- 31 Temmuz 2020
- 20.460
- 60.422
- 598
Allah kolaylık versin canım biraz da tasarruf edebilirsek atlatıcaz bugünleri inşallahAllah senden ve burdaki arkadaslarimdan razi olsun ablam
Cok sukur iyiyiz
Buradaki evimiz duruyo cok sukur
2 arabadan 1e dustuk
Turkiyede mal vardi onu sattik
Ama elhamdülillah iyiyiz ayaktayiz
Başımızı sokacak evimiz karnimizi doyuracak aşımiz var. Ekstra olan seyler gitti, olsun Rabbim bunu layik gormus demekki eyvallah
Benim için en önemlisi SAGLIK
Bu korona sürecinden beri hapsursam korkar oldum saglik olsunda gerisi gelir
Sey abla o konuya hic girmeyelim
Ben su bayramida atlatim spora basliyorum ozaman gorecez, tartiya hic cikmiyorumda...
Lale bahcesine diyosun sanirim
Hosbulduumm kaptanimHosgeldin canim nasılsin
Devir tasarruf devri canim yaaaAllah kolaylık versin canım biraz da tasarruf edebilirsek atlatıcaz bugünleri inşallah
Bayramdan sonra gelbiz de bu hafta ara verdik :)
Evet canim lale bahcesinden bahsetmistimLale bahcesine diyosun sanirim
Evet gitmistim canim
Guzel gezip görmeye deger ama 1 kereye mahsus
Oyle bi cok kez gitmeye degermi tartisilir ama benim icin degmez
Aminnnnn.Olsun canım her şeyin vakti varben de öyleyim valla
İnşallah işleri biran önce hallolur da bir güzel tatil kısmet olur cnm
Hosgeldin kuzumDevir tasarruf devri canim yaaa
Daha surdan 1 ay once burada herseyin fiyati normal diyodum bide bugun sor
Hersey pahallandi
Hepimiz dombili olacaz desene
ben kömbe yapıcam. geçenlerde aklımdaydı. harika bir tarif var. hem orjinal hataylıdan. zaten 2 yıl önce kömbe kalıbı da almıştım. bayatlamıyor hem.Kömbe nasıl birsey hic yemedim
Aynen öyle canim herseyin bir zamani var bakalım insallah istediğimiz, sevdiğimiz islerde çalışırız
Selam canim
Ilac hakkinda da hic bilgim yok doktora ya da aile hekimine sor ama tatil girdi araya
Gecmis olsun ne ilacı canım?Selamgünlerim o kadar yogun geçiyor ki. Sabahtan kuafore gittim, sonra küçüğü doktora götürdüm. Biraz onlari dışarda yuruttum eve gelince atistirip uyudular. Hâla uyuyorlar. Gece duzgun uyumadikki :/ bende biraz uyumuşum iyu geldi.. ama regl oldum, sinirimden aglayacagim. İlaç alirken oldum hemde. İlaca devam edecek miyim birakacak miyim, orucumda gitti yaa
Yaa sorma o uykusuzluk benide mahvetti canimHosbulduumm kaptanim
Iyiyim cok sukur
Yorgunum uykusuzluk... Ramazanlarda oluyo bana genelde
Onun haricinde dipcik gibi kilolarimla gelicem
Bayram ciksin
Zaten sporada basliyorum
Bayram telasesi iste oyle...
Sizleri ozledim
ayyy hem de arife günü. üzüldüm yaa.Selamgünlerim o kadar yogun geçiyor ki. Sabahtan kuafore gittim, sonra küçüğü doktora götürdüm. Biraz onlari dışarda yuruttum eve gelince atistirip uyudular. Hâla uyuyorlar. Gece duzgun uyumadikki :/ bende biraz uyumuşum iyu geldi.. ama regl oldum, sinirimden aglayacagim. İlaç alirken oldum hemde. İlaca devam edecek miyim birakacak miyim, orucumda gitti yaa
elif iş arıyor musun canım?Zor gibi canim simdilik belki kendi parami kazanınca giderim
yazmışsın görmedim.Yok canim su an isle ilgili bir gelisme bu konuda biraz rahat davranıyorum
Hosbuldum canimHosgeldin kuzum
Yaaa hic sorma ne yemek ne su hic birini aramadim (laf aramizda diyette olsam yamyam gibi araniyorum)Yaa sorma o uykusuzluk benide mahvetti canim
Ama hayirlisi ile bitiriyoruz ramazanida
Bizde seni özledik ❤❤❤
Madoda bile 1 top dondurma 7.5 liraydı bir günde 2 katına çıkarmışlarDevir tasarruf devri canim yaaa
Daha surdan 1 ay once burada herseyin fiyati normal diyodum bide bugun sor
Hersey pahallandi
Hepimiz dombili olacaz desene
Ooh dengelemeyi öyle kilo vermeyi de öğrendin zatenben kömbe yapıcam. geçenlerde aklımdaydı. harika bir tarif var. hem orjinal hataylıdan. zaten 2 yıl önce kömbe kalıbı da almıştım. bayatlamıyor hem.
Afiyet olsun
burada daha ezan okunmadı canım. ben de açmadım. 20.09 da okunacak.Turkiyede son iftarda yapildi sanirim
Bizim henuz 2bucuk saatimiz var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?