bak şimdi makarna da hamur ekmek de değil mi ama tek makarna yiyince genel de insanların bir kaç saat sonra içi kazınıyor , eşim de makarnayı yer üstüne ekmek yer yemezse 3-4 saat sonra genelde gece 11:30 suların da içim kazındı diye mutfağa gelip bir parça da olsa boş ekmek yiyor hem de her defasın da :) makarnanın yanına yada üzerine ek bir şey lazım o yüzdenBir tabak makarna sadecebaşka hiç bişey yemedim canım
neden sen yoktun eksik kaldın diye mii bebeeemmGece yarilarina kadar konuşmasanizmi
aaa ama olmaz ki mefkuşumla ben gececiyiz nere gidilim o saatte kafe neyin de yok he dışarısı soğuk kız kitleme topiğiGece kilitlicem artik 12den sonra yasak yazmak
7: 20 de ayaktaydım gece de en son saate baktığım da 3:15 di :))))Şimdide horul horul uyuyor prensesler .
Bende 5:30 ta kalktım7: 20 de ayaktaydım gece de en son saate baktığım da 3:15 di :))))
allah hepimizden razı olsun gülümAğzın bal yesin . Allah razı olsun.
Afiyet olsun canım .
Ay ne güzel dua . Rabbim hepimizi hayırlı iyi insanlarla karşılaştırsın amin.
V.kebirli.
Evet abla katılıyorum yeme ile kesinlikle süt olmuyor yeme dediğim de hamur işi tatlı vs bunlarin dönüşleri daha kötü oluyor maalesef.süt için aldığın sıvı miktarı etkili oluyor şekerin faydası yok , seneler önce anne sütü üzerin de araştırma yapmışlar afrika da açlıktan bir deri bir kemik kalan annelerin sütüyle yalan olmasın avrupa da ki bol bol yiyen annelerin sütünü karşılaştırmışlar besleyici değeri aynı çıkmış, yazıda yenilenden çok su içmenin sütü arttırdığı yazıyordu hatıladığım kadarıyla, sen sağlıklı beslenip bol suyunu içtin mi sütün bol olur allahın izniyle
daha çok erkenmiş spora gülüm acele etme yürüyebildiğin kadar yürümeye devam et , yemek süt için önemli değil deselerde senin kendi bedenin için önemli sağlıklı için de sütü yoğurdu proteini bol beslenmeye bak ki çabuk toparlansın bedenin kolay mı kesip biçiyorlar resmen sezeryan da
Bunu bilincaltima işlemem lazım ablam ben bu akşam yemeğinden sonra yitiksifa ya başlıyorum 1. Seviye 40 gün sürüyor insaAllah başarılı olurumben diyet yapmıyorum ki o yüzden yasak kısıtlama yok , ee böyle olunca canım da bir şey çekmiyor
diyet kelimesi bizim dilimizde cezasını çekmek bedelini ödemek demek
ee ben niye ceza çekeyim:) bilinç altı da aha bana yine ceza kesti diyip diyeti bırakınca hadi her şeyi yiyelim bu insanın ne zaman yine bize ceza kesip kıtlığa sokacağı belli olmaz diyerek içgüdüsel yedirip onları da depolatır , al sana yine kilo fazlalığı
bilinç altını kandırmak çok kolay diyet kelimesini çıkarıp yerine sağlıklı beslenme dersek ( ağzımızdan her çıkan kelimeye , aklımızdan her geçen düşünceye bilinç altı emir eri gibi itaat eder) yasak yok sadece gerçekten canım istediğin de karnım da açsa yerim dediğin de veeeeee acıktığın da önce sağlıklı ve iyice çiğneyerek zamanı uzatıp yeterli beslendiğin de kan şekeri de dengelenip ne fazla yemek ister ne de sağlıksız abur cuburu , böylece yemeğe saldırma ya da canının bir sürü şey çekmesi de olmuyor
Afiyet olsun canımMenüm;
Sabah 8.30
1 haşl. Yumurta
Öğlen
Çıtır leblebi üzüm
Akşam 8.15
1 kase domates çorba
Dönerin eti
Yoğurt
@madamhd
Eki Görüntüle 2928678
@Cordeliaa
Afiyet olsun canımDunku menumu yazamadim,
Sabah 10.30
Yarim muz
Biraz uzum
Bir dilim mango
Ogle 13.30
4 yk pilav (pirinc karabugday ve kirse diye bir tohum)
Et doner
Salata
Yesil fasulye
16.15
6 pringils
Biraz meyve kurusu
Su 1.5
Dun dersim vardi online ve yuzyuze , anca bu kadar oldu.
