Yogun bir günmüşHole avize baktık bulamadık. Sonra cenaze evine gittim sonra çocuğu arkadaşına bıraktım. Salona puf bakmaya gittik sonra çocuğu aldım eve geldim oturdum kaldım
Ben de atayımTarçın karanfil de atıyorum içine harika oluyor. Afiyet olsun canım
BiliyorumKokusu tuhafsa hic yiyemem zaten
Yemeğin hepsi gitti kuzum, sütlaç yarın için bize kaldıOyyy all star olacak desenize
Maşşallah
Kolay gelsin cnm
Ooo menü yine süper
Dünkü teravihle bizim de 3 oldu ablacım bu yıl
Yaaa çok tatlı
Biktim birkaç gün evden çıkmadan oturmak istiyorumYogun bir günmüş
Ben de yerim yanına da çay içerimYaa birde tokum ama olsa yerim
Canım açlık otu da dene. Tatsız kokusuz bağırsakları güzel çalıştırıyor.Ben de atayımbi de yeşil çay hehe
Afiyet olsun burcum ben yeşil çay hiç sevemiyorum ya keşke sevsemBen de atayımbi de yeşil çay hehe
Aman inşallah ilerlemezAyy Allah korusun canim bugun ellerinde de çıkmaya başladı. Doktor ara ara kalp atışlarını kontrol et dedi
Bende cok sevmiyorumAfiyet olsun burcum ben yeşil çay hiç sevemiyorum ya keşke sevsem
UuuuInsallah canim gelirsem haber veririm
Dereotu deyince aklima dereotlu pogaca geldi yaa
Cnm göz şişliğin geçti mi@North River şimdilik liftingi de askıya aldım, bu sabah uzuuuuuuun zamandan sonra ilk defa rimel sürdüm oldu da bitti yeter
Bi detoks çay gördm karışık,az oranda sinameki varmş yorumlar da iyi almayı düşündümCanım açlık otu da dene. Tatsız kokusuz bağırsakları güzel çalıştırıyor.
Belki meyve de katsan seversinAfiyet olsun burcum ben yeşil çay hiç sevemiyorum ya keşke sevsem
Gerçekten saman tadı olan içilemiyor cnmBende cok sevmiyorum
Limonlu ya da ananasli acaili olani icebiliyorum
Ama uzun zaman oldu
Kahvede icmedim uzun zamandir
Bende ne kadar cok yemek ve icecek seciyorum
Kırma kadının kalbiniKayınvalidem de kömbe yapmış . Dün çayla beraber 2 tane yedimBize de ayırmış, diyet beni zorlayacak sanırım
Ablacım nasılsınBen kaçayım salata yapacam daha görüşürüz canlar iyi hafta sonlarınız olsun iyi akşamlar
Cay iciyorum simdiGerçekten saman tadı olan içilemiyor cnm
Aa ama kahve zamanın gelmiş
Hayır hala geçmedi yaaUuuu
Cnm göz şişliğin geçti mi
Bi detoks çay gördm karışık,az oranda sinameki varmş yorumlar da iyi almayı düşündümonu da içmiştim ama sevemedim cnm
Belki meyve de katsan seversindoğadan yumuşak içmlide saman kokusu yok mesela
Doğum kontrol hapi kullanirken oldu. Hic birşey anlamiyorum. 19. Gunde oldum :/Aslında geçen aynı zamanda olmıştuk regl senin erken geldi regl
10 gün var .
Geçmiş olsun .
Birakcam ilaci yoksa 10 gun sonra tekrar regl olurumKömbe nasıl birsey hic yemedim
Aynen öyle canim herseyin bir zamani var bakalım insallah istediğimiz, sevdiğimiz islerde çalışırız
Selam canim
Ilac hakkinda da hic bilgim yok doktora ya da aile hekimine sor ama tatil girdi araya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?