1:65 - 65Boyun ve kilon kaç ki
sagol canımGecmis olsun cnm insallah cabuk toparlanirsin
Senin agladigin kilon benim hedef kilom suanda. 10 kilo nedirki 2-3 ay dikkat etsen verirsin. Canini bosuna sıkma54le gebe kaldım.. doğum yaptım 65im şuan.. dün 64 gördüm gibi.. hayatımda hiç bu kadar kilo almadım.. sorunlu bir gebelikti ayağa kalkmam yasaktı... şimdi kasım ayını bekliyorum spor için ama sanki hiç veremiyecekmişim gibi
ah fellüzüm... işe gelirken hergün acaba üstüme ne olacak diye bakınıorum ki hiç birşeyim olmuor.. bol kıyafetlerim varsa anca.. bide annemden giyinmeye başladım.. sorun kıyafet almak değil ama alırsam pes edecem biliyıorum
Aslında kilolu değilsin bende ağlıyorum diyince ne oldu dedim hem emzirirken verilir diyolar1:65 - 65
Hicbir sey alma bende almadim 2seneden beri dolabimda zaten var am 2gomlek aldim bol iyi oluyor sende calisiyosun zaten gidicek emin ol menulerini paylasirsan nerde ne yapicaksin yardimci olalim olurmu54le gebe kaldım.. doğum yaptım 65im şuan.. dün 64 gördüm gibi.. hayatımda hiç bu kadar kilo almadım.. sorunlu bir gebelikti ayağa kalkmam yasaktı... şimdi kasım ayını bekliyorum spor için ama sanki hiç veremiyecekmişim gibi
ah fellüzüm... işe gelirken hergün acaba üstüme ne olacak diye bakınıorum ki hiç birşeyim olmuor.. bol kıyafetlerim varsa anca.. bide annemden giyinmeye başladım.. sorun kıyafet almak değil ama alırsam pes edecem biliyıorum
Tamam canim gruplara katilma ama kilo bildirimine devam et istersen alt listede
Ilk 10kiloyu verdikmi tamamdir1:65 - 65
Sinirda insülin direncim cikti benim. Glukofer verdi doktor bana. Hicbir isime yaramadi ama benim malesef. Kilonun %10unu verirsin bu ilacin yardimiyla dedi. Aksine ilac beni daha da kabiz yapti. Daha cok siskinlik hissediyorm icince.Devam ederim tabi ayrilamam senden. Belki doktor ilac falan verir birkac haftaya düzelir
Allaha emanet ol canimKızlar bazı sebeplerden bir süre aranızda olamayacağim .. durumu ozelden kaptanlara bildirdim .. hepinizi canı gonulden öpuyorum..
Üzüldm cnm. Özel durumun bitince aramiza dön ama olur muKızlar bazı sebeplerden bir süre aranızda olamayacağim .. durumu ozelden kaptanlara bildirdim .. hepinizi canı gonulden öpuyorum..
Bende diyetisyene gidince 5.5 kg odem cikmisti ekmegi tuza mi baniyorsun demistiKiz ne aglamasi sacmalama ben kac aydir psikiyatri tedavisi görüyorum ama kimseye yansitmamaya calisiyordum ama konusmazsamda catlarim icim dışım bir beni biliyosun 2gun once diyetisyene gittim 4kilodan fazla ödem var dedi birde tek ögun beslendim diye yanlis yapmisim biliyorum ama yaptım iste hep kahveyle geciştirdim,bende uzüluyodum kaptan biliyor ama simdi gittigini gördum geri döndüm,seninde Rabbim o cok istedigin evladini sana verdi bence mutlu ol kilo gidici
Tek tek basaraktan bade suzerekten1:65 - 65
Kiz ben gene tuz sekerde yememBende diyetisyene gidince 5.5 kg odem cikmisti ekmegi tuza mi baniyorsun demistibizdr genetik ama annem sagolsun
Tek tek basaraktan bade suzerektentek tek gelin ben bi gidip kendimi yuksekten atayim
2-3 aymıSenin agladigin kilon benim hedef kilom suanda. 10 kilo nedirki 2-3 ay dikkat etsen verirsin. Canini bosuna sıkma
benm bebeğim emmiyor :/Aslında kilolu değilsin bende ağlıyorum diyince ne oldu dedim hem emzirirken verilir diyolar
fellüzüm.. aslında spor yapamıyorum ama yemeklerden kısabilirim demi ? çok iyi fikir öylemi yapsam yaHicbir sey alma bende almadim 2seneden beri dolabimda zaten var am 2gomlek aldim bol iyi oluyor sende calisiyosun zaten gidicek emin ol menulerini paylasirsan nerde ne yapicaksin yardimci olalim olurmu
aaa linç ediliorumBende diyetisyene gidince 5.5 kg odem cikmisti ekmegi tuza mi baniyorsun demistibizdr genetik ama annem sagolsun
Tek tek basaraktan bade suzerektentek tek gelin ben bi gidip kendimi yuksekten atayim
Tam lstedigim kilo spor yapsak cok fark eder1:65 - 65
Yemeklerden evet kısabilirsin menü olustur kendine2-3 aymı
ah razıyım...
bence 1 senede veremem
benm bebeğim emmiyor :/
fellüzüm.. aslında spor yapamıyorum ama yemeklerden kısabilirim demi ? çok iyi fikir öylemi yapsam ya
aaa linç ediliorumnedenki
hedefim 10 zaten fellüzümIlk 10kiloyu verdikmi tamamdir
Bende 65 le geldim buraya canım 2,5 ay sonra 56 falan oldum çok fazla takılma bu konulara. Yani çok fazla takılma ne kadar stres o kadar diyeti baltaliyor hemencik verirsin54le gebe kaldım.. doğum yaptım 65im şuan.. dün 64 gördüm gibi.. hayatımda hiç bu kadar kilo almadım.. sorunlu bir gebelikti ayağa kalkmam yasaktı... şimdi kasım ayını bekliyorum spor için ama sanki hiç veremiyecekmişim gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?