Tam deliye çatmiş valla ohh olmuş Johnny e.Cordelia johnny depp amber heart için 2 cocugun annesi venassa paradisi birakti
Ah be bide 18 yıldır beraberlerdir aldattı venassayi
Şimdi venassa başka biriyle evli
Johnny şimdi bununla ugraşıyor adam bi daha evlenmez
Seda sayan gibi tövbe ettiyse bilemem
Valla binpişman venassayi biraktıgınaTam deliye çatmiş valla ohh olmuş Johnny e.
Olsun canım her şeyin vakti varYok canim su an isle ilgili bir gelisme bu konuda biraz rahat davranıyorum
İnşallah işleri biran önce hallolur da bir güzel tatil kısmet olur cnmCanım bizim durum çok belirsiz, eşimin isyeri tadilatı ve taşınması devam ediyor. Şehir dışına gitmeyeceğimiz kesin tabi. Ama inan yarın nerede olacağımızı bilmiyoruz.
Çok geçmiş olsunEvet canim agizda da var en kotusu o. Agliyor surekli. Gunduz aftoral sikmistim :'(
Ahah magazin müdürü yazmışValla binpişman venassayi biraktıgına
Kadın evlenelim diye 18 yıl ugraştı gitti amberle evlendi 1 sene sonra boşan
1 yılık 10 yıl mahkemelere bedel şimdi
Hastaliktan kaynakli çarpıntı olabiliyormuş oyle dedi doktorCanım geçmiş olsun,kalbe etkisini hatırlamıyorum bilindik bi sorunu mu vardı?
Aslında geçen aynı zamanda olmıştuk regl senin erken geldi reglSelamgünlerim o kadar yogun geçiyor ki. Sabahtan kuafore gittim, sonra küçüğü doktora götürdüm. Biraz onlari dışarda yuruttum eve gelince atistirip uyudular. Hâla uyuyorlar. Gece duzgun uyumadikki :/ bende biraz uyumuşum iyu geldi.. ama regl oldum, sinirimden aglayacagim. İlaç alirken oldum hemde. İlaca devam edecek miyim birakacak miyim, orucumda gitti yaa
YaaCanım ben zeytin sevmem, yemem. Zeytin salatası vardı . Kahvaltıda tatlı sevmem, sofrada 3-4 çeşit reçel, tatlı vardı. Suriye ekmeği vardı, ben sevmem.
Domates salatalığın dilimlenme şekli bile iştahımı kesebiliyor bazen .
Kendim hazırlamalıyım kahvaltıyı, yoksa ya yiyeceğin kokusu ya da şekli beni rahatsız edebiliyor
Hayırlısi nasılsa Allah öyle yapmış dostum. Kıymetini bilelim inşaallahVallaSonsuz bir Ramazan ayı olsa
İnşaAllah canimBen bunları yeni gördüm. Umarım bir an önce ferahlarsiniz canımçok geçmiş olsun Allah beterinden korusun
TeşekkürlerCok gecmis olsun canim Allah sifa versin
Gözün aydın canim
Kömbe nasıl birsey hic yemedimKayınvalidem de kömbe yapmış . Dün çayla beraber 2 tane yedimBize de ayırmış, diyet beni zorlayacak sanırım
Aynen öyle canim herseyin bir zamani var bakalım insallah istediğimiz, sevdiğimiz islerde çalışırızOlsun canım her şeyin vakti varben de öyleyim valla
Selam canimSelamgünlerim o kadar yogun geçiyor ki. Sabahtan kuafore gittim, sonra küçüğü doktora götürdüm. Biraz onlari dışarda yuruttum eve gelince atistirip uyudular. Hâla uyuyorlar. Gece duzgun uyumadikki :/ bende biraz uyumuşum iyu geldi.. ama regl oldum, sinirimden aglayacagim. İlaç alirken oldum hemde. İlaca devam edecek miyim birakacak miyim, orucumda gitti yaa
Hosgeldin canim nasılsinİnşaAllah canim
Saglik olsun hayat bu inis cikislar herzaman olacak
Vardir bundada bi hayir
Tesekkur ederim canim
Hayırlı iftarlar canim❤Hayırlı iftarlar kızlar. Allah kabul etsin
Oyle canimgeçmiş olsun canım herşey insanlar için Rabbim yardımcınız olsun Rabbim bir kapıyı kapasa bin kapıyı açar canım
Allah senden ve burdaki arkadaslarimdan razi olsun ablamSenin için dua ediyorum tatlım. Rabbim daha çok kapılar açsın yuvana. Aydınlık bir gelecek diliyorum. Üç kart dolu olup ekmek alacak paramızın olmadığı zamanlar geçirdim şu an çok çok iyiyim geçen sene 560' a aldığımız ev 2.600. Sağlık olsun hepsi yerine fazlasıyla geliyor. Ümidimizi yitirmeyelim yeter ki
Bunları bahane edip de kilo alma bak o ayrı mesele
Anladım cnm tekrar baktm diğer virüsse olabilirmiş ama sıklığı az korkma öncelikle, nabzına bakman daha kolay olabilir kuzum ,kalbini duyuyor musun?Hastaliktan kaynakli çarpıntı olabiliyormuş oyle dedi doktor
Selam cnm geç mi başladın ki :/Selamgünlerim o kadar yogun geçiyor ki. Sabahtan kuafore gittim, sonra küçüğü doktora götürdüm. Biraz onlari dışarda yuruttum eve gelince atistirip uyudular. Hâla uyuyorlar. Gece duzgun uyumadikki :/ bende biraz uyumuşum iyu geldi.. ama regl oldum, sinirimden aglayacagim. İlaç alirken oldum hemde. İlaca devam edecek miyim birakacak miyim, orucumda gitti yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?