Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Mısır kızartmasi mi yumurta mi mısırlı yumurta mi bilemedim
Ama adi yumurta kızartmasi geçiyor

Ne yapiyorlar

Yorgunum canım.keyfim de pek yok amaa yinede ben bugün temizliğin üstüne bundan yaptım kollarım pert.gecmisteyim hala tatilin nasıl geçti
Hem temizlik yap üstüne börek aç hala keyifsizim de
Keyifli halinde neler yapıyorsun şekerim
Ellerine kollarına sağlık. Allah kalbine esenlik versin bitanem

Elhan abla nerdesin, bayram hazırlığı mı var?
Evet tatlışım az önce kadayıf yaptım. Şerbetini döktüm mutfakta çay içiyorum. Sabah erkenden yemeklerimi yapacağım. Temizlik bitmiyor avizeler kaldı gelen misafirler yukarıya bakmazlarsa sorun yok
Sen nasılsın kuzum...

Benimde kv iyidir ama görümcem ve kuzenleri vs sinir ediyor hiç mutfağa bile girmezler ama onlardan iyisi yoktur yine de arayıp sordum anne bir şey yapıyım mı diye o da yok dedi zaten sipariş vermiş birer tepsi baklava börek ben soguk baklava yaptım götürdüm. Hiç bilmeme ragmen su böreği öğrendim yaptım her bayram en az iki çeşit götürdüm ama çogu zaman sofraya bile gelmedi ya atıldı ya yenmedi yazık emeğime bizde olsa gelin yapmış diye ananem annem akrabalarımız ilk onu servis ederlerdi neyyyseee kendimi şimdiden doldurmayayım yarına pozitif olmalıyım

Oyle tahmin etmistim
8 yıldır evliyim.hicbir şey yapmadılar. Bana söylese neyse sorun yok... fısıldaşma ya ne gerek var anlamıyorum. güzel yaparım bu söylediğim şeyleri eve gelen misafirler herkes bayılır. Olmadı diyelim Yorum yapmaya gerek yok ki eline sağlık der geçersin. Hele biri kim yapsa ikram etse bir eleştiri. Mangal yapıyoruz. Yok yanmış yok.pismis yok kenarı çiğ. Yok tuzlu yok tuzsuz. Şiştim.

Eltilerde sorun var

Böyle insanlara sinir oluyorum. Çok iyi anlıyorum seni canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…