Epilasyon sonrası yaşanan hafiflik gerçekten çok güzel.Hayırlı sahurlar
Bu arada bakım tamam
Saç boyama kaş bıyık hepsi tam Ve
Ohhh mis gibi bayrama hazirim
Bundan daha iyisi yok
Bugün de son gün 9 mayısta işe başlangiç yapıcam
Pozitif düişünmek istiyorum
Negatif verenlere olumsuz konuşanlara inat
İştime Cihazimi kapatmak istiyorum....
Elhan benim yaşama neşelim pozitif yorumlarina bayılıyorum iyi geliyorsun
Teşekkür ederimRica ederim kuzum ne demek.
Günaydınlar fit kaptanım
Benim yaptığımda bol malzemeli zaten,direk limom ve maydonoz katıp içebilirsin diğerleride etkili.
Gün içinde içiyorsun 1 litreyi su içer gibi için deniyor.
Devamı wc oluyor:))
Günaydınlar hepimize olsun bozacım
Rica ederim ne demek
Haftada 3 gün filan yap hatta bunu su yerine içinde diyorlar,çünkü pişme durumu yok.
Bayılırım böyle dehşet kebablara
Doğru hatıramışım .
Afiyetler olsun
Şiram şimdi gördüm bunu. Çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun inşallahCanım 4 yıl öncesine kadar bende de hafif çarpıntılar olurdu. Bir gün şiddetli bir spazm yaşadım, kalp krizi diye hemen acile gittim. Sakinleştirici iğne yaptılar , yok bir şey dediler gönderdiler. Ama ben biliyordum bir şey olduğunu. Neyse hemen tam teşekküllü bir hastaneye gittim, o kadar dua ettim ki doktorların bir şeyin yok deyip göndermesi için ama asistan doktor ile hocası kalbimde delik olduğunu söylediler. Bir üst kata kardiyolojinin cerrahisine gönderdiler. Daha uzman olan hocalar inceledi. Damardan ilaç verdiler , verdikleri ilaç kalpteki delikten geçti hepsi. Sonra boru ile akciğerlerin ordan kalbi izlediler(adını unuttum) vs ve daha bir sürü tetkik. Sonrasında bir takım yasaklar geldi bana. Şimdi yılda bir kez kardiyolojiye gidip kontrollerimi yaptırıyorum. Yasaklara dikkat ediyorum.
Sen de dikkat et aman diyim. Ben doğuştan delik olan kalbimi 29 yaşımda öğrendim .
Bir şey yoksa bile kafan rahat olur
Hey, güzeller güzeli
Hey, come on shake your body
Hey, hey you sexy bunny
Essah mı yani
Dilim tutuldu da
Hoşgeldin mefham. Nick çok tanıdık geldiNeden şaşırdın canım. Görüştük aslında yakınlarda
Hey, güzeller güzeli
Hey, come on shake your body
Hey, hey you sexy bunny
Essah mı yani
Dilim tutuldu da
Hemde ne zor bugünde kendim yapacam kalan işleri akşama kadar bitirmem lazımKuzum bebeğin olduğunu bilmiyordumHayırlı olsun canım çok sevindim
Artık burdasın dimiii
Geçmiş olsun canım baya zor oluyor öylesi tecrübeliyim
Tebrik ederim canımGeçen hafta 92,95
Bu hafta 91,50
Aslında daha da eksi olurdum ama hem regl olcam sanırım hemde geçen akşam o yemeği yemicektim
Başka gruba yazmışsın canım ama olsun eksin çok güzel tebrik ederim
Tebrik ederim canım eksin cok guzel
Rica ederimTeşekkür ederim
Günaydın canısı ,nasıl oldun doktor ne dedi iyisin demi şimdi.Şiram şimdi gördüm bunu. Çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun inşallah
Ben daha önce gitmiştim kardiyolojiye kalbinde bir şey yok dediler, haftaya Çarşamba tekrar gideceğim ama ben sorunun kan değerlerinde olduğunu düşünüyorum tabi belli olmaz.
Tekrardan geçmiş olsun canım benim
Yaaa çok duygulandımAllah şifa versin canım
Birdaha yaşatmasın, hiç tadım yok, sırf seni merak ettiğim için geldim
Günaydın ablacım iyiyim şimdi. Doktora haftaya görüneceğimRica ederim
Günaydın canısı ,nasıl oldun doktor ne dedi iyisin demi şimdi.
Sağol canım benimAfiyet olsun
Afiyet olsun
Çok geçmiş olsun
Elhan böyle pozitif insanlara ihtiyacımız var
Ben eskiden beri "pro üye" diye biliyorum ama...
Hayırlı sahurlar. İyi tatiller. Benim 3 gün tatilim ama bayramdan sonra 2 hafta sabredip izne ayrilicam inşaallah, iyi gelir inşaallah
Günaydın canımcım,dün gitmişsin doktora ne dedi önemli bişi yoktur umarımGünaydın ablacım iyiyim şimdi. Doktora haftaya görüneceğim
GünaydınGünaydın
Günaydın, aynen, spor şişkinlik yapabiliyor. Sağlık olsun. Bir dahakine pilates dışındakileri erteleme imkanın var mı?Günayyydıııınnnnn
Hemmeennn kilo bildirimi yapayım ama şunu belirteyim ki dün sabah 67.7 çıkmıştım. Dün hem yürüdüm hem fonksiyonel antreman yaptım ve muhtemelen bu yüzden kaslarım şişti. Tartı öncesi ağır spor yapmamak lazım ancak pilates günümü erteleyemiyorum başka bir güne. Bu sebeple bu sabah ki tartı bildiririmim 68.1.
Geçen hafta 68.9 kgmişim.
Dolayısıyla giden -800 gr
Günaydinseda sayan girişi yapayım bugünde
güüüüüüüüüüüüü
nnnnnnnnnnnnaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
dddddddddddddıııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnn
güüü--nnaaaaayyyy---dddıııınnnn
Kolay gelsin canım ikizim. Bugün cuma , bayram da geliyor, çok güzel ,Geçmişi bitiremedim derse giriyorum gelirim sonra
Tebrikler canım çok güzelGünayyydıııınnnnn
Hemmeennn kilo bildirimi yapayım ama şunu belirteyim ki dün sabah 67.7 çıkmıştım. Dün hem yürüdüm hem fonksiyonel antreman yaptım ve muhtemelen bu yüzden kaslarım şişti. Tartı öncesi ağır spor yapmamak lazım ancak pilates günümü erteleyemiyorum başka bir güne. Bu sebeple bu sabah ki tartı bildiririmim 68.1.
Geçen hafta 68.9 kgmişim.
Dolayısıyla giden -800 gr
Günaydıııınseda sayan girişi yapayım bugünde
güüüüüüüüüüüüü
nnnnnnnnnnnnaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
dddddddddddddıııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnn
güüü--nnaaaaayyyy---dddıııınnnn
Teşekkür ederim kaptanımTebrik ederim canım eksin cok guzel
İyi dersler canımGeçmişi bitiremedim derse giriyorum gelirim sonra
bitiremedin şu dersleri heeGeçmişi bitiremedim derse giriyorum gelirim sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?