Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Resmen muhtesem, sabah 1 dilim ekmek bile yok. Aksam yemegi de yok gibi. Bu menuyle iyi kilo verilir. Afiyet olsun.
Az ve öz bir menü. Kaptan olunca insan aç geziyor ayy bende kendimi paralamistim cumaya doğruda covit olmuştum ama insan güzel hırs yapıyor

Güle güle gitsinler kuzum.

Ne guzel 25 kilo verdin dimi? Sonra hamilelik veya saglik sorunu vb neden kilo aldin, cok mu aldin geri, 10 kilo falan mi ? En korktugum sey geri almak ki kesin alirim. Omrumuz diyetle gececek gibi. Kilo verdigime bile tam sevinemiyorum bu yuzden.
10 kilodan fazla aldım canım, çünkü bazı sebeplerden dolayı kendimi haketmediğim derecede saldım. Sen sakın yapma, sürekli kilo alıp vermek çok yorucu

P.tesi yumurta diyeti yapacağım. Niyetim o yönde.
1 günlük di mi

Canııııııım
naberrrr

Ogeday olabilir mi cnm hiç tutturamıyorum gerçi

Afiyet olsun canım
Teşekkürler ederiiim

Kızın ateşi var, bi kaç gündür halsizmiş yeni söylüyo. Büyük çocuk da ayrı bi sorun. Niye söylemezsin ki
çokm geçmiş olsun canım boğazı mı ağrıyor

fesang cnm iştahın da mı yoktu bugün noldu tam

Regl stresine papatya çayı vs iyi gelir cnim içmeyi seversen. Pazartesi daha güzel olacağına eminim. Miktarları cok değilmiş telafi edilmeyecek gibi değil. pes etmek yok
evde papatya çayı yok da melisa var. dün akşam içmiştim.

Sabah
2 yumurta
1 salatalık
Domates
1 dilim peynir
Akşam
Yayla çorbası
Tavuklu bezelye
2 yk pilav
Ara
1 avuç( dolu avuç ) kabak çekirdeği
@Zipzip- @HanimKelesimiGetir
Afiyet olsun canlar

İyi geceler tatlı rüyalar kızlar
İyi geceler canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…