Geçmiş olsun tatlım.Son 1.500 adım ama basım fena
Aaaa öyle mi o zaman ben gelmeyeyim canım, ben varım diye yersin falan Allah muhafaza ,o kötülüğü yapmayayım sanaAa erkenden deseydin kız geleceğini temizlik için değilde tatlı börek çörek yapardım fazlasıylahiç olmazsa misafir vardı mecburen yedim derdim
Belli karadenizlilerle bağın var gibi geldi kuymaktanSamsunluyum canım Trabzoblulara gelin gittim
Ay niye öyle oldu ki geçmiş olsunSon 1.500 adım ama basım fena
Yapma canım hiç birşey sağlığından önemli değilSon 1.500 adım ama basım fena
Afiyet olsun canımMenüm
Sabah
Yumurta salatası (2 haşlanmış yumurta,2 kk peynir ve bol yeşillik)
Ara
10 tane hünnap
Akşam
2 dilim palamut
Bol salata
Ara
1 avuç karışık kuruyemiş
5 çilek
Sıvı: 2lt su ,1 lt Dukan birasi, 1 kupa detox çayı
Cordelia @Filiz16 @Zipzip- Gurbettt42
Ayaklarına sağlık canım
Afiyet olsun canım, ayaklarına sağlık6 Ekim Çarşamba menü
07.30
1 fincan sütlü kahve
1 nektari
8 badem
12.30
6 kaşık nohut
3 kaşık bulgur pilavı
Salata
15.30
2 çatal un helvası
18.00
1 kase etli patates yemeği
2 kaşık pilav
Salata
1 bardak ayran
20.00
3 kuru kayısı
1 avuç leblebi
3 litre su
10500 adım
@Zipzip-
@Filiz16
Cordelia
Gurbettt42
Eki Görüntüle 2928629
Senide dahil ederdim o kötülüğe dermişimAaaa öyle mi o zaman ben gelmeyeyim canım, ben varım diye yersin falan Allah muhafaza ,o kötülüğü yapmayayım sana
Sağol canımYapma canım hiç birşey sağlığından önemli değil
Afiyet olsun canım
Ayaklarına sağlık canım
Afiyet olsun canım, ayaklarına sağlık
Yarın burda buluşalım bir yeşil çay içelim karşılıklıSenide dahil ederdim o kötülüğe dermişimsen yeterki gel diyetlik şeyler yaparım
allah bin kere razı olsun samimiyetin şu an kalbimi sıcacık etti ablam yaaaŞu an ne hissettigin önemli ...kötü niyetli insanlar kötü hatiralariyla gocecekler bundan daha büyük bela yok onlara. Yavrum Allah yuvana dirlik huzur versin. Deşme bir daha yaranı sökme kabuklarını daha fena kanıyor. Anacigina da sağlıklı bir ömür dilerim. Akrabalarımızi seçme tercihimiz yok ama yakınlarında olma zorunluluğumuz da yok. İyi bak ruhuna öperim yüreğinden.
o salaş giydiklerin çuval gibi olup yeni kıyafetler aldığın an eskileri evden çıkar gülüm bir daha asla lazım olmayacaklar , eğer bırakırsan bilinç altı bunlar lazım olacak diyebiliyor , tekrar kilo almaya meyilli oluyor insanBende kendime inanıorm.. Sırf boşa salmamak için alışveriş yapmadm...
Salaş şeyler giyiniorm iş yerimde
Müdürümle konuştm idare edin beni dedm..
