Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Senin agladigin kilon benim hedef kilom suanda. 10 kilo nedirki 2-3 ay dikkat etsen verirsin. Canini bosuna sıkma

Hicbir sey alma bende almadim 2seneden beri dolabimda zaten var am 2gomlek aldim bol iyi oluyor sende calisiyosun zaten gidicek emin ol menulerini paylasirsan nerde ne yapicaksin yardimci olalim olurmu

Devam ederim tabi ayrilamam senden. Belki doktor ilac falan verir birkac haftaya düzelir
Sinirda insülin direncim cikti benim. Glukofer verdi doktor bana. Hicbir isime yaramadi ama benim malesef. Kilonun %10unu verirsin bu ilacin yardimiyla dedi. Aksine ilac beni daha da kabiz yapti. Daha cok siskinlik hissediyorm icince.

Bende diyetisyene gidince 5.5 kg odem cikmisti ekmegi tuza mi baniyorsun demisti bizdr genetik ama annem sagolsun
Tek tek basaraktan bade suzerekten tek tek gelin ben bi gidip kendimi yuksekten atayim

Bende diyetisyene gidince 5.5 kg odem cikmisti ekmegi tuza mi baniyorsun demisti bizdr genetik ama annem sagolsun

Tek tek basaraktan bade suzerekten tek tek gelin ben bi gidip kendimi yuksekten atayim
Kiz ben gene tuz sekerde yemem

Senin agladigin kilon benim hedef kilom suanda. 10 kilo nedirki 2-3 ay dikkat etsen verirsin. Canini bosuna sıkma
2-3 aymı
ah razıyım...
bence 1 senede veremem

Aslında kilolu değilsin bende ağlıyorum diyince ne oldu dedim hem emzirirken verilir diyolar
benm bebeğim emmiyor :/

Hicbir sey alma bende almadim 2seneden beri dolabimda zaten var am 2gomlek aldim bol iyi oluyor sende calisiyosun zaten gidicek emin ol menulerini paylasirsan nerde ne yapicaksin yardimci olalim olurmu
fellüzüm.. aslında spor yapamıyorum ama yemeklerden kısabilirim demi ? çok iyi fikir öylemi yapsam ya

aaa linç ediliorum nedenki

Tam lstedigim kilo spor yapsak cok fark eder sporu diyetten daha çok yapmaya çalışıcam bugün de 15 bin adım hedefim
Bol bol yürüyorum mekik de çekiyorum sezaryenle oldugun için biraz zaman geçmen gerekiyo ama leslei ve yürüyüş yapabilirsin

2-3 aymı
ah razıyım...
bence 1 senede veremem

benm bebeğim emmiyor :/

fellüzüm.. aslında spor yapamıyorum ama yemeklerden kısabilirim demi ? çok iyi fikir öylemi yapsam ya

aaa linç ediliorum nedenki
Yemeklerden evet kısabilirsin menü olustur kendine

Bende 65 le geldim buraya canım 2,5 ay sonra 56 falan oldum çok fazla takılma bu konulara. Yani çok fazla takılma ne kadar stres o kadar diyeti baltaliyor hemencik verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…