Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Demek ki izleyiciyi sıktı artık cnm küçük emrah modu
Üzülme bence çünkü hiç çabası yoktu değişmek,oyuna odaklanmak daha uyumlu olmak vs adına
O malum ifşa sayfaları aslında Sude'nin elendigini ama Baris'in ayrılmak isteği üzerine çekimin bir daha tekrarlandığını yaziyor ama bilemedim

Allah razı olsun (son kullandıklarımda var) şimdi senin için demedim, amin yazdım çıkmadı, Şükürde de olmadı. El yazdım çıktı. El yazıp arat, çıkar .birer porsiyon tatlı yedim günde bir yani bazen ama mâkul. Tatlı varken bı de çikolataya girişirsem kesin kilo olurdu. Bu cuma kaç olucan bakalım . İnşaallah eksi olur az da olsa, yediklerine göre.

İnanmiyacaksin ama bugün yoktu. afiyet olsun canım.aksam bir ara aklıma cips geldi ama durdurdum kendimi
Iyiyiz canım sen nasılsın? Bayram nasıl geçiyor?
Valla hiç bayram gibi geçmiyor.siradan bir gün gibi geçip gidiyor

Aynen yaa survivor hayallerine parlak ödüllere arkadaşlarına bu en güzel yıla
Ve yine bildiler seninkiler yaa
Aaaa gerçek Barışı görecektikkkkk.
fesang
Bu arada nagehan, ona başarısından ve kadın olmasından dolayı verdiğim bütün krediyi tüketti.
Nagihan hem Hikmeti hem kendini bitirdi. Ademi de final koltuğuna oturttu bugün konseyde.

İnanmiyacaksin ama bugün yoktu. afiyet olsun canım.aksam bir ara aklıma cips geldi ama durdurdum kendimi

Valla hiç bayram gibi geçmiyor.siradan bir gün gibi geçip gidiyor
Sağlık ve mutluluk dolu bir bayram olsun. İnşallah yarın bayram tadi alırız hepimiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…