Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kızlar ben artık gruplara katılmıyim ne yaparsam yapıyim kilo varemiyorum en azindan yarışıp emek verenlere zararim olmasın .yine artıyım tartıda . Pazartesi kan testi vericem insilün direnci ve diğer değerlere baktıracağım. Aranizda kuru fasulye olarak kalsam olurmu . ?
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia

O kdr ishal falan da oldun cnm. Arti cikman cok enteresan gercekten

Günaydın
Hayırlı sabahlar

Gunaydin, Sabahiniz hayr olsun efenim

Gunaydin kizlar gunaydin deyip deyip.kaciyorum bir toparlanamadik ama bugunden itibaren menu yazacagim sanirim yeterimce sasirmistirbu arada vucudumda

Günaydın herkese

Günaydın kızlar

Günaydınnnnn mutlu sağlıkli sabahlar

Kızlar günaydın bugün pertim

Herkese hayırlı sabahlar . Herkesin işi rast gitsin herkese kolay gelsin .

Gunaydin kizlar ❤

Tamam canim gruplara katilma ama kilo bildirimine devam et istersen alt listede

Breeeeeeeeeee

bende istiyorum ya valla psikolojim çok bozuk
hergün sabah ağlıyorum işe gelirken
Kac kilosun suanda. Söylediysen de ben kacirmisim. Bende gecmis dönemde o ataklari bayagi yasadim. Suanda kilolu olma fikrine alistim. Zayiflamak icin emek veriyorm umarim zayiflayabilirim

bende istiyorum ya valla psikolojim çok bozuk
hergün sabah ağlıyorum işe gelirken
Kiz ne aglamasi sacmalama ben kac aydir psikiyatri tedavisi görüyorum ama kimseye yansitmamaya calisiyordum ama konusmazsamda catlarim icim dışım bir beni biliyosun 2gun once diyetisyene gittim 4kilodan fazla ödem var dedi birde tek ögun beslendim diye yanlis yapmisim biliyorum ama yaptım iste hep kahveyle geciştirdim,bende uzüluyodum kaptan biliyor ama simdi gittigini gördum geri döndüm,seninde Rabbim o cok istedigin evladini sana verdi bence mutlu ol kilo gidici

Kac kilosun suanda. Söylediysen de ben kacirmisim. Bende gecmis dönemde o ataklari bayagi yasadim. Suanda kilolu olma fikrine alistim. Zayiflamak icin emek veriyorm umarim zayiflayabilirim
54le gebe kaldım.. doğum yaptım 65im şuan.. dün 64 gördüm gibi.. hayatımda hiç bu kadar kilo almadım.. sorunlu bir gebelikti ayağa kalkmam yasaktı... şimdi kasım ayını bekliyorum spor için ama sanki hiç veremiyecekmişim gibi

ah fellüzüm... işe gelirken hergün acaba üstüme ne olacak diye bakınıorum ki hiç birşeyim olmuor.. bol kıyafetlerim varsa anca.. bide annemden giyinmeye başladım.. sorun kıyafet almak değil ama alırsam pes edecem biliyıorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…