Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

evet gülüm konyaya taşındık yazın, 1 hafta durup memlekete gittik 1,5 ay olmadı geri konya ya döneli yeni yeni etrafa bakınıyorum kısa mesafe o da:))
Alışırsın abla eşin izinli oldukça haftasonu izini ne zamansa çıkarsın seni insan sıkılıyor evde hep içerde olunca

İyi geceler kızlar geç geldim kuzenden teli elime alamadım menü yazıyım kaciyim

Kahvaltı 11.oo
Yarım simit
1 dilim beyaz peynir
1 tane üçgen peynir
Zeytin
Domates salatalık
1 haşlanmış yumurta

16.oo
3 kaşık makarna salatası yarım dilim börek

2o.oo
1 kepçe mercimek çorbası
1 tavuk bud 2 dilim patates
2 kasik mantar sote
Salata yoğurt

Suyu sayamadim 2 lt olmuştur.. form çayı 1 bardak
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia Gurbettt42

Afiyet olsun canım, ayaklarına sağlık

İyi geceler canım.

Senin kalbin hep sıcacık.
gülüm biliyor musun ben senelerdir her gece bir sürü dua ederim , dualarımdan birisi de rabbim beni ve ailemi sevdiklerimi iyi insanlarla karşılaştır, beni benden daha iyilerle kalpleri sevgiyi bilenlerle karşılaştır rabbim derim
kk de allah şükür hep dualarımın karşılığı olan insanlarla karşılaştım, 1 yıl uzak kaldım kk den geldim hoop sizi buldum siz de dualarımın karşılığınız

Gerçekten öyle ablacım insanın kendi akrabası hiç iyiliğini istemez hep bir dedikodu peşindeler hiç sevmem öyle insanları dönüp dolaşıp buraya geliyorum çünkü buradaki herkes akrabalarından bin kat güzeller

Ohoo ben hepsini yolladım. Attım verdim gitti.
ben 52 beden giyiyordum ilk başta uzunca sürede kaldı onlar evde sonra bilinç altını anlamaya başlayınca hepsini ya verdim ya attım şimdi 44 bedenim, bu yaz alışveriş yaptım biraz evde ki en büyük beden 46 onları da evde giyiyorum zaten 42 yada 40 bedene inene kadar da alışveriş yapmayı düşünmüyorum , o arada 46 olanları atarım ufaktan :)
sen maşallah 10 ayda vermişsin büyük miktarda kiloları o yüzden hızlıca atıp , vermişsindir ohh mis gibi kalabalık kalkmıştır evden :)

Alışırsın abla eşin izinli oldukça haftasonu izini ne zamansa çıkarsın seni insan sıkılıyor evde hep içerde olunca
benim koca hafta sonu kanepeye yapışıp kıpraşmayanlardan bende ona benzedim evden çıkasım gelmiyor :)
benim oğlan yaz boyu memleketteydi geldi 2 hafta durdu ehliyet sınavı için geri gitmişti şimdi otobüste yolda sabah erkenden gelir allah nasip ederse onunla az az çıkıcarız diye anlaşmıştık , gelsin de az dolanırız , benim yön duygum yok 10 kere gittiğim yerde bile kayboluyorum da

bence deeeee burası konu komşu akrabadan daha güzel insanların olduğu yer
kim için ne istersen onun enerjisini yayıp kendine çekersin , o yüzden kötüden uzak durup, yine de herkesin iyiliğini isteyelim biz , rabbim kalplerimizi katılaşmaktan esirgesin yoksaaaa benim deli manyak tarafım da var çekerim tapancalarıı fururum milletiiii

Aaaa öyle mi o zaman ben gelmeyeyim canım, ben varım diye yersin falan Allah muhafaza ,o kötülüğü yapmayayım sana

Belli karadenizlilerle bağın var gibi geldi kuymaktan

Ay niye öyle oldu ki geçmiş olsun
Ben de evlendikten sonra yedim canım eşim öğretti yapmayı kuymagi Samsun'da hiç görmedim varsa da bizimkiler bilmiyordu sen de Trabzonlusun dimi neresinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…