Amin canım sağolasınMekanı cennet olsun inşallah
Çok sağol zeynepcim teşekkürlerHayırlı cumalar ablamekanı cennet olsun annenin
Rabbim sabır versin inşallah canımbaşın sağolsun
Başın sağolsun abla Rabbim sabır versin
Kesinlikle amin hepimize uzun sağlıklı ömürlerimiz olsun.Kötü bir tesadüf olmuş ama buda hayatın devam ettiğini Allahın bize hatırlatması sanki Allah abine uzun ömür versin size bağışlasın doğum günü kutlu olsun
Ve sana katılıyorum ben babamı çok önceden kaybettim ama annemin gidişi daha çok yaraladı o benim herşeyimdi........
Sağol canısı,ben bile beklemiyordum bu kadarını.Tebrikler ama iyi gitmiş vallahi
Anne insanın kalesi dağı dayandığı güvendiği yegane insan seni bu hayatta koşulsuz şartsız tek seven ne yaparsan yap küsmeyen kıyamayan kızsa bile çok çabuk kızdığını unutan fedakar cefakar eli ayağı öpülesi insan benim herşeyimdi annem mezarına gitmek çok ağırıma gidiyor onu oraya sığdıramıyorum....Çok sağol zeynepcim teşekkürler
Kesinlikle amin hepimize uzun sağlıklı ömürlerimiz olsun.
Babamda 8 sene oldu kaybedeli,anne inan çok farklıymış temel kaleymiş onu anladım.
Sağol canısı,ben bile beklemiyordum bu kadarını.
Bende elimden her geldiğimde gittim yanına hastanede kaldık sonra döndüm gene hastane olayı oldu kalbi durmuş ambulans geldiğinde tekrar geri hayata tutundu.Ben hastalığının her aşamasında yanındaydım ayrı şehirlerdeydik ama başım ağrıyor dese koşar giderdim ama lanet olası covid öyle bir zamanda yakaladıki beni annemin cenazesine gidemedim son kez göremedim öpüp koklayamadım o yüzden kabullenmek benim için dahada zor
Kesinlikle katılıyorum sana sığındığımız limandı onlar,ne kadar kızarsa kızsın gene affedici oluyorlardı.Anne insanın kalesi dağı dayandığı güvendiği yegane insan seni bu hayatta koşulsuz şartsız tek seven ne yaparsan yap küsmeyen kıyamayan kızsa bile çok çabuk kızdığını unutan fedakar cefakar eli ayağı öpülesi insan benim herşeyimdi annem mezarına gitmek çok ağırıma gidiyor onu oraya sığdıramıyorum....
Maalesef abla hepimiz yaşayacağız. Akrabamız namazda Allahim sıralı ölum ver diye dua ederken, fark ediyor ki eşinden 2 yaş büyük. Tövbe tövbe Allahim senin işine karışılmaz diyor sonra. Maalesef bu sene gencecik oğlunu kaybetti . Bilseydim tövbem tutacak etmezdim diyor. Büyüklerin acısını yaşayacağız Rabbım evlatlarımızın acısını göstermesinSağol canım benim kolay değil elbette ama hayat devam ediyor gene,bak burada bile bir tarafım üzülürken bir tarafım yazıyor gülüyorum bile .
Hem kabak hem detoks birde çok yemedim aslında
Anne farklı bana görede,hem arkadaş hem sırdaş hemde yol gösterici oluyorlar.
Bana kızışını bile özledim,cenazede yıkamaya girdim yıkadım en son elini öpüp hakkını helal et dedimöptüm sevdim .
Tamam canim ne zaman gelmek istersen her zaman beklerizZipzip- ben şimdilik listelerde olmak istemiyorum ara verip tekrar dönmek isterim.
Kimin önce vefat edeceğini bilemeyiz ki,aynen sıralı ölüm derken gencecik insanlar hayatlarını kaybediyorlar.Maalesef abla hepimiz yaşayacağız. Akrabamız namazda Allahim sıralı ölum ver diye dua ederken, fark ediyor ki eşinden 2 yaş büyük. Tövbe tövbe Allahim senin işine karışılmaz diyor sonra. Maalesef bu sene gencecik oğlunu kaybetti . Bilseydim tövbem tutacak etmezdim diyor. Büyüklerin acısını yaşayacağız Rabbım evlatlarımızın acısını göstermesin
Çok zor günlerdi covid den daha nir nefret ediyorumBende elimden her geldiğimde gittim yanına hastanede kaldık sonra döndüm gene hastane olayı oldu kalbi durmuş ambulans geldiğinde tekrar geri hayata tutundu.
Bir ara toparlar gibi oldu uzun süre yoğun bakımda kaldı oradan palyatife aldılar eve çıktı 1 ay sonra vefat etti evde,2 gün sonrası filanda biz gidecektik yanına.
Tamda pandemi dönemiydi izin vermiyorlar birde biri bulundu izin alıp gidelim derken kaldı.
Senin daha zormuş görememek daha da acı.
Amin canım Allah kimseye evlat acısı vermesin onun tarifi hiç yok çok iyi biliyorumMaalesef abla hepimiz yaşayacağız. Akrabamız namazda Allahim sıralı ölum ver diye dua ederken, fark ediyor ki eşinden 2 yaş büyük. Tövbe tövbe Allahim senin işine karışılmaz diyor sonra. Maalesef bu sene gencecik oğlunu kaybetti . Bilseydim tövbem tutacak etmezdim diyor. Büyüklerin acısını yaşayacağız Rabbım evlatlarımızın acısını göstermesin
Amin canım Allah kimseye evlat acısı vermesin onun tarifi hiç yok çok iyi biliyorum
Ellerine sağlık canım herkesin ayağına sağlık
Ben sizi tebrik ederim canim avantajların ikisini de kaptiniz
Özür dileyecek bişey yokki canımözür dilerim canım
Allah rahmet eylesin ablacım mekanı cennet olsunBugün annemin vefatının 2.yılı ne çabuk geçiyor zaman,sanki dün gibi geliyor bana.
Benim kalemdi annem,ondan çok şey öğrendim hem kızdık birbirimize hemde çok şeyler öğrendik.
Rahat uyu annem mekanın cennet olsun nurlar içinde kal.
Başlangıcin hayirli olsun canim
Patladı işte, kızınca söyleyemedim, içime attım, sevinince, mutlu olunca boğazıma dizdiler, kalktım eleştiri, oturdum eleştiri ( eş tarafından birileri). En sonunda boğazı kestirdim.Ben bitirdim en son pazar günü bir daha yaparım,bayram sabahı kahvaltıya misafirlerim olacak.
Sağol arkadaşım teşekkürler.
Bir yerde patlıyorsun sonra içine at at nereye kadar .
Mekanı cennet olsun anneciğininde nurlar içinde uyusunlar
Yarın yaparsın artık doaba koy sonra soğuk içimi daha güzel oluyor
Amin inşallah çok teşekkğrler
Abla ben 5 gunde bir biyik aldirmaya gidiyorumBenim dediğim tarihlere dikkat edin, zamanla azalıyor.
Nerdeyse kaşlarımı tek, tük alıyorum
Arada hatırlatın, burda paylaşıyım tarihleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?