Mısır kızartmasi mi yumurta mi mısırlı yumurta mi bilemedimBüyük beyaz simitlerden yemistim acaba sutlu ekmek miydi
Yag getireyim abla
Cok severim kilo alma sebebim
Lisede hergun yerdim Öğle arasında
Bu farkli birsey sanki yumurta kizartmasi olmuyo
Gecen gün izledim ama bastan izlemedim sanirim
Istersen yapabilirsin ama asil paylasim 6 mayısta baslayacakTam olarak menü paylaşımını ne zaman yapacağız burda
Ne yapiyorlar
.Ben k.v için yaparım ama eltilerimin yerken fisildasip konuşmalarından dolayı ( ne kokuyor sevmedim ben vb. ) Bu arada vanilya kokuyor. neyse anladınız hiç gerek yok. Onlar ne yapıyor diye sorun biriniz lütfen?
Ben sarma triliçe ıslak kek portakallı kek sekerpare vb yapıyordum.
Cok bilmiyorum adamın esi var güzel akıllı iyi ama kocasi aldatıyor. Sonra 2. Kadın bi dolaplar çeviriyor.Konusu nedir
Hem temizlik yap üstüne börek aç hala keyifsizim deYorgunum canım.keyfim de pek yok amaa yinede ben bugün temizliğin üstünebundan yaptım kollarım pert.gecmisteyim hala tatilin nasıl geçti
Oyle tahmin etmistimYaz yaz yorulacagim şimdi.
Hiccccccccccc
Evet tatlışım az önce kadayıf yaptım. Şerbetini döktüm mutfakta çay içiyorum. Sabah erkenden yemeklerimi yapacağım. Temizlik bitmiyor avizeler kaldı gelen misafirler yukarıya bakmazlarsa sorun yokElhan abla nerdesin, bayram hazırlığı mı var?
Benimde kv iyidir ama görümcem ve kuzenleri vs sinir ediyor hiç mutfağa bile girmezler ama onlardan iyisi yoktur
.Ben k.v için yaparım ama eltilerimin yerken fisildasip konuşmalarından dolayı ( ne kokuyor sevmedim ben vb. ) Bu arada vanilya kokuyor. neyse anladınız hiç gerek yok. Onlar ne yapıyor diye sorun biriniz lütfen?
Ben sarma triliçe ıslak kek portakallı kek sekerpare vb yapıyordum.
Ellerine saglik ElhoşummEvet tatlışım az önce kadayıf yaptım. Şerbetini döktüm mutfakta çay içiyorum. Sabah erkenden yemeklerimi yapacağım. Temizlik bitmiyor avizeler kaldı gelen misafirler yukarıya bakmazlarsa sorun yok
Sen nasılsın kuzum...
Iyi geceler canimBu bayramlarda ebey yoğun geçecek gibi
Yarın sabah yukarıya kaynanama kahvaltıya gidicem
Şimdi kızLa uyucam
İyi geceler
Iyi bayramlar canimAblalarımın ellerinden öpüyorum
Bütün bal grubumuzun yanaklarından öpüyorum
Hepimizin bayramı çok güzel olsun
8 yıldır evliyim.hicbir şey yapmadılar. Bana söylese neyse sorun yok... fısıldaşma ya ne gerek var anlamıyorum. güzel yaparım bu söylediğim şeyleri eve gelen misafirler herkes bayılır. Olmadı diyelim Yorum yapmaya gerek yok ki eline sağlık der geçersin. Hele biri kim yapsa ikram etse bir eleştiri. Mangal yapıyoruz. Yok yanmış yok.pismis yok kenarı çiğ. Yok tuzlu yok tuzsuz. Şiştim.Oyle tahmin etmistim
Eltilerde sorun var8 yıldır evliyim.hicbir şey yapmadılar. Bana söylese netse sorun yok... fısıldaşma ya ne gerek var anlamıyorum. güzel yaparım bu söylediğim şeyleri eve gelen misafirler herkes bayılır. Olmadı diyelim Yorum yapmaya gerek yok ki eline sağlık der geçersin. Hele biri kim yapsa ikram etse bir eleştiri. Mangal yapıyoruz. Yok yanmış yok.pismis yok kenarı çiğ. Yok tuzlu yok tuzsuz. Şiştim.
Böyle insanlara sinir oluyorum.8 yıldır evliyim.hicbir şey yapmadılar. Bana söylese neyse sorun yok... fısıldaşma ya ne gerek var anlamıyorum. güzel yaparım bu söylediğim şeyleri eve gelen misafirler herkes bayılır. Olmadı diyelim Yorum yapmaya gerek yok ki eline sağlık der geçersin. Hele biri kim yapsa ikram etse bir eleştiri. Mangal yapıyoruz. Yok yanmış yok.pismis yok kenarı çiğ. Yok tuzlu yok tuzsuz. Şiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?