İyi geceler canımIyi geceler kizlar ❤❤❤❤
Yazalım o zamanCnm yazabilirsin ama liste tutulmıcik
Oh sefanız olsun, çifte bayramYeğenlerim geliyor bugün çok sevinçliyim onların sevdiği yemekleri yapıyorum bu bayram benim için çok güzel olacak
Güle güle gidin gelin canımKızlar ben memlekete gidiyorum. İnternetim de yok gibi. Ara ara girmeye çalışırım
Pizza, açmaakşam menüde neler var kızlarmuhabbet olsun
Kuru biber dolmasını çok severimEllerine saglik canim
Bizde kuru dolma yapılmaz hic yemedim diyebilirim
Ben de enginar hiç yemedimbizde de iftarda
etli enginar yemeği
makarna
çoban salata
yoğurt
tatlı olarak belki brownie yapabilirim yoksa çikolata
Evet tatlım. Kısmet olursa girecek.Cordelia cnm senin de mi yeğen lgsye gircik
Afiyet şifa olsunSebze dolması pazı sarması üzümlü cevizli kek mercimek çorbası erik hoşafı etli pide cacık bunlar bugünlük yarında yöresel yemekler yapacam
Minnoşum 4-6 ay arasıFesangcım botoks ne kadar sürede etkisini gösteriyo
Yaaaa inşallah biricikim
Seni mi kıracağımBeni de anla bitanem
Aslında şaşırdık mı?Bütün gün gelemedim çok yoğundu. Sabah okula gittim, ordan botoksa gittim
Sonra eve geldim portmantoyu getirdiler o takıldı onu temizledim. Ordan pazara gittim geldim eve girdim yemek yaparken arkadaşım geldidaha şimdi gitti
enginar izmir, istanbul ve bursada yetiştiriliyor genelde. ege ve akdeniz iklimlerinde yetişiyor diye biliyorum. ondan yememişsindir canım. bizim buralar sebze, ot zenginiBen de enginar hiç yemedim
Zaten cennet çamuru da yemedim
Aslında hep aynı kişiler geliyor ama çok geldikleri için ev boş kalmıyorAslında şaşırdık mı?
Yook, Allah kimsenin evinden misafiri eksik etmesin
amin canım. ama ayarlı misafir iyi oluyor. sürekli evde birilerinin olması insanı bedenen de ruhen de yoruyor. özellikle çalışıyorsan. inan bazen kendine kalmak istiyor. ama tabiki misafir gelmesi güzel birşey.Aslında şaşırdık mı?
Yook, Allah kimsenin evinden misafiri eksik etmesin
Gözün aydın harika.Yeğenlerim geliyor bugün çok sevinçliyim onların sevdiği yemekleri yapıyorum bu bayram benim için çok güzel olacak
Gule güle internet bulursun inşallah.Kızlar ben memlekete gidiyorum. İnternetim de yok gibi. Ara ara girmeye çalışırım
Gecmis olsun kuzum. Yağmurlu olacak diyorlar.Selam
Hava soğudu yine istanbulda. Bütün bayram hayallerim suya düştü zaten kızda hasta. Eşim bugunde calisiyor, neyseki bayram sonuna kadar izni varmış...
Afiyet olsun.tazecik salata malzemesi aldık. küçük küçük kırmızı kapya biberler aldım. çok güzeller. pazarlar güzel oluyor.
Afiyet olsunSiyez Bulgur pilavı yapicam şimdi
Bizde seni özledik kaptanim
Kolay gelsin
İyi geceler canım.Iyi geceler kizlar ❤❤❤❤
Afiyet olsun.Sahur
1 dilim ekmek ve 1tost
2 galeta midem çok kötüydü ekmek iyi gelir diye yedim
İftar
2 dolma
1 kase çorba
Kuru cacık
1 tane fıstıklı çikolata
@Zipzip-
ben de youtube takılıyorum. çekirdek çay yaptımTatlışım bildirim gelmeyince oyalaniyorum ben de...
Çay faslina anca gecebildim sen napiyorsun
Hangi mevsimin sebzesi, yazın geleceğim, belki yeme şansım olurenginar izmir, istanbul ve bursada yetiştiriliyor genelde. ege ve akdeniz iklimlerinde yetişiyor diye biliyorum. ondan yememişsindir canım. bizim buralar sebze, ot zengini
güzel bir sebze. ben seviyorum. değişiklik oluyor. bir de karaciğere çok faydalı. temizliyor. aslında karaciğer sorunu olanlar ve çok-sürekli ilaç kullananlar için özel enginar kürleri var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?