Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Aa erkenden deseydin kız geleceğini temizlik için değilde tatlı börek çörek yapardım fazlasıyla hiç olmazsa misafir vardı mecburen yedim derdim
Aaaa öyle mi o zaman ben gelmeyeyim canım, ben varım diye yersin falan Allah muhafaza ,o kötülüğü yapmayayım sana
Samsunluyum canım Trabzoblulara gelin gittim
Belli karadenizlilerle bağın var gibi geldi kuymaktan
Son 1.500 adım ama basım fena
Ay niye öyle oldu ki geçmiş olsun

Son 1.500 adım ama basım fena
Yapma canım hiç birşey sağlığından önemli değil
Afiyet olsun canım
Ayaklarına sağlık canım
Afiyet olsun canım, ayaklarına sağlık

allah bin kere razı olsun samimiyetin şu an kalbimi sıcacık etti ablam yaaa

Bende kendime inanıorm.. Sırf boşa salmamak için alışveriş yapmadm...
Salaş şeyler giyiniorm iş yerimde
Müdürümle konuştm idare edin beni dedm..
Yoksa kilo veremem abla
o salaş giydiklerin çuval gibi olup yeni kıyafetler aldığın an eskileri evden çıkar gülüm bir daha asla lazım olmayacaklar , eğer bırakırsan bilinç altı bunlar lazım olacak diyebiliyor , tekrar kilo almaya meyilli oluyor insan

Ohoo ben hepsini yolladım. Attım verdim gitti.

evet gülüm konyaya taşındık yazın, 1 hafta durup memlekete gittik 1,5 ay olmadı geri konya ya döneli yeni yeni etrafa bakınıyorum kısa mesafe o da:))

bazı insanların dünyadayken bile cennetlik olup olmadığını insan hisseder bilir ya işte senin melek kalpli annen de bence cennetliklerden gülüm , rabbim bundan sonrası için dünya da da annene size cenneti yaşamayı nasip etsin , ananen de canı sağ olasıca sanki sizde yerse eksilecek bir şeyler diye iyi niyetle yanlış düşünmüş gülüm, ahhh ahh kimi iyi niyetinden hiçbir şeye kıymaz diğeri iyi niyetliyi görmez ezer , kendi eliyle çeker sonra

biz insanların bildiği ama sık sık unuttuğumuz şey, bu dünya geçici , ebedi olan sonrası ...

ama annesi o daha çok minnak yorulur tabi dinlenmek ister öp kuzumu benim için alnından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…