Amin canım sağolasınAllah rahmet eylesin mekani cennet olsun canim
Allah sabir versin
Başın sağolsun canım, Mekânı cennet olsunBugün annemin vefatının 2.yılı ne çabuk geçiyor zaman,sanki dün gibi geliyor bana.
Benim kalemdi annem,ondan çok şey öğrendim hem kızdık birbirimize hemde çok şeyler öğrendik.
Rahat uyu annem mekanın cennet olsun nurlar içinde kal.
Pazartesi hedefim 60 gelmekArtin cok degil canim belki tarti farki bile olabilir haftaya daha guzel olur
Tabi araya bayram giriyor
Regl yaklaştı aslında bayramda hiç iyi olmadı şiş şiş geziyorumEkside olman guzel tebrik ederim canim
Hayır yapamadim evde değildim bugünde evde değilimİçiyorumsa sonra tuvalete uçuyorum:))
Verirsin mrak etme,dün yaptınmı detoks içeceğini
Seninde başın sağ olsun mekanları cennet olsun rahmete kavuşanların.
Şunu anladım anne daha derinden yaralıyormuş,ilk bayramlar zor tabi kolay değil.
Bugün birde abimin doğum günü bu kadar tesadüfü olamaz demi.
Basin sagolsun ablacim Allah rahmet eylesinBaşın sağolsun canım, Mekânı cennet olsun
Ben kendi işlerimi kendim yaparım, çoğu duygularımı içimde kendim yaşarım.
Üzüntümü belki etmem, ağladığımı göstermem.
Annemi kaybedeli 5 yıl oldu, yinede çok büyük boşluk yaşıyorum
Sağol canım benim kolay değil elbette ama hayat devam ediyor gene,bak burada bile bir tarafım üzülürken bir tarafım yazıyor gülüyorum bile .Allah sabırlar versin
Hem kabak hem detoks birde çok yemedim aslındaTebrikler baya gitmiş kabak mi yaptı acaba
Anne farklı bana görede,hem arkadaş hem sırdaş hemde yol gösterici oluyorlar.Kabullenmek hiç kolay değil annem benim sırtımdaki dağımdı ondan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak sesini özledim kokusunu özledim yüzüme bakışını özledim..........
Canım sen hiç kabak detox yapıyon muMekanı cennet olsun inşallah
Hayırlı cumalar ablaGeçmiş olsun ne oldu öyle sana .
Sanada hayırlı cumalar olsun zeynepcim
Rabbim sabır versin inşallah canımEn derin yerimden hissettim acınıbaşın sağolsun Allah annenin ve annemin ve rahmete kavuşmuş tüm annelerin mekanını cennet kabirlerini gül bahçesi yapsın
Benimde annemsiz ilk bayramım ve içimdeki boşluk duygusu tarifsiz tesellisi yok Allah hepimize sabır versin
Başın sağolsun abla Rabbim sabır versinBaşın sağolsun canım, Mekânı cennet olsun
Kötü bir tesadüf olmuş ama buda hayatın devam ettiğini Allahın bize hatırlatması sanki Allah abine uzun ömür versin size bağışlasın doğum günü kutlu olsunİçiyorumsa sonra tuvalete uçuyorum:))
Verirsin mrak etme,dün yaptınmı detoks içeceğini
Seninde başın sağ olsun mekanları cennet olsun rahmete kavuşanların.
Şunu anladım anne daha derinden yaralıyormuş,ilk bayramlar zor tabi kolay değil.
Bugün birde abimin doğum günü bu kadar tesadüfü olamaz demi.
Tebrikler ama iyi gitmiş vallahiSağol canım benim kolay değil elbette ama hayat devam ediyor gene,bak burada bile bir tarafım üzülürken bir tarafım yazıyor gülüyorum bile .
Hem kabak hem detoks birde çok yemedim aslında
Anne farklı bana görede,hem arkadaş hem sırdaş hemde yol gösterici oluyorlar.
Bana kızışını bile özledim,cenazede yıkamaya girdim yıkadım en son elini öpüp hakkını helal et dedimöptüm sevdim .
Sağol canımHayırlı cumalar ablamekanı cennet olsun annenin
Rabbim sabır versin inşallah canımbaşın sağolsun
Başın sağolsun abla Rabbim sabır versin
Ben bitirdim en son pazar günü bir daha yaparım,bayram sabahı kahvaltıya misafirlerim olacak.Teşekkür ederim
Kolay gelsin canım, ben de şimdi başlıycam
Harikasın canım tebrik ederim
İyi yolculuklar iyi bayramlar
Teşekkür ederim
Sağol arkadaşım teşekkürler.Başın sağolsun canım, Mekânı cennet olsun
Yarın yaparsın artık doaba koy sonra soğuk içimi daha güzel oluyorHayır yapamadim evde değildim bugünde evde değilimanca yarın
Amin inşallah çok teşekkğrlerMekanları cennet olsun insallahAllah sizlere sabır güç versin
Ben hastalığının her aşamasında yanındaydım ayrı şehirlerdeydik ama başım ağrıyor dese koşar giderdim ama lanet olası covid öyle bir zamanda yakaladıki beni annemin cenazesine gidemedim son kez göremedim öpüp koklayamadım o yüzden kabullenmek benim için dahada zorSağol canım benim kolay değil elbette ama hayat devam ediyor gene,bak burada bile bir tarafım üzülürken bir tarafım yazıyor gülüyorum bile .
Hem kabak hem detoks birde çok yemedim aslında
Anne farklı bana görede,hem arkadaş hem sırdaş hemde yol gösterici oluyorlar.
Bana kızışını bile özledim,cenazede yıkamaya girdim yıkadım en son elini öpüp hakkını helal et dedimöptüm sevdim .
Başın sağolsun canım Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsunBaşın sağolsun canım, Mekânı cennet olsun
Yok bayadır yapmadım ama bugün yapıcam daha önce iki gün etkili olmuştuCanım sen hiç kabak detox yapıyon mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?