Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bir tabak makarna sadece başka hiç bişey yemedim canım
bak şimdi makarna da hamur ekmek de değil mi ama tek makarna yiyince genel de insanların bir kaç saat sonra içi kazınıyor , eşim de makarnayı yer üstüne ekmek yer yemezse 3-4 saat sonra genelde gece 11:30 suların da içim kazındı diye mutfağa gelip bir parça da olsa boş ekmek yiyor hem de her defasın da :) makarnanın yanına yada üzerine ek bir şey lazım o yüzden

Evet abla katılıyorum yeme ile kesinlikle süt olmuyor yeme dediğim de hamur işi tatlı vs bunlarin dönüşleri daha kötü oluyor maalesef. Bal0ncuk canım seviyorsan tahin ben az pekmez ile karıştırıp yiyorum süt arttırıcı,hurma salatalar da dereotu kullan bol bol.

Bunu bilincaltima işlemem lazım ablam ben bu akşam yemeğinden sonra yitiksifa ya başlıyorum 1. Seviye 40 gün sürüyor insaAllah başarılı olurum
Menüm;
Sabah 8.30
1 haşl. Yumurta

Öğlen
Çıtır leblebi üzüm

Akşam 8.15
1 kase domates çorba
Dönerin eti
Yoğurt
@madamhd

Eki Görüntüle 2928678

@Cordeliaa
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun kizlar
Sağol kaptanım
Ağzın bal yesin . Allah razı olsun.

Afiyet olsun canım .

Ay ne güzel dua . Rabbim hepimizi hayırlı iyi insanlarla karşılaştırsın amin.

V.kebirli.
Ekmek eşimler de Of'lu

Bende 5:30 ta kalktım sabah kahve içtim hala uykum var
namaza mı kalktın , kalktıysan o saatte niye kahve içiyorsun azıcık daha sıcacık yatak da yatsaydın ya gülüm , bana karışan olmasa, gürültü de olmasın ben yatarım 11-12 ye kadar da senelerdir sabah gürültü duymadan yattığım olmadı şirinler kasabasında olsak kesin ben ya uykucu ya da tembel şirin olurdum

Evet namaza kalktım
Her sabah dans ediyorum kahvaltı hazirlarken uykum var ama uyku muyku dinlemeden ediyorum
Uyku açılması için saat 7 de kahve içtim içer içmez hazirlandım 7:30 ta evden çıktım
Yoldayken işe gelene kadar zikir çektim
İşte enerjim harika çok şükür elhamdulillah

yanlış inançlar vardır ya her toplum da yer etmiş işte bizde de çok ye süt olsun derler ama hep hamur tatlı pasta böreği ye derler senin dediğin gibi doğal ve sağlıklı olanlardan yeterince yenilse hem anne güçlenir hem de bebeğe süt bol bol olur ki

günaydın gülüm niye pertsin gece uyuyamadın mı
Yok abla 3 geceden beri uyumuyoruz sağolsun bebik pek nazlı babaya da gitmiyor akşam duşa girdim baktım kapidalar beni bekliyorlar aglaya ağlaya içi çıktı bana gelmedi diye göz yaşları hep gözünde

ayy hadi rabbim muaaffak eylesin inşallah 40 gün rahatça su gibi gelip geçsin, ahmet apa nın ki değil mi gülüm

bilinç altı ayı ezber yaparken tekrarlar dururduk ya öğrenciyken aynı sistem sık tekrarla değiştiriliyor yeni inanç alışkanlık v.s. 21 gün tekrarla oluşmaya başlıyor 40 günden sonra ise yeni alışkanlık- inanç oluşmuş oluyor tabi bunun için arada püf noktaları da var

Yok abla 3 geceden beri uyumuyoruz sağolsun bebik pek nazlı babaya da gitmiyor akşam duşa girdim baktım kapidalar beni bekliyorlar aglaya ağlaya içi çıktı bana gelmedi diye göz yaşları hep gözünde
Teyzesinin balı yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…