Hoşbulduk zıpzıpcımHosgeldin pastelfitim ❤
Fesangcım botoks ne kadar sürede etkisini gösteriyoBütün gün gelemedim çok yoğundu. Sabah okula gittim, ordan botoksa gittim
Sonra eve geldim portmantoyu getirdiler o takıldı onu temizledim. Ordan pazara gittim geldim eve girdim yemek yaparken arkadaşım geldidaha şimdi gitti
süslüBütün gün gelemedim çok yoğundu. Sabah okula gittim, ordan botoksa gittim
Sonra eve geldim portmantoyu getirdiler o takıldı onu temizledim. Ordan pazara gittim geldim eve girdim yemek yaparken arkadaşım geldidaha şimdi gitti
Özel zamanlarda itina ile kullanılır tatlımhatunun kahve fincanı bile afilli
Temiz hatunlara bayılırımAşşşırı temizim
Tatlışım bildirim gelmeyince oyalaniyorum ben de...herkes bir yerde herhalde. kimsecikler yok ortalarda
Temiz hatunlara bayılırım
Yarın ben de yani evle temmiz olicim
Bu hafta menü adım yazılıyo mu acaba, tatil yaKalite standartları gereği sadece keyfimize bakıyoruz
Hadi gelsin ikinci çaylar
Yok mu eşlik eden
Aynen cnm sabah aç karna olabilir,oruç tutuyorsan da sahurdan önce olabilir cnmSabahları 19 mayıs için çocukları çalıştırıyorum ve maalesef hem güneş hem hafif esinti okulun iğne ağacı ile aramda büyük sorun varAllahtan tatile girdik . Keçiboynuzu pekmezi var direk icecek miyim
İyi geceler cnmIyi geceler kizlar ❤❤❤❤
Namazdaydık cnmherkes bir yerde herhalde. kimsecikler yok ortalarda
Dondurmadan sonra içiciim cnm afiyet olsunKalite standartları gereği sadece keyfimize bakıyoruz
Hadi gelsin ikinci çaylar
Yok mu eşlik eden
Cnm yazabilirsin ama liste tutulmıcik
Bu hafta menü adım yazılıyo mu acaba, tatil ya
Şimdi gördüm tam çıkıyordumgüldürdün beni .
Yap yap bütün takıma kabak yedirdimSelam canim kolay gelsin
Bende bayram dönüşü yapayim
Hayırlısı olsun kafan rahat şuandaRamazanda kendime tatil verdim canım. Sonra geldiğim kilodan ufak ufak tekrar vermeyi düşünüyorum. Pastelim beni geçti biliyorsun ondan sonra çok da uğraşmasam olur dedim bitanem.
Yok hiç sevmem güzel olsun diye bir sürü şey ekliyorumöyle deme kız bend e bugün kabak aldım. mis gibi. kabağı severim ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?