Canım bana da çok çok nadir de olsa oluyorDoğum kontrol hapi kullanirken oldu. Hic birşey anlamiyorum. 19. Gunde oldum :/
Afiyet bal olsnCay iciyorum simdi
Gözaltı maskeleri oluyor ya onlardan mı denesen cnm ya da salatalık en basitHayır hala geçmedi yaabugün cenaze evinde de hiç tanımadığım bir kadın sordu gözlerinin altına noldu diye çok moralim bozuldu
Kalıp ben de aldım, kurabiye ye kullanıyorumben kömbe yapıcam. geçenlerde aklımdaydı. harika bir tarif var. hem orjinal hataylıdan. zaten 2 yıl önce kömbe kalıbı da almıştım. bayatlamıyor hem.
Hoşgeldin canım, özledikHosbuldum canim
Soyle bi gelip arifenizi kutlayim dedim
Yarinda bayraminizi kutlamaya el opmeye gelirim inşallah
Tabi canim isci bayrami da dahilZipzip- bayramda menü bildirmiyoruz ya, işçi bayramı da dahil dimi? Bayramlar ustuste geldi, ince bir espiri yaptım.
Su böreğini yarın pişireceğim
Keske bende gitmesem canimYarin bana bayrammış gibi gelmiyor hiç. Cocukluktan aliskinim her bayram memlekete gitmeye gidemediğim her bayram boyle içim buruluyor.. annem ve kardeslerim burda babam tek gitti. Kayinvalidem ve kayinpederimde geçen hafta gitmişti. Cocuklarda hasta gezmeyede gidemeyecegiz gibi
Sagol canim seninde kutlu olsunGeç oldu ama anca fırsatını buldum. 1 mayisiniz kutlu olsun
Ben seviyorum. Çünkü seneden seneye görüyoruz herkesi. Ve özellikle pandemi de yalniz bayram geçirmek çok koymuştuKeske bende gitmesem canim
Bende gidiyorum diye aglamak istiyorum
Yarin sabah 9-10 gibi yola cikmis oluruz
Köy soguk ,is cok ve bir sürü akraba felan ugrasmak istemiyorum
Zipzip senin yemedigin çoğu şeyi ben de yememişim.Bakla da yemedim hic
Allah razı olsunYemekten kurtulmuşsun en azından. Sağlıklı güzel ömürleri olsun evlatlarının canım. Bana telefonda anne dedikleri zaman yüreğimin yağları eriyor. Uzaklaşınca kokularına hasret kalınıyor. Bol bol sev onları benim yerime de
Kurban bayraminda gidersin insallah canimBen seviyorum. Çünkü seneden seneye görüyoruz herkesi. Ve özellikle pandemi de yalniz bayram geçirmek çok koymuştu
Ic anadolu bölgesinde yasamanin etkileri olabilir ablaZipzip senin yemedigin çoğu şeyi ben de yememişim.
Nadir yemedigim şey vardir. Biri de bakla. Asla yemem ne tazesinden yapilan yemegini ne de haslamasini. Annem sağolsun tiksindirtti küçükkenBakla da yemedim hic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?