Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Aslında şaşırdık mı?
Yook, Allah kimsenin evinden misafiri eksik etmesin

Ben de enginar hiç yemedim
Zaten cennet çamuru da yemedim
enginar izmir, istanbul ve bursada yetiştiriliyor genelde. ege ve akdeniz iklimlerinde yetişiyor diye biliyorum. ondan yememişsindir canım. bizim buralar sebze, ot zengini
güzel bir sebze. ben seviyorum. değişiklik oluyor. bir de karaciğere çok faydalı. temizliyor. aslında karaciğer sorunu olanlar ve çok-sürekli ilaç kullananlar için özel enginar kürleri var.

Aslında şaşırdık mı?
Yook, Allah kimsenin evinden misafiri eksik etmesin
amin canım. ama ayarlı misafir iyi oluyor. sürekli evde birilerinin olması insanı bedenen de ruhen de yoruyor. özellikle çalışıyorsan. inan bazen kendine kalmak istiyor. ama tabiki misafir gelmesi güzel birşey.

Yeğenlerim geliyor bugün çok sevinçliyim onların sevdiği yemekleri yapıyorum bu bayram benim için çok güzel olacak
Gözün aydın harika.
Kızlar ben memlekete gidiyorum. İnternetim de yok gibi. Ara ara girmeye çalışırım
Gule güle internet bulursun inşallah.
Selam
Hava soğudu yine istanbulda. Bütün bayram hayallerim suya düştü zaten kızda hasta. Eşim bugunde calisiyor, neyseki bayram sonuna kadar izni varmış...
Gecmis olsun kuzum. Yağmurlu olacak diyorlar.
tazecik salata malzemesi aldık. küçük küçük kırmızı kapya biberler aldım. çok güzeller. pazarlar güzel oluyor.
Afiyet olsun.
Siyez Bulgur pilavı yapicam şimdi
Afiyet olsun
Bizde seni özledik kaptanim

Kolay gelsin

Iyi geceler kizlar ❤❤❤❤
İyi geceler canım.
Sahur
1 dilim ekmek ve 1tost
2 galeta midem çok kötüydü ekmek iyi gelir diye yedim
İftar
2 dolma
1 kase çorba
Kuru cacık
1 tane fıstıklı çikolata
@Zipzip-
Afiyet olsun.

Elhan canım alıntı gitmiş. Teşekkür ederim.

Hayırlı geceler
Sabah bi kalktım, alışverişe gittim, dükkanda haber geldi, bir yakınımızın durumu ağırlaşmış.
Hemen eve geldim, eşimle hastaneye gittik, çocuklarına destek olmak için.
1 saat hastane bahçesinde bekledik, ordan çıkıp bayram alışverişi yapıp eve geldik.
Hemen hamur yoğurup açma yaptım. Ben daha açmayı bitirmeden vefat haberi geldi.
Hemen açmaları alıp cenaze evine gittik.
Ordan çıktık, miyavların maması bitmiş, yürüyerek onları aldık, eve geldim, pertim çıkmış.
Ev berbat. Hiç sakinliğimi bozmadan oda oda temizledim.
Ölümlü dünya, heryer temiz olsun, ölene kadar sağlığın yerinde dursun.
Oğlum açma yemek istemedi, pizza ısmarladı.
Şimdi kara kara düşünüyorum şu mutfağı kim temizleyecek.

Hangi mevsimin sebzesi, yazın geleceğim, belki yeme şansım olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…