- 31 Temmuz 2020
- 20.460
- 60.422
- 598
Ankara okunmadı cnmTurkiyede son iftarda yapildi sanirim
Bizim henuz 2bucuk saatimiz var
valla ramazan sonrasını iyi ayarlamam lazım. bir şekilde öğrenmem gerekli dengeyi.Madoda bile 1 top dondurma 7.5 liraydı bir günde 2 katına çıkarmışlar
Ooh dengelemeyi öyle kilo vermeyi de öğrendin zatenhadi gitmeye devam etsin kilolar :)
Afiyet olsun
oruçlu musun bugün?Ankara okunmadı cnm
Bence öğrendin bak verdin geçen haftavalla ramazan sonrasını iyi ayarlamam lazım. bir şekilde öğrenmem gerekli dengeyi.
Yok annem oruçlu cnmoruçlu musun bugün?
Bizde 20:01burada daha ezan okunmadı canım. ben de açmadım. 20.09 da okunacak.
amin canımHayırlı son iftarlar
Allah oruclarimizi kabul etsin inş
Şimdiden herkese Ramazan Bayramızı mübarek olsun
Hayırlı arifesinde ne iyi ettin bebeğim.Hosbuldum canim
Soyle bi gelip arifenizi kutlayim dedim
Yarinda bayraminizi kutlamaya el opmeye gelirim inşallah
15 mi olmuş?Madoda bile 1 top dondurma 7.5 liraydı bir günde 2 katına çıkarmışlar
Ooh dengelemeyi öyle kilo vermeyi de öğrendin zatenhadi gitmeye devam etsin kilolar :)
Afiyet olsun
Afiyet olsun.
Aynen cnm dün gitmiştik15 mi olmuş?
OhYok canım muhteşem emojisi .koymuştum mesajına. Niye buraya yazdın dedikten sonra hangi emoji uygun olurdu ki? Sen bugün iyi misin? Sanki bugün bir şeyler seni üzmüş?
AhahaBu mesaj görmeme konusunda birkaç kere uyarildim da gerek özelden gerek buradan bazı arkadaslarim bozulduğumu küstüğümü vs düşünmüşneyse halletmemize sevindim burcum ben de seni öpüyorum
Yakalarsıın- yakalarııız
Pastelfitin yaz misafirleri gelsin gitsin belki o zamana yarisiriz kekim. Onu yakalamam çok zorsen mutlaka katil ama yarışlara.
Olursuuun22 olur muyum acaba
Cnm bugün de babamdan
Yayla çorbası
Kömbeyi bilip de yemedim hiçben kömbe yapıcam. geçenlerde aklımdaydı. harika bir tarif var. hem orjinal hataylıdan. zaten 2 yıl önce kömbe kalıbı da almıştım. bayatlamıyor hem.
Çok güzel cnm afiyet olsunYayla çorbası
Mantarlı tavuk sote
Tere maydanoz salatalık yeşil sogan ayrı ayrı
Bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?