Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

pırasalı omleti çok severim. lezzetli oluyor. afiyet olsun canım

harika afiyet olsun canım.

afiyet olsun migim

değişik bir kurabiye. dene bence.

hepimiz çok yedik canım. afiyet olsun
Evet çok güzel.oldu peynir ve yulafta ekliyorum börek gibi oluyor. çok teşekkür ederim.

Ay birde böyle beğenmezlermi ben daha elti olmadım ama sagolsun benim kp ve görümcem elestirmede kimseye birşey birakmazlar. O yüzden hele bayramda kendimi topa atmam asla. Yaparsak kv ile yapariz artik bu bayram yoklar
Ya ben sevmiyorum eleştiriyi. o kişi onu yapmış elinden o kadar gelmıs, belki bir aksilik yaşamış. Hoşgörülü olmak lazım emek vermiş düşünmüş yapmış.

Tahminim doğruymuş
Evettt bebekimm
Senin yavruşun nasıl kız mı oğlan mı

Yorgunum canım.keyfim de pek yok amaa yinede ben bugün temizliğin üstüne bundan yaptım kollarım pert.gecmisteyim hala tatilin nasıl geçti
Oyyyy cnms ya kıyamam eline sağlık
Dinlen biraz :/ kas gevşetici krem varsa sür ağrı kesici
Çok güzel geçti cnm laleler feribot seferleri boğaza karşı kahve içmeler ablişle balkon sefası yeğenlerle oyunlar

Bu bayram hiiçç bir şey yapmadım kayınvalideme gidicez bayrama her bayram mutlaka tatlı yada börek götürürdüm baktım hiçç gerek yok kimsenin umurunda degil bnde yapmadım
Oh iyi yaptın cnm

Ooh hamarat kızzz döktürmüşsüün
Peki onlar ne yaptı?

benim iftar menümde

hamsi tava
marul havuç salatası
pide
biraz acılı şalgam suyu

2 kk kadar vişneli fındıklı brownie yedim filtre kahveyle
Afiyet olsunnn süperrr

Afiyet olsun canım

Hiçbir şey. Onlar eleştiri kısmına bakıyor.

Üzülmesen şaşardım zaten...
Bayramdan sonra bakalım üzülecek ne bulacaksın Busracim. Kendini şartlama. İki senedir gidemedim memlekete ...iki yıldır büyük oğlumu da göremedim hep bir şeyler oldu gelemedi...başka arasam daha bir sürü bulurum...
Eee bunları düşünüp niye böyle oldu diye kendimi harap etmenin bana bir faydası var mı hadi bunu geçtim yakinimdakiler de benim mutsuz halimden ayrıca etkilenecek..
Şimdi senin önceliğin bence çocuklarının ve kendinin sağlığı hele bir iyice iyileşin memleket dursun bir yerde... kaçmıyor. Gencecik hatunsun daha yaşanacak çok güzel yıllar var önünde. Düşünme bunları artık. Elindeki imkanlarla huzuru bulmaya odaklan. Belli ki evde olacaksın güzel şeyler yaparak iyi hissetme yollarını bul. Bırak kv.nin evini göremedim diye uzulmeyi. Evi görmenin ne tür bir mutluluğu olabilir ki onu da anlamış değilim. Seni anlamaya çalışıyorum ama senin kafayla mutlu olmak gerçekten zor tatlım ya...bu bayram hiçbir yere gidemiyoruz ödemelerimiz yüzünden ama evde olmanın güzelliği de var bence.

Olsun, kurban bayramında eksikler tamamlanır, daha rahat edersiniz.
Hayırlı uğurlu olsun

Yağ ve un getirene hayır diyemem
Bende de şeker var, helva yaparız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…