Ellerine saglik canimBende sarma saramadigim için dolma yaptim bugun. Cok uzun zamandır yapmamıştım. Az birşey de börek yaptim. Ah ah ananemin maşıngasindaki böreği tutar mi hic
Baklayi görüyorum pazarlarda ama hic alip denemedikNadir yemedigim şey vardir. Biri de bakla. Asla yemem ne tazesinden yapilan yemegini ne de haslamasini. Annem sağolsun tiksindirtti küçükkenmeyve de ayva yiyemiyorum
Amaan senin de işin çok zor.Bende cok sevmiyorum
Limonlu ya da ananasli acaili olani icebiliyorum
Ama uzun zaman oldu
Kahvede icmedim uzun zamandir
Bende ne kadar cok yemek ve icecek seciyorum
Sagol bozam seninde kutlu olsun aslında 1 mayıs tatili olurdu hem pazara hem bayram arefesine denk geldi üçlü bir aradayizGeç oldu ama anca fırsatını buldum. 1 mayisiniz kutlu olsun
E ben sadece 16 gün tutmuşumDoğum kontrol hapi kullanirken oldu. Hic birşey anlamiyorum. 19. Gunde oldum :/
Hadi şimdi kahve içsekBende cok sevmiyorum
Limonlu ya da ananasli acaili olani icebiliyorum
Ama uzun zaman oldu
Kahvede icmedim uzun zamandir
Bende ne kadar cok yemek ve icecek seciyorum
Hoşbulduk canım
Sağlığınız düzelsin, nasip olursa kurban bayramında gidersinizYarin bana bayrammış gibi gelmiyor hiç. Cocukluktan aliskinim her bayram memlekete gitmeye gidemediğim her bayram boyle içim buruluyor.. annem ve kardeslerim burda babam tek gitti. Kayinvalidem ve kayinpederimde geçen hafta gitmişti. Cocuklarda hasta gezmeyede gidemeyecegiz gibi
Ben hiç sevmem baklayiBaklayi görüyorum pazarlarda ama hic alip denemedik
Bende hiç sevmem baklayiNadir yemedigim şey vardir. Biri de bakla. Asla yemem ne tazesinden yapilan yemegini ne de haslamasini. Annem sağolsun tiksindirtti küçükkenmeyve de ayva yiyemiyorum
Bak sarma saramayanlar, dolma yapamayanlar var neden? Çünkü sıvı yağım az kalmış, olanı sarmaya kullanamam, biterse daha bulunmuyor.Bende sarma saramadigim için dolma yaptim bugun. Cok uzun zamandır yapmamıştım. Az birşey de börek yaptim. Ah ah ananemin maşıngasindaki böreği tutar mi hic
Olabilir, bende seneler sonra bazı şeyleri tatmaya başladımIc anadolu bölgesinde yasamanin etkileri olabilir abla
Birde yeniliklere açık degilim
Oh cnm ellerine sağlıkBende sarma saramadigim için dolma yaptim bugun. Cok uzun zamandır yapmamıştım. Az birşey de börek yaptim. Ah ah ananemin maşıngasindaki böreği tutar mi hic
Ne bakla sevmeyenler varmiş hiç yalnız degilsin ablaSebzeler içinde bir tek bakla yiyemiyorum.siz afiyetle yiyin canım
Akıllı durmuyorlar, ne diyimTempus cum banlanmış arkadaşlar özelden yazdı
Bdvde bir konuya lazmış,5 mayısta geliyormuş
Herkese selamı var
Bayramımızı kutluyor bugünden
Tabi cnm küçükken yediklerimizin çeşitliliği de etkiliyorIc anadolu bölgesinde yasamanin etkileri olabilir abla
Birde yeniliklere açık degilim
Yemekleri çok güzel canım, onda sorun yokYaa
İnşallah iftarda sevdigin yemekler olur canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?