Büyük beyaz simitlerden yemistim acaba sutlu ekmek miydiSütlü ekmeği dene kaptanım,
Büyükçe bir simit düşün, sütle yapılıyor. Lezzeti şahane
Yumurta kızartmasi gördüm youtubede
Yag getireyim ablaekmek, peynir, patates benden. Yagi getir, ocak da benden
Cok severim kilo alma sebebimEkmek arası patates de pek güzel oluyor
Bu farkli birsey sanki yumurta kizartmasi olmuyo
Gecen gün izledim ama bastan izlemedim sanirimFox da iyilik dizisi var izliyor musunuz?
Güle güle otursunlar canımEşim 8 temmuz (arefede) izne çıkacak. İnşallah o zaman gidince en az 20 gün duruma göre 1 ay kalirim diye düşünüyorum. Aslinda bu bayram birazda burulmamin sebebi kvler yeni ev yapti daha goremedik. Bu bayram ilk kez temizledi yerlestirdi evini. Saglik olsun, nasipse artik her gidişte kalacak yuvamiz oldu
farklı bir tarif , denenebilir
İnşallah canim sağolasınGüle güle otursunlar canım
Yorgunum canım.keyfim de pek yok amaa yinede ben bugün temizliğin üstüneBen de Leslie yapayımayy bir hafta olmuştur
Zeynep_Nihal nasılsın cnm
@aypare ackerman nasılsın maviş rüya prensesimiz
Ellerine saglik canimYorgunum canım.keyfim de pek yok amaa yinede ben bugün temizliğin üstünebundan yaptım kollarım pert.gecmisteyim hala tatilin nasıl geçti
Borek mi yaptın canım. Keyfin neden yok prensesim?Yorgunum canım.keyfim de pek yok amaa yinede ben bugün temizliğin üstünebundan yaptım kollarım pert.gecmisteyim hala tatilin nasıl geçti
Afiyet OlsunSahur
2 küçük biber dolması
1 tost ( iki dilim tost ekmeğinden)
4 çilek
1 salatalık
1 yumurta
1dilim peynir bu yediklerimin arasında baya zaman var o yüzden böyle
İftar
Kıymalı bezelye 1tabak
2 yk pilav
1 yk yogurt
Ara
5 jelibon
1 küçük çikolata parmak boyunda olanlardan
Zipzip-
Afiyet olsun canim❤Sahur
2 küçük biber dolması
1 tost ( iki dilim tost ekmeğinden)
4 çilek
1 salatalık
1 yumurta
1dilim peynir bu yediklerimin arasında baya zaman var o yüzden böyle
İftar
Kıymalı bezelye 1tabak
2 yk pilav
1 yk yogurt
Ara
5 jelibon
1 küçük çikolata parmak boyunda olanlardan
Zipzip-
Yok kuzum bugün biraz izledim. Fena değil gibiCordelia sen izledin mi dizinin tamamini
Bu bayram hiiçç bir şey yapmadım kayınvalideme gidicez bayrama her bayram mutlaka tatlı yada börek götürürdüm baktım hiçç gerek yok kimsenin umurunda degil bnde yapmadım
Tam olarak menü paylaşımını ne zaman yapacağız burdaSen vermeye devam etHaftaya biz başlangiç kilo ile gelecegiz
Bu bayramda kiloöuzu korusak ona göre başlasak verdigimiz veya kaldıgımız yerden devam etsek daha mantıklı olur
Konusu nedirFox da iyilik dizisi var izliyor musunuz?
Tamam o cuma ya kadar inşallah çok şişmeden dönerizAra verdik ama cuma yeniden basliyoruz
Yaa cok üzüldüm Allah sabir versin
Afiyet olsun canim
Banada uzun surmez gibi geliyor ama bakalimYok kuzum bugün biraz izledim. Fena değil gibi
Bu senaryo nereye gider bilemedim.
Insalllah canimTamam o cuma ya kadar inşallah çok şişmeden döneriz
6 mayıs başlıyoruz. Duyuru yaparız canm..Tam olarak menü paylaşımını ne zaman yapacağız burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?