Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Tam deliye çatmiş valla ohh olmuş Johnny e.

Yok canim su an isle ilgili bir gelisme bu konuda biraz rahat davranıyorum
Olsun canım her şeyin vakti var ben de öyleyim valla

Canım bizim durum çok belirsiz, eşimin isyeri tadilatı ve taşınması devam ediyor. Şehir dışına gitmeyeceğimiz kesin tabi. Ama inan yarın nerede olacağımızı bilmiyoruz.
İnşallah işleri biran önce hallolur da bir güzel tatil kısmet olur cnm

Selam günlerim o kadar yogun geçiyor ki. Sabahtan kuafore gittim, sonra küçüğü doktora götürdüm. Biraz onlari dışarda yuruttum eve gelince atistirip uyudular. Hâla uyuyorlar. Gece duzgun uyumadikki :/ bende biraz uyumuşum iyu geldi.. ama regl oldum, sinirimden aglayacagim. İlaç alirken oldum hemde. İlaca devam edecek miyim birakacak miyim, orucumda gitti yaa

Aslında geçen aynı zamanda olmıştuk regl senin erken geldi regl
10 gün var .
Geçmiş olsun .

Yaa
İnşallah iftarda sevdigin yemekler olur canim

Kayınvalidem de kömbe yapmış . Dün çayla beraber 2 tane yedim Bize de ayırmış, diyet beni zorlayacak sanırım
Kömbe nasıl birsey hic yemedim
Olsun canım her şeyin vakti var ben de öyleyim valla
Aynen öyle canim herseyin bir zamani var bakalım insallah istediğimiz, sevdiğimiz islerde çalışırız
Selam canim
Ilac hakkinda da hic bilgim yok doktora ya da aile hekimine sor ama tatil girdi araya

geçmiş olsun canım herşey insanlar için Rabbim yardımcınız olsun Rabbim bir kapıyı kapasa bin kapıyı açar canım
Oyle canim
Cok sukur Elhamdullillah ayaktayiz
Evsiz barksiz kalacak kadar hasara ugramadik cok sukur
Rabbim daha beterinden korusun ve sokaklarda yatmak zorunda kalan, savasdan kacmaya calisan muminleri korusun
Hersey gelip gecici
Cok sukur hersey icin
Bizim ser gordugumuzde hayir, hayir gordugumuzdede ser vardir. Bilemeyiz.
Allah razı olsun canım duan icin

Allah senden ve burdaki arkadaslarimdan razi olsun ablam
Cok sukur iyiyiz
Buradaki evimiz duruyo cok sukur
2 arabadan 1e dustuk
Turkiyede mal vardi onu sattik
Ama elhamdülillah iyiyiz ayaktayiz
Başımızı sokacak evimiz karnimizi doyuracak aşımiz var. Ekstra olan seyler gitti, olsun Rabbim bunu layik gormus demekki eyvallah
Benim için en önemlisi SAGLIK
Bu korona sürecinden beri hapsursam korkar oldum saglik olsunda gerisi gelir
Sey abla o konuya hic girmeyelim
Ben su bayramida atlatim spora basliyorum ozaman gorecez, tartiya hic cikmiyorumda...

Hastaliktan kaynakli çarpıntı olabiliyormuş oyle dedi doktor
Anladım cnm tekrar baktm diğer virüsse olabilirmiş ama sıklığı az korkma öncelikle, nabzına bakman daha kolay olabilir kuzum ,kalbini duyuyor musun?

Selam cnm geç mi başladın ki :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…