Bak şimdi o kadar hafta gıcık olduğum barışa üzüldüm veda konuşması güzeldiAynen yaa survivor hayallerine parlak ödüllere arkadaşlarına bu en güzel yıla
Ve yine bildiler seninkiler yaa
Demek ki izleyiciyi sıktı artık cnm küçük emrah moduBak şimdi o kadar hafta gıcık olduğum barışa üzüldüm veda konuşması güzeldi
O malum ifşa sayfaları aslında Sude'nin elendigini ama Baris'in ayrılmak isteği üzerine çekimin bir daha tekrarlandığını yaziyor ama bilemedimDemek ki izleyiciyi sıktı artık cnm küçük emrah modu
Üzülme bence çünkü hiç çabası yoktu değişmek,oyuna odaklanmak daha uyumlu olmak vs adına
Allah razı olsunTamam ederim canım benim
Afiyet olsunama çikolataya iyi dayanmışsın cnm
72lerde kalmaya çalışıcam ben de en azından
Dua işareti için ne yazıyorsun kısayol?
Ben Ayşe desem yine
Hımm geçen bilmişlerdi
İnanmiyacaksin ama bugünAfiyet olsuunoyyy bak küsmemiş sanaa
Oh oh cnm ben de öyle afiyet olsun napalım yedik çak
Oy sen Ankara'ya geldiin hoşgeldiiin
Ay keşke biz de akşam ve tokken 59 gelebilsek
Oy oy hoşgeldiinafiyet olsun biz de 1 saat oldu geleli cips yiyorum sende var mı ?
Valla hiç bayram gibi geçmiyor.siradan bir gün gibi geçip gidiyorIyiyiz canım sen nasılsın? Bayram nasıl geçiyor?
Aaaa gerçek Barışı görecektikkkkk.Aynen yaa survivor hayallerine parlak ödüllere arkadaşlarına bu en güzel yıla
Ve yine bildiler seninkiler yaa
Sağlık ve mutluluk dolu bir bayram olsun. İnşallah yarın bayram tadi alırız hepimiz.İnanmiyacaksin ama bugünyoktu. afiyet olsun canım.aksam bir ara aklıma cips geldi ama durdurdum kendimi
Valla hiç bayram gibi geçmiyor.siradan bir gün gibi geçip gidiyor
Günaydınnnn tatlışımmm ❤Günaydın kk sultanlarikalkın gari diyete basliyozzzz Annemler döndü memleketten bugün de annemde yeyim de yarin yüzleşelim gerçeklerle.
Tek olsaydi kuserdi evde kardesim olunca daha iyiydiAfiyet olsuunoyyy bak küsmemiş sanaa
Hosbuldum canimOy sen Ankara'ya geldiin hoşgeldiiin
Ay keşke biz de akşam ve tokken 59 gelebilsek
Geçmişten özür diliyorum
Kim ne yaptı nasıl bilmiyorum sadece etiket alintilarin bazılarına bakabildim.
İyi geceler kızlar. Bayramınız inşallah güzel geçiyordur.
Günaydın canim ❤Günaydın kk sultanlarikalkın gari diyete basliyozzzz Annemler döndü memleketten bugün de annemde yeyim de yarin yüzleşelim gerçeklerle.
Günaydın canim ❤Herkese günaydın
Günaydın canim ❤Günaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?