Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Hayırlı cumalar abla mekanı cennet olsun annenin

Rabbim sabır versin inşallah canım başın sağolsun

Başın sağolsun abla Rabbim sabır versin
Çok sağol zeynepcim teşekkürler
Kesinlikle amin hepimize uzun sağlıklı ömürlerimiz olsun.
Babamda 8 sene oldu kaybedeli,anne inan çok farklıymış temel kaleymiş onu anladım.
Tebrikler ama iyi gitmiş vallahi
Sağol canısı,ben bile beklemiyordum bu kadarını.

Anne insanın kalesi dağı dayandığı güvendiği yegane insan seni bu hayatta koşulsuz şartsız tek seven ne yaparsan yap küsmeyen kıyamayan kızsa bile çok çabuk kızdığını unutan fedakar cefakar eli ayağı öpülesi insan benim herşeyimdi annem mezarına gitmek çok ağırıma gidiyor onu oraya sığdıramıyorum....

Bende elimden her geldiğimde gittim yanına hastanede kaldık sonra döndüm gene hastane olayı oldu kalbi durmuş ambulans geldiğinde tekrar geri hayata tutundu.
Bir ara toparlar gibi oldu uzun süre yoğun bakımda kaldı oradan palyatife aldılar eve çıktı 1 ay sonra vefat etti evde,2 gün sonrası filanda biz gidecektik yanına.
Tamda pandemi dönemiydi izin vermiyorlar birde biri bulundu izin alıp gidelim derken kaldı.
Senin daha zormuş görememek daha da acı.

Kesinlikle katılıyorum sana sığındığımız limandı onlar,ne kadar kızarsa kızsın gene affedici oluyorlardı.
Yakıştıramıyorsun zaten görünce bile kötü oluyorsun.

Maalesef abla hepimiz yaşayacağız. Akrabamız namazda Allahim sıralı ölum ver diye dua ederken, fark ediyor ki eşinden 2 yaş büyük. Tövbe tövbe Allahim senin işine karışılmaz diyor sonra. Maalesef bu sene gencecik oğlunu kaybetti . Bilseydim tövbem tutacak etmezdim diyor. Büyüklerin acısını yaşayacağız Rabbım evlatlarımızın acısını göstermesin

Kimin önce vefat edeceğini bilemeyiz ki,aynen sıralı ölüm derken gencecik insanlar hayatlarını kaybediyorlar.
Amin evlat acısını göstermesin bizlere

Çok zor günlerdi covid den daha nir nefret ediyorum

Allah sanada sabır versin canım bu acı hiç geçmeyecek insan kaç yaşında olursa olsun annesiz kalınca öksüz kimsesiz ve hep çocuk kalıyormuş

Amin canım Allah kimseye evlat acısı vermesin onun tarifi hiç yok çok iyi biliyorum

Allah rahmet eylesin ablacım mekanı cennet olsun

Patladı işte, kızınca söyleyemedim, içime attım, sevinince, mutlu olunca boğazıma dizdiler, kalktım eleştiri, oturdum eleştiri ( eş tarafından birileri). En sonunda boğazı kestirdim.
Herkes mutlu mesut yaşıyor, olan bana oldu.
Annem babam üzülmesin diye hiçbirşey anlatmadım, nasılsa uzaktayım, haberleri bile olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…