- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.944
- 598
Kuzum hayırdır , gaza gelmişsin . Yarın sabah tartilmaktan aşırı aşırı korkuyorumBitti kaptanım bundan sonra full motiveyim. Bu cuma için hedefim 58 inşallah
Ayyy zor bir ikilem az sabir canımBende de geçse diye dört gözle bekliyorum sonda emerken yaşadığı mutluluğu görünce. Bi daha dogurmayacaksin sabır diyorum
Emziriyorum ya süt arttırıcı bitki çayı içinde melisa rezene kimyon falan karışımı olan bi çayFitomilk ne ayol??
Afiyet olsun canım
Valla korkunun ecele faydası yok. 60i görmeden başlayayım dedim bebişimKuzum hayırdır , gaza gelmişsin . Yarın sabah tartilmaktan aşırı aşırı korkuyorum
Afiyet olsun kaptanım❤Benim notlar uygulamasında güllü dallı şablon yok maalesef. Düz yazacağım mecburZipzip- @Cordelia
Sabah 7.50
Haşlanmış yumurta, domates, kapya, marul, dereotu, beyaz peynir, yeşil zeytin ve çay
Ara 13.30
Sütlü Türk kahvesi
10 tane tuzsuz fındık
Akşam 17.00
Et köfte, marul salatası ve ayran
Su 3 litreyi geçti
Eki Görüntüle 3061292
Afiyet olsun kaptanım
Öyleymiş canım afiyet olsun süt olsunEmziriyorum ya süt arttırıcı bitki çayı içinde melisa rezene kimyon falan karışımı olan bi çay
Sporsuz da olsa ben de geliyorum yarın senle aynı cikariz hayırlısı aminValla korkunun ecele faydası yok. 60i görmeden başlayayım dedim bebişim
Sağol canımÖyleymiş canım afiyet olsun süt olsun
Canim ya, olsun, halledersin sen, zaten 62 gibi bir kilon vardi sankiMerhaba tatlım
Bugün itibariyle diyete basladigimi kabullenmeye çalışıyorum.
HoşgeldinizMerhaba bayanlar bende araniza katilabilirmiyim ?
12-1 mi12-1 gibi uyuyorum genelde canım
Bnde emziriyorum canım bebeğe sıkıntı olmasın diye diyetisyen e gittim o şekilde besleniyorum listene gelirsek kahvaltın güzel ancak öğle yemeği yememen çok kötü olmuş bundan sonra öğlende bişeyler ye ayrıca emzirdiğin için iki lt su az diyetisyenim en az 3.5 lt su iç ne kadar su o kadar süt olur dedi ve son olarak fitomilk de içebilirsin süt arttırıcı bitki çayı . Umarım yazdıklarıma çok karışma demezsin
Afiyet olsun kaptanımMenü
Sabah
1 yumurta
37g peynir
Domates salatalık
2 dlm çavdar
Ara
Sütlü filtre kahve
2 adet form limonlu
Öğle
5kofte
1 dlm ekmek
Akşam
Avuç içi kadar tavuk
2 kuzu pirzola
Salata bol bol
2yk yoğurt
Su:2 lt adım Eki Görüntüle 3061312 @CordeliaZipzip- _ASTRAL_
Fındıklı çikolata çok sevmem normalde ama bunu seviyorum 2 gündür gelip gidip yedim neyse ki bittiFındıklı ülkerin tek iyi çikolatası.
Yorum istediğin için yazıyorum1 haşlanmış yumurta
1 haşlanmış patates
5 zeytin
1 dilim peynir
1 dilim helva
Yeşillik
2 dilim ekmek
Ara öğün 15.00
2 kupa çay
4 ceviz içi
Akşam yemeği 19.00
1 kase tarhana çorbası
1 tabak pilav üstü tavuk
1 bardak şalgam
Şuana kadar 2 litre su.
İlk gün bu kadar benden kızlar. Aralıklı oruç yapıyorum. Emzirdiğimi de göz önünde bulundurarak yorum yaparmısınız? Nasıl sizce az mı fazla mı. Süt için ayriyetten yememi önerdiğiniz birşey var mı?
ÖyleymişFındıklı caklit mi acaba
Adımın güzelliğine
olsun cnm memurluk güzelYok ya nerdenormal memur iyiyim sukur ben de
bitti bileeeeHarikasın. Kaldı 4
Canım daha iyi misinizSelam kızlar bugün hala hastaydım, başımı kaldıracak halim yoktu ve midem bulanıyor çok fena
Bugünkü menüm
1 sade kahve (gün boyu 4 tane kahve içmişimdir mide bulantımı bastırması ve ayılmak için)
Kahvaltı 🕰 10.00
1 salatalık
1 kk beyaz peynir
Ara 1 hurma
Akşam 🕰 16.30
3 tane mücver
Bol su içtim
Adımlarım ekteEki Görüntüle 3061283
_ASTRAL_ @Cordelia Zipzip-
Kaptana bak beeBenim notlar uygulamasında güllü dallı şablon yok maalesef. Düz yazacağım mecburZipzip- @Cordelia
Sabah 7.50
Haşlanmış yumurta, domates, kapya, marul, dereotu, beyaz peynir, yeşil zeytin ve çay
Ara 13.30
Sütlü Türk kahvesi
10 tane tuzsuz fındık
Akşam 17.00
Et köfte, marul salatası ve ayran
Su 3 litreyi geçti
Eki Görüntüle 3061292
Oldu vallahaAynı gidiyoruz. Bu ay sonu 65 görür müyüz dersin
Ben de ben deGörürüz kaptanımböyle devam edelim biz
He yaa lütfen arkadaşlar lütfen yeterin arkadaşlar susun leynn
Helalll
cnm yediklerinin glisemik indeksi de yüksek , daha sağlıklı beslenecksin ama inanıyorum sanaBilmiyorum ki biricikim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?