Spor 40dk bisiklet surme.
Bide adim icin armband alacagim , ben her zaman teli yanimda tasiyamiyorum, adim cok var ama .
Sağol kaptanımAfiyet olsun kizlar
EkmekAğzın bal yesin . Allah razı olsun.
Afiyet olsun canım .
Ay ne güzel dua . Rabbim hepimizi hayırlı iyi insanlarla karşılaştırsın amin.
V.kebirli.
20 sayfa okuyana kadar yoruluyorlar begene begene geliyor anlıyorumaaa ama olmaz ki mefkuşumla ben gececiyiz nere gidilim o saatte kafe neyin de yok he dışarısı soğuk kız kitleme topiği
namaza mı kalktın , kalktıysan o saatte niye kahve içiyorsun azıcık daha sıcacık yatak da yatsaydın ya gülüm , bana karışan olmasa, gürültü de olmasın ben yatarım 11-12 ye kadar da senelerdir sabah gürültü duymadan yattığım olmadı şirinler kasabasında olsak kesin ben ya uykucu ya da tembel şirin olurdumBende 5:30 ta kalktımsabah kahve içtim hala uykum var
günaydın gülüm niye pertsin gece uyuyamadın mıKızlar günaydın bugün pertim
Evet namaza kalktımnamaza mı kalktın , kalktıysan o saatte niye kahve içiyorsun azıcık daha sıcacık yatak da yatsaydın ya gülüm , bana karışan olmasa, gürültü de olmasın ben yatarım 11-12 ye kadar da senelerdir sabah gürültü duymadan yattığım olmadı şirinler kasabasında olsak kesin ben ya uykucu ya da tembel şirin olurdum
yanlış inançlar vardır ya her toplum da yer etmiş işte bizde de çok ye süt olsun derler ama hep hamur tatlı pasta böreği ye derler senin dediğin gibi doğal ve sağlıklı olanlardan yeterince yenilse hem anne güçlenir hem de bebeğe süt bol bol olur kiEvet abla katılıyorum yeme ile kesinlikle süt olmuyor yeme dediğim de hamur işi tatlı vs bunlarin dönüşleri daha kötü oluyor maalesef.Bal0ncuk canım seviyorsan tahin ben az pekmez ile karıştırıp yiyorum süt arttırıcı,hurma salatalar da dereotu kullan bol bol.
Yok abla 3 geceden beri uyumuyoruz sağolsun bebik pek nazlı babaya da gitmiyor akşam duşa girdim baktım kapidalar beni bekliyorlargünaydın gülüm niye pertsin gece uyuyamadın mı
ayy hadi rabbim muaaffak eylesin inşallah 40 gün rahatça su gibi gelip geçsin, ahmet apa nın ki değil mi gülümBunu bilincaltima işlemem lazım ablam ben bu akşam yemeğinden sonra yitiksifa ya başlıyorum 1. Seviye 40 gün sürüyor insaAllah başarılı olurum
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Sağol kaptanım
Ekmekeşimler de Of'lu
Teyzesinin balı yaaYok abla 3 geceden beri uyumuyoruz sağolsun bebik pek nazlı babaya da gitmiyor akşam duşa girdim baktım kapidalar beni bekliyorlaraglaya ağlaya içi çıktı bana gelmedi diye göz yaşları hep gözünde
Eeeee ederek büyüyolarNe bal ne bal ağzımaediyor böcük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?