıya uğramamıştım bak onuda deneyeyim biz kaşmir center pizzacı var pizza il forno ona gidiyorduk daha önce ama senın pizzacıyı da bi deneyeyim
Kız sen beni 80 kilo mu yapıcan yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?