Yoksa kilo veremem abla
Tamam canım seve seveSağol canım
Yarın burda buluşalım bir yeşil çay içelim karşılıklı
İyi geceler canım.Hayırlı geceler herkese
Senin kalbin hep sıcacık.allah bin kere razı olsun samimiyetin şu an kalbimi sıcacık etti ablam yaaa
Ohoo ben hepsini yolladım. Attım verdim gitti.o salaş giydiklerin çuval gibi olup yeni kıyafetler aldığın an eskileri evden çıkar gülüm bir daha asla lazım olmayacaklar , eğer bırakırsan bilinç altı bunlar lazım olacak diyebiliyor , tekrar kilo almaya meyilli oluyor insan
olmaz daha yaşın genç gülüm , sonra istersen ufaktan bakım olsun diye kayısı çekirdeği yağı kullanırsın olur biter :)Hayirlisi be ablacim. Kaz ayaklarim daha yok. Uzun süre de olmaz ins
Kız cidden o pembe tişörtlü sensin dimiOhoo ben hepsini yolladım. Attım verdim gitti.
evet gülüm konyaya taşındık yazın, 1 hafta durup memlekete gittik 1,5 ay olmadı geri konya ya döneli yeni yeni etrafa bakınıyorum kısa mesafe o da:))Aa öyle mi abla konyada mı oturuyorsun keşke yakın olsaydık mesafe var baya
Sağol ablam
Virdim Virdim20 sayfa olsa keşke razıyım
Tek tek söylesem senin rekoru geçerim
Fenamı işte canım grubun neşe kaynaklarına bir tane daha eklendi
Şişko olan mi ? Bu da benimKız cidden o pembe tişörtlü sensin dimiazmine hayran kaldım bin kere maşallah
Sorma baçim geçmiş olsun isi olmasaydu haftaya ertelerdimAh ablam herşeyin bu haftayı mi buldu kiz
Maşallah sana ablacım
Afiyet olsun canım
bazı insanların dünyadayken bile cennetlik olup olmadığını insan hisseder bilir ya işte senin melek kalpli annen de bence cennetliklerden gülüm , rabbim bundan sonrası için dünya da da annene size cenneti yaşamayı nasip etsin , ananen de canı sağ olasıca sanki sizde yerse eksilecek bir şeyler diye iyi niyetle yanlış düşünmüş gülüm, ahhh ahh kimi iyi niyetinden hiçbir şeye kıymaz diğeri iyi niyetliyi görmez ezer , kendi eliyle çeker sonraYapılan kötülükler asla unutulmuyor. Yada ben unutamıyorum. Benim anneannem rabbim günahlarını affeylesin dedem yok vefat etti. Bize geldiğinde yemek yemezdi niye yemiyorsun anneanne dediğimizde siz yetimsiniz sizin yemeğinizi yersem Allah bunu bana sorar derdi yemezdi hep yedirirdi. Allah ebeden razı olsun ondan. Babaannem bize sahip çıkmadı . Babaannem bir ara rahatsızlanmıştı annem hastanede yanında kalıp eve almıştı 1 hafta baktı bakmadı sonra 1 amcam demiş annesine ki anne sen yengemle kal maaşını da ona ver o bakar seni başka kimse bakmaz demiş. Bu lafı duyunca bu kadın benim paralarımı alacak diye kaldığı oğlu vardı sabah apar topar oğlunun yanına gitti oğlu gelini baktımı bakmadı. O baktı yıkadı patladı elden ayaktan düştü Hiç bir oğlu bakmadı yine annem baktı . Niye bakıyorsun anne o bize bakmadı dediğimde baban annesini çok severdi baban yaşasaydı kimselere bırakmazdı. Babanı sevdiğim için orda üzülmesin ben bakarım demişti. Ne kadar ince düşünceler . Ve ne kadar kötü düşünceler .
Rabbim bizim sonumuzu da hayr etsin ne olacağımız belli değil.
Sağol canım Allah razı olsun
ama annesi o daha çok minnak yorulur tabi dinlenmek ister öp kuzumu benim için alnındansende seviliyorsun ablacım
Yedekteki 15 bine götürmüyor abla
Geçmiş olsun canım
Evde kal diye çok dil döküyorum ama kalmıyor babasiyla
Demez olur mu abla 40 kere dinlenmek için oturuyoruz bankalara
Benim kadar atiyordur valal
Benim eşimde öyle doğuştan beyaz
En so. Onu aldım rahat ettim
Nerde çalışıyorsun
İyiyiz canım snde iyisin inşallah
Çok geçmiş olsun canım
Annenin düşüncesine hayran kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?