Iyiyiz canım sen nasılsın? Bayram nasıl geçiyor?Sohbetiniz bol olsun hanımlar.herkesin keyfi sağlığı yerindedir inşallahütü yaptım oturdum.gun boyu yorulmuşum.cayimi aldım geldim bir bakayım dedim.
Fark daha kapanacak gibi duruyorFark 3.305 olsa yakın demezdim cidden. Koca 5 kilo olurdu.
Geçmişten özür diliyorum
Kim ne yaptı nasıl bilmiyorum sadece etiket alintilarin bazılarına bakabildim.
İyi geceler kızlar. Bayramınız inşallah güzel geçiyordur.
Çok şükür her şey yolunda.Geçmişten özür diliyorum
Selam tatlım.Selam kızlar
Hee edelim dua cuma . Dua demişken sen bana bir cümle dua eder misin cuma.piskolojim düzelip içime ferahlık gelsin diyeFark daha kapanacak gibi duruyorhiç dengeli beslenmedim bugün sırf hamur işi tatlı
Cuma Hıdırellez miş dua edelim de bu sefer olsun yaaa
İyi geceler mamiii.İyi geceler canlarım öpüyorum hepinizi
Ben de "geçmiş yapamadım"yazsam mi diye düşünürken, senin "geçmis" yapamadığına dair mesajı görerek bı gıdım "geçmiş" yapmis oldum.Geçmişten özür diliyorum
İfşa sayfaları Barış gidecek diyor ama bilemedim bence Sude gider
Birlikte gitsinler .İfşa sayfaları Barış gidecek diyor ama bilemedim bence Sude gider
Tamam ederim canım benimHee edelim dua cuma . Dua demişken sen bana bir cümle dua eder misin cuma.piskolojim düzelip içime ferahlık gelsin diyeBen de bugün poğaça yedim bir kaç küçük. Ceza olarak da 4 buçuktan beri kahve ve elmayla duruyorum. (Bayram çikolatası ağzıma sürmedim)
Ben Ayşe desem yine
Hımm geçen bilmişlerdiİfşa sayfaları Barış gidecek diyor ama bilemedim bence Sude gider
Ahaha o da iyiymişBirlikte gitsinler .
Aynen yaa survivor hayallerine parlak ödüllere arkadaşlarına bu en güzel yıla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?