- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Oy oy oy, yavrular ne acı çekmiştir, Allah şifa versinDoktor ne dedi. Benim arkadaşımın çocukları baya coktu hastanede tedavi ettiler çırılçıplak kıyafetsiz krem ,vs ,ağız içindekileri patlatıp kanatıp sonra sprey vs uygulanmışlarAllah yardımcın olsun
Yemekten kurtulmuşsun en azından. Sağlıklı güzel ömürleri olsun evlatlarının canım. Bana telefonda anne dedikleri zaman yüreğimin yağları eriyor. Uzaklaşınca kokularına hasret kalınıyor. Bol bol sev onları benim yerime deGitmiyorlar
Neyse, yemek onlardan
Kokusu çok tuhaf sevmezsin zaten tatlımBakla da yemedim hic
Aleyküm selam gül güzeliSelaaaammmmm
Selam fesangim ❤Selaaaammmmm
İyiyim canım sen nasılsın ❤Şükür elime telefonu aldım ve yakın geçmişi bitirdim herkes iyidir inşallah
Tarçın karanfil de atıyorum içine harika oluyor. Afiyet olsun canımBi hibiskus çayı yapayım ben de şimdi
Kokusu tuhafsa hic yiyemem zatenKokusu çok tuhaf sevmezsin zaten tatlım
Afiyet olsun Burcum❤Bi hibiskus çayı yapayım ben de şimdi
İyiyim zıpzıpım bugün yine yoğundu eve yeni girdimİyiyim canım sen nasılsın ❤
Bitti mi islerin bayramdan sonra rahatlarsin fesangimİyiyim zıpzıpım bugün yine yoğundu eve yeni girdim
Cnm dereotlu oluyo yemeği ben seviyorumBakla da yemedim hic
Cnm 5 liraydı en son ama birkaç aydır almadıkSim de ne kadar canim cok uzun zaman oldu gitmeyeli
Dereotu gibiiiiKokusu çok tuhaf sevmezsin zaten tatlım
Özlem baskın, birde Türkiye düşmanlığını duydukça başka yerleri kalkındıracağıma kendi ülkemi kalkındırırım diye düşünüyorum.Sizin özlem baskın tabi abla
inşallah hepimize nasip olur
Evet fesangda vazgeçti liftinge yöneldi galiba
Ah canim rapor almayı deneseydin. Okuldakiler çoğu rapor aldı. Almayanlarda alttan sinyal verdi bayram bitimi alacaklar perşembe cuma göndermeyin dediler açık acik
Hole avize baktık bulamadık. Sonra cenaze evine gittim sonra çocuğu arkadaşına bıraktım. Salona puf bakmaya gittik sonra çocuğu aldım eve geldim oturdum kaldımBitti mi islerin bayramdan sonra rahatlarsin fesangim
Insallah canim gelirsem haber veririmCnm 5 liraydı en son ama birkaç aydır almadık
yolun düşerse ben de beklerim kaptancım
Dereotu deyince aklima dereotlu pogaca geldi yaaCnm dereotlu oluyo yemeği ben seviyorumkokusu da ona benziyo
Offfffff dimi yaInsallah canim gelirsem haber veririm
Dereotu deyince aklima dereotlu pogaca geldi yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?