- 1 Ocak 2020
- 4.303
- 22.554
- 308
Bende sendenim canım zorla yedirdiler bende hayır diyemedimBayram nasıl geçiyor kızlar? umarım benim gibi yapmamışsınızdır.Hiç dikkat edemedim ne bulduysam yedim kendime engel olamadım1hafta bisey yemezsem anca düzelir o derece bugün itibariyle insallah başlıyorum diyetime tekrar.
Günaydın cancağızımmmBir o ha da bana gelsin
64.8
Görünce sadece gülümsedim. Çünkü masterfitim var hiç korkmuyorum ki
Günaydın kızlar
Beni zorlayan da olmadı iştahımdan baskaBende sendenim canım zorla yedirdiler bende hayır diyemedimKüçük kalmışsın ye yeee aman ne olur ye dedi tombik teyzeler hiç kıramadım hiçççç üzerine reglde oldum pofidik pofidik oldum sanırım cumaya hayırlısı bakalım
Günaydın canımBir o ha da bana gelsin
64.8
Günaydın kızlar
Selamlar canım hoşgeldin bayram nedeni ile bir hafta ara vermiştik cuma başlıyoruzMerhabalarr. Acaba bu sayfadaki yarışmalar hala aktif miikatılabilirmiyim bende. 5 ay önce doğum yaptım ve acilen zayıflamam gerekiyor
Bayramin ilk iki gunu soguk ve yorucu geçti dun aksam evime döndümBayram nasıl geçiyor kızlar? umarım benim gibi yapmamışsınızdır.Hiç dikkat edemedim ne bulduysam yedim kendime engel olamadım1hafta bisey yemezsem anca düzelir o derece bugün itibariyle insallah başlıyorum diyetime tekrar.
Günaydın ElhoşummBir o ha da bana gelsin
64.8
Günaydın kızlar
Cuma günü en cok kim arti gelecek acabaBende sendenim canım zorla yedirdiler bende hayır diyemedimKüçük kalmışsın ye yeee aman ne olur ye dedi tombik teyzeler hiç kıramadım hiçççç üzerine reglde oldum pofidik pofidik oldum sanırım cumaya hayırlısı bakalım
Hosgeldin canim bayram nedeniyle ara verdik ama cumadan itibaren yarislara devam edeceğizMerhabalarr. Acaba bu sayfadaki yarışmalar hala aktif miikatılabilirmiyim bende. 5 ay önce doğum yaptım ve acilen zayıflamam gerekiyor
Canım annem görmeden dokunmadan nasıl anlayabilirim pofidik pofidik olduğunuBende sendenim canım zorla yedirdiler bende hayır diyemedimKüçük kalmışsın ye yeee aman ne olur ye dedi tombik teyzeler hiç kıramadım hiçççç üzerine reglde oldum pofidik pofidik oldum sanırım cumaya hayırlısı bakalım
Birinciliği gaptırmamCuma günü en cok kim arti gelecek acaba
Günaydın bitanemGünaydın cancağızımmm❤Veririz tatlışımmm
Hasta falan varsa korkuyor insan bir gaf yaparım diye üzülüyorum tatlım.Ben de "geçmiş yapamadım"yazsam mi diye düşünürken, senin "geçmis" yapamadığına dair mesajı görerek bı gıdım "geçmiş" yapmis oldum.
Çok sevindim bitanem hep iyi ol inşallah.Çok şükür her şey yolunda.
Selam tatlım.
Hissetmen yeter minnoşumCanım annem görmeden dokunmadan nasıl anlayabilirim pofidik pofidik olduğunu
Günaydın canimGünaydınnnn tatlışımmm ❤
Günaydın kaptanimGünaydın kızlar
Günaydın canimGünaydın kızlar
Yaptık valla çoğumuz senin gibi yaptıkBayram nasıl geçiyor kızlar? umarım benim gibi yapmamışsınızdır.Hiç dikkat edemedim ne bulduysam yedim kendime engel olamadım1hafta bisey yemezsem anca düzelir o derece bugün itibariyle insallah başlıyorum diyetime tekrar.
Dimi veririz , veririz de banaBir o ha da bana gelsin
64.8
Günaydın kızlar
Bana kimse de ısrar etmedi amaBende sendenim canım zorla yedirdiler bende hayır diyemedimKüçük kalmışsın ye yeee aman ne olur ye dedi tombik teyzeler hiç kıramadım hiçççç üzerine reglde oldum pofidik pofidik oldum sanırım cumaya hayırlısı bakalım
Ben tabi kiCuma günü en cok kim arti gelecek acaba
Büyük oynuyorum abla 78.9 gördüm sabahBirinciliği gaptırmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?