Evet çok güzel.oldu peynir ve yulafta ekliyorum börek gibi oluyor.pırasalı omleti çok severim. lezzetli oluyor. afiyet olsun canım
harikaafiyet olsun canım.
afiyet olsun migim
değişik bir kurabiye. dene bence.
hepimiz çok yedik canım. afiyet olsun
Afiyet olsunbenim iftar menümde
hamsi tava
marul havuç salatası
pide
biraz acılı şalgam suyu
2 kk kadar vişneli fındıklı brownie yedim filtre kahveyle
Ya ben sevmiyorum eleştiriyi. o kişi onu yapmış elinden o kadar gelmıs, belki bir aksilik yaşamış. Hoşgörülü olmak lazım emek vermiş düşünmüş yapmış.Ay birde böyle beğenmezlermiben daha elti olmadım ama sagolsun benim kp ve görümcem elestirmede kimseye birşey birakmazlar. O yüzden hele bayramda kendimi topa atmam asla. Yaparsak kv ile yapariz artik bu bayram yoklar
Tövbe haramKorkutmayin beni daha elti almadik, ama bu gidişle şimdiki aday elti olmaya cok yakin
Vallaha mı33.Etap kirmizi kaptani_ASTRAL_ oldu tebrik ediyorum
Haftaya cuma kilo bildirimleri sonrasi mavi kaptani seçeceğiz sonrasinda secimleri yapacagiz
Evettt bebekimmTahminim doğruymuş
OyyyyYorgunum canım.keyfim de pek yok amaa yinede ben bugün temizliğin üstünebundan yaptım kollarım pert.gecmisteyim hala tatilin nasıl geçti
Oh iyi yaptın cnmBu bayram hiiçç bir şey yapmadım kayınvalideme gidicez bayrama her bayram mutlaka tatlı yada börek götürürdüm baktım hiçç gerek yok kimsenin umurunda degil bnde yapmadım
Ooh hamarat kızzz döktürmüşsüün
.Ben k.v için yaparım ama eltilerimin yerken fisildasip konuşmalarından dolayı ( ne kokuyor sevmedim ben vb. ) Bu arada vanilya kokuyor. neyse anladınız hiç gerek yok. Onlar ne yapıyor diye sorun biriniz lütfen?
Ben sarma triliçe ıslak kek portakallı kek sekerpare vb yapıyordum.
Afiyet olsunnn süperrrbenim iftar menümde
hamsi tava
marul havuç salatası
pide
biraz acılı şalgam suyu
2 kk kadar vişneli fındıklı brownie yedim filtre kahveyle
Hiçbir şey. Onlar eleştiri kısmına bakıyor.Evettt bebekimm
Senin yavruşun nasılkız mı oğlan mı
Oyyyycnms ya kıyamam eline sağlık
Dinlen biraz :/ kas gevşetici krem varsa sür ağrı kesici
Çok güzel geçti cnmlaleler feribot seferleri boğaza karşı kahve içmeler ablişle balkon sefası yeğenlerle oyunlar
Oh iyi yaptın cnm
Ooh hamarat kızzz döktürmüşsüün
Peki onlar ne yaptı?
Afiyet olsunnn süperrr
Hıh boş insanlarHiçbir şey. Onlar eleştiri kısmına bakıyor.
Tebrikler cnmVallaha mı
Yağ ve un krizi devam ediyor malesef.Bizi okuyordur @Tempus iyi bayramlar canim
Aaa yag krizi devam ediyor mu
Aynen canim küçükken ailede ne gorduysek onlari yiyoruz daha cok
Üzülmesen şaşardım zaten...Yarin bana bayrammış gibi gelmiyor hiç. Cocukluktan aliskinim her bayram memlekete gitmeye gidemediğim her bayram boyle içim buruluyor.. annem ve kardeslerim burda babam tek gitti. Kayinvalidem ve kayinpederimde geçen hafta gitmişti. Cocuklarda hasta gezmeyede gidemeyecegiz gibi
Yok izlemiyorumFox da iyilik dizisi var izliyor musunuz?
Sağlık olsun canımNeyseki bende arefe oldumda arada 7 günüm kaybolmuş oldu :/
Afiyet olsun canım, bu arada tasarrufu öğreniyoruzDolma biber dolması ablabenimde yağım az kaldi çok dikkatli kullaniyorum ahaha
Bence ben onları da almayımÇin yemedim ama kore yemekleri güzel.
Olsun, kurban bayramında eksikler tamamlanır, daha rahat edersiniz.Eşim 8 temmuz (arefede) izne çıkacak. İnşallah o zaman gidince en az 20 gün duruma göre 1 ay kalirim diye düşünüyorum. Aslinda bu bayram birazda burulmamin sebebi kvler yeni ev yapti daha goremedik. Bu bayram ilk kez temizledi yerlestirdi evini. Saglik olsun, nasipse artik her gidişte kalacak yuvamiz oldu
Yağ ve un getirene hayır diyememBüyük beyaz simitlerden yemistim acaba sutlu ekmek miydi
Yag getireyim abla
Cok severim kilo alma sebebim
Lisede hergun yerdim Öğle arasında
Bu farkli birsey sanki yumurta kizartmasi olmuyo
Gecen gün izledim ama bastan izlemedim sanirim
Ellerine sağlık canımEllerine saglik canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?