Çin lokantasi degil de daha nice yemekler var yputubede izliyorumBenim evlatlar kime çektiyse çin lokantasına gidip yiyorlar. Kuruşumu vermem onlara
Beyaz ekmek tercihim
Yaninda beyaz peynir ,patates kizartmasi olsun her gun yerim
Ekmek arası patates de pek güzel oluyorBeyaz ekmek tercihim
Yaninda beyaz peynir ,patates kizartmasi olsun her gun yerim
Tahminim doğruymuşEvet Reyyancım :) sebastian benamatördiyetçiii
Bir gün tadarsın inşallahÇin lokantasi degil de daha nice yemekler var yputubede izliyorum
Merak etmiyor da degilim abla
Bu tavada yağda kızarttığımız yumurta değil miYumurta kızartmasi gördüm youtubede
Bizi okuyordurTempus cum banlanmış arkadaşlar özelden yazdı
Bdvde bir konuya lazmış,5 mayısta geliyormuş
Herkese selamı var
Bayramımızı kutluyor bugünden
Aaa yag krizi devam ediyor muBak sarma saramayanlar, dolma yapamayanlar var neden? Çünkü sıvı yağım az kalmış, olanı sarmaya kullanamam, biterse daha bulunmuyor.
Hadi benden iyi durumdasın
Aynen canim küçükken ailede ne gorduysek onlari yiyoruz daha cokTabi cnm küçükken yediklerimizin çeşitliliği de etkiliyor
Balığı da babam sevdirdi mesela önce zorla yiyordm dedim babam alıyorsa iyi bişidir
Küçükken hayalim gezgin olmaktir ne bilim ülke ülke gezip tüm yemekleri tatmak isterdim tıpkı özlem tunca gibiBir gün tadarsın inşallah
Yok degil farklı bubi dk bekle aticamBu tavada yağda kızarttığımız yumurta değil mi
LalalalalalaaaaaaaaaaKordişpekmezimmmm
Ozel bir baharat katiyorlarmis googledan baktim yarım saat önce canimYemekleri çok güzel canım, onda sorun yokkömbe de aşağıdaki gibi, tatlı. Farklı baharatlar katıyorlar bence
Ramazan’da yapılıyor, bayramda misafirlere ikram ediliyor
Allah kabul etsin ablacim hayirli iftarlarBizim iftara 17 dakika var
Sofrayı kuruyum aslanlarım gelir birazdan
Neyseki bende arefe oldumda arada 7 günüm kaybolmuş oldu :/E ben sadece 16 gün tutmuşum
Dolma biber dolması ablaBak sarma saramayanlar, dolma yapamayanlar var neden? Çünkü sıvı yağım az kalmış, olanı sarmaya kullanamam, biterse daha bulunmuyor.
Hadi benden iyi durumdasın
Çin yemedim ama kore yemekleri güzel.Benim evlatlar kime çektiyse çin lokantasına gidip yiyorlar. Kuruşumu vermem onlara
Eşim 8 temmuz (arefede) izne çıkacak. İnşallah o zaman gidince en az 20 gün duruma göre 1 ay kalirim diye düşünüyorum. Aslinda bu bayram birazda burulmamin sebebi kvler yeni ev yapti daha goremedik. Bu bayram ilk kez temizledi yerlestirdi evini. Saglik olsun, nasipse artik her gidişte kalacak yuvamiz olduSağlığınız düzelsin, nasip olursa kurban bayramında gidersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?