- 5 Haziran 2021
- 5.648
- 21.619
- 298
Bunun adı kıskançlık patavatsız lik net.8 yıldır evliyim.hicbir şey yapmadılar. Bana söylese neyse sorun yok... fısıldaşma ya ne gerek var anlamıyorum. güzel yaparım bu söylediğim şeyleri eve gelen misafirler herkes bayılır. Olmadı diyelim Yorum yapmaya gerek yok ki eline sağlık der geçersin. Hele biri kim yapsa ikram etse bir eleştiri. Mangal yapıyoruz. Yok yanmış yok.pismis yok kenarı çiğ. Yok tuzlu yok tuzsuz. Şiştim.
Elti deme hiçEltilerde sorun var
Sağ ol bitanem.Ellerine saglik Elhoşumm
Ablan da seni öpüyor canım. Gönlünce güzel bir bayram gecirmeni dilerim bitanemAblalarımın ellerinden öpüyorum
Bütün bal grubumuzun yanaklarından öpüyorum
Hepimizin bayramı çok güzel olsun
Ay birde böyle beğenmezlermi
.Ben k.v için yaparım ama eltilerimin yerken fisildasip konuşmalarından dolayı ( ne kokuyor sevmedim ben vb. ) Bu arada vanilya kokuyor. neyse anladınız hiç gerek yok. Onlar ne yapıyor diye sorun biriniz lütfen?
Ben sarma triliçe ıslak kek portakallı kek sekerpare vb yapıyordum.
Hakedene yap canim boşverrr. Haketmeyene hiç birşey değmez. Kendinide uzmemis olursunBenimde kv iyidir ama görümcem ve kuzenleri vs sinir ediyor hiç mutfağa bile girmezler ama onlardan iyisi yokturyine de arayıp sordum anne bir şey yapıyım mı diye o da yok dedi zaten sipariş vermiş birer tepsi baklava börek ben soguk baklava yaptım götürdüm. Hiç bilmeme ragmen su böreği öğrendim yaptım her bayram en az iki çeşit götürdüm ama çogu zaman sofraya bile gelmedi ya atıldı ya yenmedi yazık emeğime bizde olsa gelin yapmış diye ananem annem akrabalarımız ilk onu servis ederlerdi neyyyseee kendimi şimdiden doldurmayayım yarına pozitif olmalıyım
O benim görümcem işte ahahah8 yıldır evliyim.hicbir şey yapmadılar. Bana söylese neyse sorun yok... fısıldaşma ya ne gerek var anlamıyorum. güzel yaparım bu söylediğim şeyleri eve gelen misafirler herkes bayılır. Olmadı diyelim Yorum yapmaya gerek yok ki eline sağlık der geçersin. Hele biri kim yapsa ikram etse bir eleştiri. Mangal yapıyoruz. Yok yanmış yok.pismis yok kenarı çiğ. Yok tuzlu yok tuzsuz. Şiştim.
Sağol canımEllerine saglik canim
Lahmacun yaptım canımBorek mi yaptın canım. Keyfin neden yok prensesim?
Amin ablammmm Allah razı olsunHem temizlik yap üstüne börek aç hala keyifsizim de
Keyifli halinde neler yapıyorsun şekerim
Ellerine kollarına sağlık. Allah kalbine esenlik versin bitanem
Korkutmayin beni daha elti almadik, ama bu gidişle şimdiki aday elti olmaya cok yakinElti deme hiçhepsi haho diyor hahoooohahooooo hahoooo
İyi bayramlar tatlım.Ablalarımın ellerinden öpüyorum
Bütün bal grubumuzun yanaklarından öpüyorum
Hepimizin bayramı çok güzel olsun
Teşekkür ederim fitkaptanımAfiyet olsun canim.
Çok ayıp etmişler. İnsanda heves bırakmıyorlar.Benimde kv iyidir ama görümcem ve kuzenleri vs sinir ediyor hiç mutfağa bile girmezler ama onlardan iyisi yokturyine de arayıp sordum anne bir şey yapıyım mı diye o da yok dedi zaten sipariş vermiş birer tepsi baklava börek ben soguk baklava yaptım götürdüm. Hiç bilmeme ragmen su böreği öğrendim yaptım her bayram en az iki çeşit götürdüm ama çogu zaman sofraya bile gelmedi ya atıldı ya yenmedi yazık emeğime bizde olsa gelin yapmış diye ananem annem akrabalarımız ilk onu servis ederlerdi neyyyseee kendimi şimdiden doldurmayayım yarına pozitif olmalıyım
İyi geceler canım.Hanımlar bugün erken uyuyciiimyarın erkenden yola çıkıp mezarlık sonra kp ve görümceme gidicez. Hepinize iyi geceler
pırasalı omleti çok severim. lezzetli oluyor. afiyet olsun canım
harikaCnm bugün de babamdan
Biberli mantarlı hindi sote
Pirinç pilavı
Mercimek çorbası
Tatlı da pankek yapıcizçilek de var
afiyet olsun migimYayla çorbası
Mantarlı tavuk sote
Tere maydanoz salatalık yeşil sogan ayrı ayrı
Bu kadar
değişik bir kurabiye. dene bence.Kömbeyi bilip de yemedim hiç
hepimiz çok yedik canım. afiyet olsunMercimek corbasi
Firinda tavuk ve patates
Salata
Baklava
Bugunde cok yedim sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?