Bende iki sabahtir tartilcam ama su içmiş bulunuyorum o yüzden yarin sabah inşallah yüzleşicem.2 gundur koyde tartilmamistim eve gelir gelmez tartildim
Afiyet şifa olsunYaptik canim
Bende 69 olacaktımBende iki sabahtir tartilcam ama su içmiş bulunuyorum o yüzden yarin sabah inşallah yüzleşicem.
Sözde ramazana 65le girecektim
Olsun canim insallah yazin istedigin kiloya ulaşırsınBende iki sabahtir tartilcam ama su içmiş bulunuyorum o yüzden yarin sabah inşallah yüzleşicem.
Sözde ramazana 65le girecektim
Şuan ödemde olacak illa ama biz bizzat kg aldik malesefBende 59.5 kilo çıktım eve gelince ama gercek kilom degil tabi ki
Hem tokum hem de yeterince su icmedim köyde cok soguktu
Bu kış hiç kg veremedim aslinda. Kasım ayindan sonra hep al ver yaptımBende 69 olacaktım
Kaç çıktın Kaptan şuan tok halde cesaret edemem hiç2 gundur koyde tartilmamistim eve gelir gelmez tartildim
Tok karna 61 ciksam iyidir dedim 59.5 çıktımKaç çıktın Kaptan şuan tok halde cesaret edemem hiç
Afiyet olsun canimSohbetiniz bol olsun hanımlar.herkesin keyfi sağlığı yerindedir inşallahütü yaptım oturdum.gun boyu yorulmuşum.cayimi aldım geldim bir bakayım dedim.
Sağol tatlımAfiyet olsun canim
Afiyet olsun canim.Sabah
1 salatalık
domates
2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
Ara 1 muz
Akşam
1 kase domates çorbası
Hamburger (1 tost ekmeğini incecik kesip arasına koydum köfteyi içindekiler köfte karamelize sogan marul ince 1 dilim kaşar acı sos az yaglı mayonez )
5-6 tane dondurulmuş patates
Zipzip-
Sagol canim bir 15 dakika oldu eve geldik
Kedi özlemiş onu seviyordum
Gelirim ilerleyen saatlerde
Afiyet olsuunYaptik canim
Oh oh cnm ben de öyle afiyet olsun napalım yedik çakBiraz önce yemeğin üzerine tatlı yedim, üstüne dondurma mesela böyle saçma salak
2 gundur koyde tartilmamistim eve gelir gelmez tartildim
Oy sen Ankara'ya geldiin hoşgeldiiinBende 59.5 kilo çıktım eve gelince ama gercek kilom degil tabi ki
Hem tokum hem de yeterince su icmedim köyde cok soguktu
Oy oy hoşgeldiinSohbetiniz bol olsun hanımlar.herkesin keyfi sağlığı yerindedir inşallahütü yaptım oturdum.gun boyu yorulmuşum.cayimi aldım geldim bir bakayım dedim.
İyi gecelerrrIyi geceler kizlar
Fark 3.30Tamam
72.7 bu sabah cnm yakın yakınnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?