Ben de cok seviyorum .Cennetten bir köse gibi. Yasamak icin cok güzel bir yer secmissin
Hadi bakalım görelim çok merak ediyorum durumu her hafta ayrı bir heyecanDile dile... iyi dileklere cok ihtiyaclari olacak
AynenHadi bakalım görelim çok merak ediyorum durumu her hafta ayrı bir heyecan
O kdr ishal falan da oldun cnm. Arti cikman cok enteresan gercektenKızlar ben artık gruplara katılmıyim ne yaparsam yapıyim kilo varemiyorum en azindan yarışıp emek verenlere zararim olmasın .yine artıyım tartıda . Pazartesi kan testi vericem insilün direnci ve diğer değerlere baktıracağım. Aranizda kuru fasulye olarak kalsam olurmu . ?
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
peki kaptanımTakimda kavga yasak
2 günde 2kilo verip 2000 adim da attigima göre kahve gelsin
Günaydınnnnn herkese
Gündüsleri yarım gün iş yerindeyken grubu sıkı takip edebiliorm.. Eve gidince bebekten ne konuştupunuza hakim olanıorm.. Biri bişey derde görmezsem şimdiden özür dilerim
Gruplarn birbiriyle iç içe olması cok güzel olmuş
Günaydın
Hayırlı sabahlar
Gunaydin, Sabahiniz hayr olsun efenim
Gunaydin kizlargunaydin deyip deyip.kaciyorum bir toparlanamadik ama bugunden itibaren menu yazacagim sanirim yeterimce sasirmistirbu arada vucudumda
Günaydın herkese
Günaydın kızlar
Günaydınnnnn mutlu sağlıkli sabahlar
Günaydın
Kızlar günaydın bugün pertim
Herkese hayırlı sabahlar . Herkesin işi rast gitsin herkese kolay gelsin .
Tamam canim gruplara katilma ama kilo bildirimine devam et istersen alt listedeKızlar ben artık gruplara katılmıyim ne yaparsam yapıyim kilo varemiyorum en azindan yarışıp emek verenlere zararim olmasın .yine artıyım tartıda . Pazartesi kan testi vericem insilün direnci ve diğer değerlere baktıracağım. Aranizda kuru fasulye olarak kalsam olurmu . ?
BreeeeeeeeeeeKızlar ben artık gruplara katılmıyim ne yaparsam yapıyim kilo varemiyorum en azindan yarışıp emek verenlere zararim olmasın .yine artıyım tartıda . Pazartesi kan testi vericem insilün direnci ve diğer değerlere baktıracağım. Aranizda kuru fasulye olarak kalsam olurmu . ?
Heee iste ödem olunca öyle oluyor yemek yemek iyi geliyor bana
peki kaptanım
neyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
bende istiyorum ya valla psikolojim çok bozukHeee iste ödem olunc öyle oluyor yemek yemek iyi geliyor bana
Kac kilosun suanda. Söylediysen de ben kacirmisim. Bende gecmis dönemde o ataklari bayagi yasadim. Suanda kilolu olma fikrine alistim. Zayiflamak icin emek veriyorm umarim zayiflayabilirimbende istiyorum ya valla psikolojim çok bozuk
hergün sabah ağlıyorum işe gelirken
Kiz ne aglamasi sacmalama ben kac aydir psikiyatri tedavisi görüyorum ama kimseye yansitmamaya calisiyordum ama konusmazsamda catlarim icim dışım bir beni biliyosun 2gun once diyetisyene gittim 4kilodan fazla ödem var dedi birde tek ögun beslendim diye yanlis yapmisim biliyorum ama yaptım iste hep kahveyle geciştirdim,bende uzüluyodum kaptan biliyor ama simdi gittigini gördum geri döndüm,seninde Rabbim o cok istedigin evladini sana verdi bence mutlu ol kilo gidicibende istiyorum ya valla psikolojim çok bozuk
Boyun ve kilon kaç kibende istiyorum ya valla psikolojim çok bozuk
54le gebe kaldım.. doğum yaptım 65im şuan.. dün 64 gördüm gibi.. hayatımda hiç bu kadar kilo almadım.. sorunlu bir gebelikti ayağa kalkmam yasaktı... şimdi kasım ayını bekliyorum spor için ama sanki hiç veremiyecekmişim gibiKac kilosun suanda. Söylediysen de ben kacirmisim. Bende gecmis dönemde o ataklari bayagi yasadim. Suanda kilolu olma fikrine alistim. Zayiflamak icin emek veriyorm umarim zayiflayabilirim
ah fellüzüm... işe gelirken hergün acaba üstüme ne olacak diye bakınıorum ki hiç birşeyim olmuor.. bol kıyafetlerim varsa anca.. bide annemden giyinmeye başladım.. sorun kıyafet almak değil ama alırsam pes edecem biliyıorumKiz ne aglamasi sacmalama ben kac aydir psikiyatri tedavisi görüyorum ama kimseye yansitmamaya calisiyordum ama konusmazsamda catlarim icim dışım bir beni biliyosun 2gun once diyetisyene gittim 4kilodan fazla ödem var dedi birde tek ögun beslendim diye yanlis yapmisim biliyorum ama yaptım iste hep kahveyle geciştirdim,bende uzüluyodum kaptan biliyor ama simdi gittigini gördum geri döndüm,seninde Rabbim o cok istedigin evladini sana verdi bence mutlu ol kilo gidici
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?