Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ben de evlendikten sonra yedim canım eşim öğretti yapmayı kuymagi Samsun'da hiç görmedim varsa da bizimkiler bilmiyordu sen de Trabzonlusun dimi neresinde
sonradan öğrenmişsin ya kuymağı sevdin mi cidden tadını yoksa eşin seviyor diye mi yapıyorsun gülüm

sonradan öğrenmişsin ya kuymağı sevdin mi cidden tadını yoksa eşin seviyor diye mi yapıyorsun gülüm

Diyete girmeden önce seviyordum ablam bol tereyağlı uzayan peyniri sıcak ekmekle müthiş bir lezzet gerçekten ama sağlıklı beslenmeye başlayınca yemeyi bıraktım bugün yememin sebebi de kıslar ve esim yediler az birsey kaldi kimse yemedi dedim gitmesin çöpe ben yiyeyim diye yedim

oyy oyy oyyy mefkuşum beğenerek geliyor az daha durayım belki gelir diye içime doğdu zaten 2 dk önce
Mefkurem
Gecmisi okuyup geldim bebegim

Aksamdan beri adim atmaya calisiyom :))
Bu kizlar beni spordan nefret ettirecek

06.10.carsamba

12.00
2 h. Yumurta
Peynir
5-6 ince dil. Sucuk
Domates, 1 biber
2 dil. Kizarmis ekmek
3-4 zeytin

Ara
1 kase yagsiz makinede kizarmis patates
3 kş yogurt

18.00
Peynir
Domates biber
1 sandwich ekmegi
1 ayran

2 lt su
Yesil cay

Zipzip-
Cordelia
E Elif_Eylul
Gurbettt42

Gecmis olsun cnm insallah cabuk toparlanirsin

geçen net yoktu ya bende pdf kitaplardan birine başladım spiritüel şifacılıkla ilgili bir kitap , yazarın bir yerde minnak vurguladığı bir şeyi paylaşmak istiyorum çünkü kiloyla ilgili:)) yöntem kilo almamak için değil aslın da başkalarının enerjisinden ve kendi negatif enerjimizden temizlenmek için ...

her gün hatta her duygusal değişim de yapılabilir
zihin de bedeninizdeki tüm enerjiyi toprağa yer yüzüne yollayıp sonra onu beyaz ışık gibi düşünerek ayaklardan yukarı tüm vücudunuza geri çektiğini hayal edin ( 7 ana çakrayı açarak yukarı çıkarın) başa yani tepe yada taç çakraya geldiğin de ışığın lotus çiçeği şeklin de açtığını imgeleyin .... yazar şöyle demişti bu yöntemi yazıp...hem böylece kilo da almazsınız ....

başta imgemele zor gelebilir biraz pratikle sadece 5-10 saniyenizi alacak bir yöntem , çakraları bilmeyenler için 7 ana çakrayı da yazıverem elimemi yapışacak:)

kök çakra (kasıkların olduğu yer )
karın çakrası
mide çakrası
kalp çakrası
boğaz çakrası
3. göz de denilen alın çakrası
başın orta tepesi taç çakra

aa gülüm ben niye yedin demedim sakın yanlış anlama afiyet şifa olsun hepsi enerjiye kasa dönsün
ben bir kaç kez yedim farklı kişiler yapmıştı hiç sevemedim kaşar peyniri ile yapıldığı içindir belki , asıl orijinal peyniri ile çok daha güzel oluyormuş dediler ama ne bileyim

Zaten ahiret inancimiz oldugu icin pek cok seye katlanabiliyoruz cnm
Sende hic o taraflari düşünüp canini sikma, ne halleri varsa görsünler

Yok yapmadim cnm

Gecmisi okuyup geldim bebegim

Aksamdan beri adim atmaya calisiyom :))
Bu kizlar beni spordan nefret ettirecek
ayy ben bu kızları ne yapsam şimdi mefkuşumun canını okuyorlar
ahh mefkuşum ahhh sen ve senin sahiplenen sorumluluk duygun yok muuuu o yüzden zorlayıp adımı arttırıyorsun sen yoksa kızlar kesin dizini ayağını zorlama demiştir :))
ama bak ben kösül kösül oturup çene yaparken sen yürüdün maşallah bu hafta bedenin daha da hafifleyecek allahın izniyle

Yok ablam estağfurullah hiç yanlış anlamadım sıkma güzel canını kaşar peynir ile olmuyor maalesef bir gün karadeniz lokantasına gidip orjinalini yersen inan farkı sen de göreceksin tavsiye ederim yani herkes yapamıyor bu lezzeti

Zaten ahiret inancimiz oldugu icin pek cok seye katlanabiliyoruz cnm
Sende hic o taraflari düşünüp canini sikma, ne halleri varsa görsünler

Yok yapmadim cnm
daha canımı sıkmıyorum , henüz laf söz kulağıma gelmedi :)))
bir gün kocalar yokken yapalım şu tuzlu suyu , en azından benim ki görse kesin bana da der oturduğu yerden getir leğeni suyu diye yumuş buyurur

Ellerine saglik bitanem

Bizim bahçede onceden çimen varken bazen ciplak ayakla yururdum, elektrigi atmak icin
Şimdi sahte çimen var

yani o kadar insan bayıla bayıla yiyip seviyorsa vardır bir hikmeti diyordum da işte o hikmet peyniri ve tereyağıymış
görürsem kara deniz lokantası sırf onun için giricem deniycem inşallah

yani o kadar insan bayıla bayıla yiyip seviyorsa vardır bir hikmeti diyordum da işte o hikmet peyniri ve tereyağıymış
görürsem kara deniz lokantası sırf onun için giricem deniycem inşallah
Ablam müptelası olma sonra damak tadı tabi insaAllah seversin sen de

Sagolsunlar soylediler cnm, zorlama sagligin daha onemli diye
Ama iş takim olunca içim rahat etmiyor

Biraz kilo verip, birazda alistikca belki bu kadar zorlanmam

Ellerine saglik bitanem

Bizim bahçede onceden çimen varken bazen ciplak ayakla yururdum, elektrigi atmak icin
Şimdi sahte çimen var
ben bu yöntemi zaten biliyordum ama kilo almayı engellediğini yeni öğrendim
geçen sene kız kardeşime de öğrettim bazen hatırlatıyorum sinirleri çok gergin oluyor çok yükü var kuzumun, arada hatırlatıyorum yapıyormuş o da işe yarıyor sakinleştim yada kafamı toparlayabildim diyordu

sahte çimenin de işi yok, rahat ve hep güzel duruyor , ucundan kendine bir ayak basmalık yer aç diycem de olmaz ki öylede kaldır indir :)

Aman sana bisey duyurmasinlar cnm

Benimki istemez :) aslinda icine su konulan ayak masaj aleti varda
ya unutuyom ya uşeniyom :))

Yarin aksam adim atmicagima göre yapabilirim :)) simdi yerimden kalkacak halim yok

Ablam müptelası olma sonra damak tadı tabi insaAllah seversin sen de
ayy bir de cidden olurmuşum
yok gülüm yaaa senelerdir canım bir şeyi çekip de şöyle iştahlı iştahlı yemek yemem kalmadı arada canım bir şey çekse de ağızı sulana sulana iştahla yemek yok hiç :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…