12-1 gibi uyuyorum genelde canımZipzip bu saatte uyumadin mi
Bebisin daha küçük arada çay yerine süt, kefir olabilir hemde tok tutar. Sabah ki helva süt olsun diye makul ölçüde bence . Patates yerine yumurtayı yada peyniri artırabilirsin. Zaten 2 dlm ekmek varmış çünküSabah ilk öğün 12.30
1 haşlanmış yumurta
1 haşlanmış patates
5 zeytin
1 dilim peynir
1 dilim helva
Yeşillik
2 dilim ekmek
Ara öğün 15.00
2 kupa çay
4 ceviz içi
Akşam yemeği 19.00
1 kase tarhana çorbası
1 tabak pilav üstü tavuk
1 bardak şalgam
Şuana kadar 2 litre su.
İlk gün bu kadar benden kızlar. Aralıklı oruç yapıyorum. Emzirdiğimi de göz önünde bulundurarak yorum yaparmısınız? Nasıl sizce az mı fazla mı. Süt için ayriyetten yememi önerdiğiniz birşey var mı?
Fitomilk ne ayol??Bugünkü menüm
Sabah
1 bardak fito milk
9 zeytin
Bir dilim peynir
1 yumurta
2 dişim tb ekmeği
Ara
Sade Türk kahvesi iki ceviz bir incir
Öğle
İki köfte
Bir kase kısır
Ara
Fitomilk
Akşam
3 4 parça mangalda tavuk ve biraz yeşil badem
Su 3.5 lt
Spor yapamadım bıgün evde değildim yarın inşallah yapacağım
Zipzip- Cordelia HanimKelesimiGetir
Bebisin daha küçük arada çay yerine süt, kefir olabilir hemde tok tutar. Sabah ki helva süt olsun diye makul ölçüde bence . Patates yerine yumurtayı yada peyniri artırabilirsin. Zaten 2 dlm ekmek varmış çünkü
Süt artırıcı çay canim emziren annelereFitomilk ne ayol??
Afiyet olsun canım
Yaaaa aman dikkat et kaptanımEksik menulerde sabaha gelir. Kuzucuklar uyudu zencefil içip yatacağım yoksa.doktor yolu göründü bana
Hmmm tabi o işler artık benden geçti ne bilemSüt artırıcı çay canim emziren annelere
Geçmiş olsun canım inşallah yarına daha iyi olursunSelam kızlar bugün hala hastaydım, başımı kaldıracak halim yoktu ve midem bulanıyor çok fena
Bugünkü menüm
1 sade kahve (gün boyu 4 tane kahve içmişimdir mide bulantımı bastırması ve ayılmak için)
Kahvaltı 🕰 10.00
1 salatalık
1 kk beyaz peynir
Ara 1 hurma
Akşam 🕰 16.30
3 tane mücver
Bol su içtim
Adımlarım ekteEki Görüntüle 3061283
_ASTRAL_ Cordelia Zipzip-
Bende de geçse diye dört gözle bekliyorum sonda emerken yaşadığı mutluluğu görünce. Bi daha dogurmayacaksin sabır diyorumHmmm tabi o işler artık benden geçti ne bilem
Hoş geldinMerhaba bayanlar bende araniza katilabilirmiyim ?
AramızdaOnu ben de biliyorumerenmother a ortaaam dedigin icin, acaba belirlendi mi yoksa aranizda mi diye sormustum sadece. Tesekkurler
Q haftadır böyleyim inat ettim girmedim emzirirken ilaç vermiyorlar diye ama gitmem lazım galiba. Öksürüğüm ,sesim düzelmiyorYaaaa aman dikkat et kaptanım
Aynen odaklandıkEki Görüntüle 3061313
Ne de güzel tertemiz bir sayfa açtıkyolumuz zorlu ama hedefe odaklandık dimi Mavişlerim
Zipzip-
@pastelfit
Elhan
fesang
@60kiloyum
@Aomine Daiki
@busra ytez
Hoş geldinValla kuzum bayramdan önce gelseydin aramızda bayağı boşluk vardı seni alırdık ama hepimiz Allah ne verdiyse yediğimiz için ara mara kalmadı saflar iyice sıklaştı.
Şaka tabi ki
Kilo aldığımız gerçek de yerimiz var yani....
Bnde emziriyorum canım bebeğe sıkıntı olmasın diye diyetisyen e gittim o şekilde besleniyorum listene gelirsek kahvaltın güzel ancak öğle yemeği yememen çok kötü olmuş bundan sonra öğlende bişeyler ye ayrıca emzirdiğin için iki lt su az diyetisyenim en az 3.5 lt su iç ne kadar su o kadar süt olur dedi ve son olarak fitomilk de içebilirsin süt arttırıcı bitki çayı . Umarım yazdıklarıma çok karışma demezsinSabah ilk öğün 12.30
1 haşlanmış yumurta
1 haşlanmış patates
5 zeytin
1 dilim peynir
1 dilim helva
Yeşillik
2 dilim ekmek
Ara öğün 15.00
2 kupa çay
4 ceviz içi
Akşam yemeği 19.00
1 kase tarhana çorbası
1 tabak pilav üstü tavuk
1 bardak şalgam
Şuana kadar 2 litre su.
İlk gün bu kadar benden kızlar. Aralıklı oruç yapıyorum. Emzirdiğimi de göz önünde bulundurarak yorum yaparmısınız? Nasıl sizce az mı fazla mı. Süt için ayriyetten yememi önerdiğiniz birşey var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?