- 17 Ekim 2021
- 11.443
- 38.011
- 548
- 39
Acele bir mesaj sezdimİyilik cnm senden
Bebek olduğundan beri toplu taşıma ücretinden haberim yok. Ama çok zam gelmiş diyorlar , insanlar uçarak gitsinler okullarına işlerine güçlerineAyaklarımıza iyi bakalım.
Gezmek hayal oldu .
Ahahahahaaa iyiymiş bu efsane
Yaza kadar artacak gene,uçakta pahalı artık bayram için kızım bakmıştı 4 bin tutmuş fiatı gelmeyin dedim.Yaza Memlekete gideceğiz sadece mazot 2400 tutar şuan ki fiyatla . Uçakla gitsem daha karlı
Metro fiatları demiilk biniş 6.5 tu. ikinci biniş 1.25 ve üçüncü biniş 0.9 dı. şimdi 1. biniş 7.1, 2. biniş 1.31 ve 3. biniş 0.98 TL olmuş
Sorumlusu kim şimdi burada ..Gerçekten çok pahalı bilmiyorum
Eskişehir güzel bir yer dimi? Öyle biliyorum benBi eskişehire gittik geldik 200 tl benzine gitti
Yapıcak bir şey yok. BoşverBiz de Hatay a gittik geldik 600 lira uçtu gitti. Gitsen de olmuyor gitmesen de olmuyor
Güzel ne kelime şahane bir şehir, harika fevkaladeEskişehir güzel bir yer dimi? Öyle biliyorum ben
Çözümü oraya taşınmakta buldukYapıcak bir şey yok. Boşver
otobüs ve metroAhahahahaaa iyiymiş bu efsane
Yaza kadar artacak gene,uçakta pahalı artık bayram için kızım bakmıştı 4 bin tutmuş fiatı gelmeyin dedim.
Metro fiatları demi
Sorumlusu kim şimdi burada ..
Deniz olması şart değil tabi de, çocuklar denizin yanında kumla oynayamiyor ya. İş çıkışı bile alışmışız denize.Güzel ne kelime şahane bir şehir, harika fevkalade
En güzeli gitmemek artık.Biz de Hatay a gittik geldik 600 lira uçtu gitti. Gitsen de olmuyor gitmesen de olmuyor
Az kaldı biraz daha sabır.ayarlarımız iyice şaştı nasıl toparlanıcaz
Yapacak şey belli zaten de çok siyasete girmek istemyorum burada şimdi.Yapıcak bir şey yok. Boşver
Aaa orası çok kalabalık diil mi ya. (Etnik olarak)Çözümü oraya taşınmakta buldukyazın gidiyoruz nasipse
Yapay kumsal var , oraya gidersinizDeniz olması şart değil tabi de, çocuklar denizin yanında kumla oynayamiyor ya. İş çıkışı bile alışmışız denize.
Dolmuş kullanıyorum bende metroluk çok işim olmuyor.otobüs ve metro
İlçesine gidelim diyorduk ama bu son gidişimizden sonra Antakya ya tayin istemeye karar verdikAaa orası çok kalabalık diil mi ya. (Etnik olarak)
Memleketim beaaa EsEsEs KiKiKi eskieskiesGüzel ne kelime şahane bir şehir, harika fevkalade
Kızım iş için gitmişti hataya yemeklere bayılımış çok güzel demişti..Çözümü oraya taşınmakta buldukyazın gidiyoruz nasipse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?