Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bebisin daha küçük arada çay yerine süt, kefir olabilir hemde tok tutar. Sabah ki helva süt olsun diye makul ölçüde bence . Patates yerine yumurtayı yada peyniri artırabilirsin. Zaten 2 dlm ekmek varmış çünkü

Bugünkü menüm
Sabah
1 bardak fito milk
9 zeytin
Bir dilim peynir
1 yumurta
2 dişim tb ekmeği
Ara
Sade Türk kahvesi iki ceviz bir incir
Öğle
İki köfte
Bir kase kısır
Ara
Fitomilk
Akşam
3 4 parça mangalda tavuk ve biraz yeşil badem
Su 3.5 lt
Spor yapamadım bıgün evde değildim yarın inşallah yapacağım
Zipzip- Cordelia HanimKelesimiGetir

Fitomilk ne ayol??
Afiyet olsun canım

Kızım ek gıdaya başladı ona haşlamışken canım çekti patates. Ama diğer günler olmaz o

Geçmiş olsun canım inşallah yarına daha iyi olursun

06.05 cuma
Sabah filtre kahve
13.00< haşlanmış yumurta, 5 zeytin, salatalık, 1 dilim glutensiz ekmek labneli, yulaf lapası bir kase yarım.muz ve 3 hurma
Aralarda sade soda, bitki çayi
16.30< 4 yk patlıcan salatası
20.00 akşam yemeği fotoda
2.5 litre su
_ASTRAL_ Zipzip- Cordelia

Eklentiler

• IMG_20220506_203623.webp
    50,7 KB · Görüntüleme: 27
  • Screenshot_2022-05-06-23-29-24-003_com.mi.android.globalminusscreen.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 31
Merhaba bayanlar bende araniza katilabilirmiyim ?
Hoş geldin Valla kuzum bayramdan önce gelseydin aramızda bayağı boşluk vardı seni alırdık ama hepimiz Allah ne verdiyse yediğimiz için ara mara kalmadı saflar iyice sıklaştı.
Şaka tabi ki
Kilo aldığımız gerçek de yerimiz var yani....

Bu hafta verdiğimiz kilolarla yer açılır

Bnde emziriyorum canım bebeğe sıkıntı olmasın diye diyetisyen e gittim o şekilde besleniyorum listene gelirsek kahvaltın güzel ancak öğle yemeği yememen çok kötü olmuş bundan sonra öğlende bişeyler ye ayrıca emzirdiğin için iki lt su az diyetisyenim en az 3.5 lt su iç ne kadar su o kadar süt olur dedi ve son olarak fitomilk de içebilirsin süt arttırıcı bitki çayı . Umarım yazdıklarıma çok karışma demezsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…