Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Peki onlar ne yapıyor
Bende bir zamanlar büyük eltime kurabiye, börek tatlı koyup götürürdüm, artık ona da yok.

ben de şu an akrabalarımın yanında olmak isterdim. pandemide göremedim. gidilip gelinmedi. bu bayram da gitmedik.
ama aslında bu bayram evde olmanın güzelliğini yaşıyorum. oruç bitti. iş yoğundu. yoruldum. dinlenmek istiyorum. ayrıca evde düzenleme yapıyoruz. yani iş var.
dün alışveriş vardı, oruçtum birşey yapmadım. bugün de dışarıda işim vardı. sonra da ikeaya gidip dolap içi düzenleyici kutular vs aldım. oruçtum yoruldum. ekstra birşey yapmadım.
herkes bir yerde ama tabi gelen giden olur. ben de iki kapıya giderim bayram tebriğine o kadar. oturup bayramda evle ilgileneceğim. ayıklayacağım verilecekleri. fazlalıklar gidecek. düzenleme yapacağım bazı dolaplarda. yazlıklar çıkacak vs.

çalıştığım için bunlara da zaman ayırmam gerek. oruçluyken de olmadı. yani sakinlik istiyorum bayramda. ama tabi sonra ben de ailemi görmek isterim. gezmek isterim.

Yavaş yavaş deyil birden terket yapmayı, belki o zaman anlar

Insan enerjisini sömürüyor böyleleri.
Ne kendileri mutlu oluyor, ne çevresindekilerin mutlu olmasını istiyor.
Kolay kolay kullanmam bu kelimeyi ama iğrençler

Cuma akşamından beri uyuyorum canım, yemek isini de hep siapris verdim, ayağımi da sağlam sakatladm galiba bayram sonrası saglam bı doktora gideceğim. Teşekkür ederim :)
Oyy kıyamam ya cnm krem filan al bari bi de sıkı bi ayakkabı ya da elastik bandaj iyi olurdu :/
Rica ederim cnm bugün göremedim de sorayım didim tatlı kıss :)

Şimdi gördüm vallahi

Canım benim akmış dolgu olduğu için kendi kendine geçene kadar bir şey yapamıyorum
Hımm anladım cnm

Uyuyakalmışım ve 11 sayfa geçmiş var
Biz uyumadık heheheee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…