Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Afiyet olsun kaptanım❤
Afiyet olsun kaptanım

Aaaa merhabaa sende aralık annesiydin yanlış hatırlamıyorsam değil mi? 29 kasımda doğdu benim kız. 74 kg ile hamile kaldım. 83le doğum yaptım ve hiçbirini veremedim çok kötü durumdayım boyda yok zaten. Yorumun için teşekkür ederim. Aralıklı oruç yaptığım için 2 öğün besleniyorum. Zaten normaldede geç kahvaltı yapıyorum öğle yemeğine vakit kalmıyor. Diyet listeni benimlede paylaşırmısın özelden merak ettim nasıl olmalı emziren anne diyeti. Sütüm zaten çok yok üzülüyorum mamada veriyorum mecburen.

Afiyet olsun kaptanım
Fındıklı ülkerin tek iyi çikolatası.
Fındıklı çikolata çok sevmem normalde ama bunu seviyorum 2 gündür gelip gidip yedim neyse ki bitti

Yorum istediğin için yazıyorum Arkadaşlara katılıyorum. Sabah yediğin patates ve akşam içtiğin şalgam fazla geldi. Meyve eklenebilir ara öğüne (tercihen yoğurtlu). Suyu da arttırırsan iyi olur
Fındıklı caklit mi acaba
Öyleymiş
Adımın güzelliğine

Yok ya nerde normal memur iyiyim sukur ben de
olsun cnm memurluk güzel

Harikasın. Kaldı 4
bitti bileeee

Canım daha iyi misiniz

Kaptana bak bee

Oldu vallaha Aynı gidiyoruz. Bu ay sonu 65 görür müyüz dersin
Görürüz kaptanımböyle devam edelim biz
Ben de ben de

He yaa lütfen arkadaşlar lütfen yeterin arkadaşlar susun leynn

Helalll

Bilmiyorum ki biricikim
cnm yediklerinin glisemik indeksi de yüksek , daha sağlıklı beslenecksin ama inanıyorum sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…