Uyumadan yarım saat önce 3 yk yoğurt, limon suyu, be bolca pul biber karıştır yeYoğurt kürü nasıl yapıyordun canım
Az ve öz bir menü. Kaptan olunca insan aç geziyor ayy bende kendimi paralamistim cumaya doğruda covit olmuştumResmen muhtesem, sabah 1 dilim ekmek bile yok. Aksam yemegi de yok gibi. Bu menuyle iyi kilo verilir. Afiyet olsun.
Teşekkür ederim inşallah idrar yolu enfeksiyonu değildir. Çok çişim geliyo dedi. 37,8 olmuşÇok geçmiş olsun.
Yaparsan yolun açık olsun sabaha görüşürüz. Ben küçük bi edebi çalışma yapmıştım daBi geçmiş yapmak istiyorum ama tembellik var ustumde
Yok şuan yapmam. Yarın listeleri yaparken giderim artık.Yaparsan yolun açık olsun sabaha görüşürüz. Ben küçük bi edebi çalışma yapmıştım da
Yüksek epey.Teşekkür ederim inşallah idrar yolu enfeksiyonu değildir. Çok çişim geliyo dedi. 37,8 olmuş
MaalesefYüksek epey.
Güle güle gitsinler kuzum.Yarın gidiyorlar canımbir haftadır hem çok güzel hem çok yoğun günler yaşadım diyetin esamesi bile yoktu iki yaşındaki bal damlası yeğenimle çok güzel zamanlar geçirdim hala hala diye etrafımda koşturdu zaman nasıl geçti hiç anlamadım canımın parçası yeğenlerim herşeyim benim
10 kilodan fazla aldım canım, çünkü bazı sebeplerden dolayı kendimi haketmediğim derecede saldım. Sen sakın yapma, sürekli kilo alıp vermek çok yorucuNe guzel 25 kilo verdin dimi? Sonra hamilelik veya saglik sorunu vb neden kilo aldin, cok mu aldin geri, 10 kilo falan mi ? En korktugum sey geri almak ki kesin alirim. Omrumuz diyetle gececek gibi. Kilo verdigime bile tam sevinemiyorum bu yuzden.
Ayy bu mesajı yeni anladım.Hadi hadi son 55
1 günlük di miP.tesi yumurta diyeti yapacağım. Niyetim o yönde.
naberrrrCanııııııım
Ogeday olabilir mi cnm hiç tutturamıyorum gerçi
Afiyet olsun
Teşekkürler ederiiimAfiyet olsun canım
çokm geçmiş olsun canımKızın ateşi var, bi kaç gündür halsizmiş yeni söylüyo. Büyük çocuk da ayrı bi sorun. Niye söylemezsin ki
Geçmiş olsun canım, Allah şifa versinTeşekkür ederim inşallah idrar yolu enfeksiyonu değildir. Çok çişim geliyo dedi. 37,8 olmuş
evde papatya çayı yok da melisa var. dün akşam içmiştim.Regl stresine papatya çayı vs iyi gelir cnim içmeyi seversen. Pazartesi daha güzel olacağına eminim. Miktarları cok değilmiş telafi edilmeyecek gibi değil.pes etmek yok
gerçekten derya 1,5 aydır yok.DeryaOnDiet :)) nbr
Bugün çok kötü beslendim yinede menümü yazayım @Zipzip- kaptanım senden bi zipzip cezası istiyorum sayıyı sen belirle hak ettim bn günümüz vardı bugün yazayım bakalım
Sabah
Bir bardak fitomilk
5 yk yulaf bi küçük muz 1sb süt 2 ceviz karıştırıp yulaf lapası
1 dilim tb ekmeği
Öğle
Avuç içi kadar 2 pizza
5 6 sarma
Küçük bi parça kıbrıs tatlısı
Akşam
4 yk mantar yemeği
2 yk kadar tavuk göğsü
1 salatalık
Ara
Hindiba kahve
2 kayısı
Su 3.5 lt
Tok muyum şuan hayır baya baya açım
@Zipzip-Cordelia @HanimKelesimiGetir yeşil takım kaptanını etiketlerken bi ürkütücü geliyor
Menim
Bugün çok ayarsız oldu
Sabah 12.00
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kaşar peyniri
1 dilim beyaz peynir
1 ceviz
1 küçük Akdeniz ekmeği küçük
3 zeytin
Ara 15.00
Sade kahve
Akşam 19.00
1 tabak kısır sadece şekersiz çay
Su 2 lt spor yok spor eklemem gerekirse adım sayari takayım
@Zipzip-Cordelia @HanimKelesimiGetir
Afiyet olsun canlarSabah
2 yumurta
1 salatalık
Domates
1 dilim peynir
Akşam
Yayla çorbası
Tavuklu bezelye
2 yk pilav
Ara
1 avuç( dolu avuç ) kabak çekirdeği
@Zipzip- @HanimKelesimiGetir
İyi geceler canım.İyi geceler tatlı rüyalar kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?